WC III motiv de divortz??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by crissi

Darael.. exact asta spune si Gogu' , ca la bere nu merge , cu baietzii, cu fetele nici atit, ca stie ca s dilie si -i rup mufarina.. ca aia nu face ca aia nu drege... ca macar jokuletze..

Adicatelea, orice barbat ar tb sa mearga la bere sau cu baietii/fetele, sau daca nu la jokulete ? Ha ! Cred ca i-as pune kupilu' in brate si baiete joaca-te (daca n-aveti kopil, faceti unul )
Si sotul meu se mai joaca, sau se mai uita la vreun film, dar daca am treaba atunci ma ciondanesc cu el si s-a terminat. Nu ca as fi eu vreo dura, dar de la inceput i-am explicat ca si eu merg la serviciu si el, asa ca treburile trebuie sa le impartim egal. Eh, nu sint ele chiar egale , ca n-am reusit sa-l fac sa gateasca sau spele vasele (decit rar), dar de calcat el calca.
Eu zic ca e f. important sa fii hotarata de la inceput, ca daca-l scapi din mina, e ca la copii, face ce vrea din tine .

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

nu stiu cati dintre prietenii/sotii vostri erau gameri si inainte sa ii cunoasteti pentru ca in general oamenii isi petrec jumatate din viata cautand persoana potrivita si cealalta jumatate incercand sa o schimbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Darel,asa spune si sotul meu...la,nu ma duc, la nu ma duc ,de nu beau,,de copii ma ocup,ce mai vrei ,femeie???
Al meu e obsedat de...Echipa Steaua,efectiv sufera....treieste intens.de cum face ochi,vine la calculator,sa vada ce-i nou,ziarele de sport....tot ce tine de forumul Steaua.Si el era obsedat de anumite jocuri,cand eram gravida,daratunci era altceva ,ducea lipsa de,intre timp ne-am conectat la internet,asa ca ...adio jocuri....Traiasca Steaua si tot ce tine de FOTBAL .Are alta preocupare,de cateva saptamani frecventeaza o sala de sport.vine tot vanat acasa...face Karate,dar se ocupa de prunci,asa ca...........AUUUUU,ce m-am lovit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

andreea tx: "Doamne fetelor ce m-am amuzat de povestirile voastre.Si noi am avut asa o perioada dar acum renunta in favoarea lui fiisu care la 5 ani rupe jocurile astea de care ziceti voi.Cum il vedea pe tatsu ca intra pe calculator pe un joc anume de multe ori ii dadea fiisu indicatii si asta se inerva si renunta"

NICI NU VREAU SA MA GINDESC LA VARIANTA ASTA CA SI THEO CIND SE FACE MARE SUFERA DE BOALA ASTA.. ca plec d'acasa..
M am hotarit, ma fac rea.. las' ca i pun kupilu' n bratze , cind e foamea mai mare, sa l traga si pe el de tzitzanete, sa vada cum e, ce daca nu iese nimik... las' sa l traga..
sau reziliez contractu' ptr. net..sau ma apuk sa injur intr o seara populatia din retzea.. si nu cred c o sa l mai bage cineva in seama p acolo..
sau pedeapsa maxima, nu mai "vede" mitzimaul pina nu se cumintzeste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

