Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 69

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

S-a dat startul la mesaje? Ca vad ca toata lumea a dat "enter" in acelasi timp. Hai inca o data,
pe locuri, fiti gata, staaaaaaaaart

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Gata fetelor pe ziua de azi. Am plecat acasa. Ne "vedem" maine pe toata lumea su un special pentru Danutza sa-i poarte noroc maine.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

marrina...madana...liana30...merci tuturor...va pup dulce....
nu stiu ce se intampla cu noi...de cand am dat startul pentru bebe din vara....numai boli au venit peste noi...si nu putem sa ne ocupam de asta...
sper totusi sa scapam...si sa ne concentram pe visul nostru...
va imbratisez pe toate...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, vreau si eu la intalneala! N-am avut rabdare sa citesc toate cele 6 pagini, ma intorc imediat la ele, voiam sa va spun ca daca mergeti la restaurantul ala cu Z si T si un E printre ele, poat sa fac eu rezervare ca stau ff aproape si aia ma cunosc, ca mergem (eu cu al meu) mereu pe acolo, si petrecerea burlacilor acolo a facut-o sotiorul (ca eu boleam acasa). Numai sa-mi spuneti ziua si un numar aproximativ de persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara fetelor si bine v-am regasit....
Eu am avut o saptamana mai agitata,luni mi-am dat demisia si acum sunt "intre job-uri"....Partea buna e ca voi avea mai mult timp sa vorbesc cu voi ca in ultima vreme abia mai reuseam sa intru pe forum....Partea proasta e ca cine stie cat va trece pana voi gasi alt serviciu... Dar asta e,acolo nu mai era de stat,riscam sa ma dau de tot peste cap...Asa ca mi-am facut un cadou de aniversare....

Va pupic si va doresc multa sanatate la cele bolnavioare si mult spor la "munca" () celorlalte!

Promit ca mai vorbim cat de curand si...sa auzim de bine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am aparut..sunt aici..si va astept

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Alexia poate te ocupi tu si de lista, daca stai bine cu timpul, ca eu de cand sunt inseminata nu-mi mai vad capul de trebsoare...
Toate de bine, adica pe unde ma duc, toate se dezleaga, de parca traiesc 3 ani in 3 zile.......

Mishule, frumos cadou de ziua ta....
Adelamaria sa stii ca Asi te-a sfatuit foarte bine, daca aveam timp, primeai acelasi sfat si de la baba autointitulata 'fata mosului'...

......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

AMELY, MADANA va multumesc de mesaj. Da...si eu am ramas cand am vazut ca am anemie. Dar voi incepe cu vitamine. Carne eu mananc mai mult cea de pui si cateodata de vita. De porc cred ca de 2 ori pe an. Nu-mi place. Peste mananc destul de des. Lapte mai mereu. Iaurt in fiecare zi. Legume: cartofi, brocoli, morcovi si salata verde nu lipsesc. Oua mananc cam 1 pe saptamana.......Ce-as mai putea manca? Vad eu. In aceste 2 luni de pauza tre' sa ma pun pe treaba. Deci PROGESTERONUL e bun!

DANUTZA multumesc de mesaj si de incurajare(ai fost unica), si mult noroc maine si sa fie intr-un ceas bun. Tin pumnii si D-ne ajuta!

MISHULINA ce coincidenta, azi si eu mi-am dat demisia. Bafta la gasit un nou post de munca!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Oana, nici o problema, ma ocup de listutza. Pana la urma cand s-a stabilit? Ramane pe duminica sa vina si Danutza sau maine seara?

Mergi la inceput