La noi e altfel. Omu pleaca in fiecare sambata la prieteni, si vine in zori acasa. In timpul saptamanii dupa masa doarme, seara tv, deci nu-l pot folosi la aproape nimic. Solutie radicala: Imi bag pixul in vase nespalate, praf pe mobila si ma pun in fata calculatorului. Comenteaza? Nu-i nimic, dragul meu, ai manute mari, puternice, sanatoase, ia mai foloseste-le si la altceva decat sportul cu telecomanda. Si uite ca omul a gasit aspiratorul, eu de atunci nu am mai aspirat deloc in casa, el aspira de 2-3 ori pe saptamana. In ritmul asta poate va ajunge si sa mai spele cateva farfurii, sau cine stie...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si al meu era obsedat de FIFA pe vremea cand eram insarcinata...pana cand intr-o zi, cand am ajuns acasa de la munca ca de obicei, moarta de somn, stres si foame si casa era vraiste, i-am scos cd-ul (pe muteste) din comp, in timp ce juca si in 2 secunde l-am facut praf!!! Nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat...si d atunci nu se mai joaca...
Acum mai sta pe net...dar nu mult, si mai ales seara, ca ziua nu poate din cauza lu fi-su care il calareste la greu, si seara imi convine ca io mai vizionez un "reality show" in liniste...si daca am nevoie de el...shut down fara pb!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

mor de ris...!!! MEn is just....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Am ocolit de cateva ori subiectul gandindu-ma ca nu ma intereseaza ca se poate divorta din cauza WC-ului. ....Dar vazind ca este si cifra III m-am gandit :ce vila au astia sa aiba III WC-uri in casa...ca la bloc in cazurile fericite sunt II in casa. Si hai sa citesc si eu.
M-am prabusit...era vorba despre un joc pe calculator si nu despre ...tron...
Eu va propun ceva.Fiecare sot are o adresa de e-mail. Ia trimiteti-le adresa acestui topic
http://www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=60461&FORUM_ID=7

ca si din partea unui prieten. Sa citeasca ei ce pareri aveti voidespre problema WC-urilor.

Asta ca psihoterapie...

descarca exercitii callanetisc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by thalia

Am ocolit de cateva ori subiectul gandindu-ma ca nu ma intereseaza ca se poate divorta din cauza WC-ului. ....Dar vazind ca este si cifra III m-am gandit :ce vila au astia sa aiba III WC-uri in casa...ca la bloc in cazurile fericite sunt II in casa. Si hai sa citesc si eu.
M-am prabusit...era vorba despre un joc pe calculator si nu despre ...tron...
Eu va propun ceva.Fiecare sot are o adresa de e-mail. Ia trimiteti-le adresa acestui topic
http://www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=60461&FORUM_ID=7

ca si din partea unui prieten. Sa citeasca ei ce pareri aveti voidespre problema WC-urilor.

Asta ca psihoterapie...

descarca exercitii callanetisc

Thalia si eu am crezut la fel ca tine.....Mi-am zis"ce fel de oameni or fi astia sa divorteze din cauza unui wc, scuze ???"
Si atunci am deschis subiectul si surpriza

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Si al meu are pitici cu calculatorul, dar nu cu jocurile, ci cu Mirc-ul si cu alte chat-uri. De ce? Ca se plictiseste acasa by himself.
E drept ca si sta acasa singur o gramada, ca madama e la munca pina noaptea, iar el nu prea are treaba, mai ales dupa ce ne-am schimbat masina si nu mai are ce mesteri la ea.
La un moment dat mi-a sarit mustarul , ca prea statea toata seara cu nasul in mirc si chaturi, de vorba cu tot felul de gagici, asa ca m-am gindit sa fac la fel.
Si mi-am tras frumos un user si o parola si ma plimb si eu pe chat si vad cind si unde presteaza al meu sot. Noroc ca a fost destept Bill Gates si a trintit un "history" la Internet Explorer si am stiut incotro sa apuc, ca altfel ma apuca pensia cautindu-l pe net...
Am ciulit urechile si am belit ochii, mi-am intins antenele, dar nu am dovezi ca s-ar intilni cu vreuna din gagici. Se pare ca doar pierde vremea stind de vorba.
Faza super e ca, intr-o seara, cine imi trimite instant message? Taman domnul "plictisel singurel acasel". Mesaj de tatonare, sa vada daca sunt destul de desteapta sa stea de vorba cu mine. Se pare ca am trecut de prima faza a testului.
Care e continuarea? Habar nu am, astept si eu sa vad. Va tin la curent...

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput