WC III motiv de divortz??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns robertta spune:

eu im atrag sotul de la calculator.....cu sex....... merge de fiecare data.

am incercat si cu "isterii", dar n-a dat rezultate....

numai ca nu pot sa ma plang ca nu ma ajuta cu treburile pe care le avem, "de casa".... doar ca se misca mai greu de pe scaunul ala....

daca vreau sa-l urnesc la treaba, ii promit o partida buna de sex.........si ma tin de cuvant.......

incearca......le place mai tare decat calculatorul si esti si tu mai fericita......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

da, da, cum sa nu , numa' chef de sex nu mai am cind il vad acolo... ia sa l sexuiaska omuletzii aia mici din jokuletz..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Sunte-ti mortale ! Bravo fetelor ! Sincere, bataioase....si chiar stiti ce vreti.
Sotulache, al meu e si mai rau: periodic ( zilnic aproape ) ii ia calculatorul fratelui sau ( sta aproape de noi ) pt ca e mai performant si poate juca habar n-am ce joc. Daca nu e la calculator e la televizor....Noroc ca sunt si eu microbista ca altfel chiar ieseau scantei. Avem doua televizoare si daca ma enerveaza cu adevarat plec la celalalt si...dupa jumatate de ora vine si el ca nu suporta sa stea singur. De parca faptul ca stam in aceeasi camera fiecare cu alte ocupatii inseamna ca stam impreuna ?????
Dar ma ajuta la curatenie si se joaca cu fiica sa destul de mult. Iar eu am destule de facut in cele cateva ore cat stau pe acasa...

Iar eu ma joc le serviciu ! Adica stau pe DC !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Astazi mi-am cumparat Warcraft III Cu siguranta pe sotul meu nu o sa-l prinda pentru ca nu e fan games dar pe mine o sa ma omoare...
Fetelor ai caror soti joaca WC3 on-line...spuneti-le sa ma invete si pe mine cum se joaca on-line ca nu stiu.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

era sa lesin cand am citit titlul...am crezut ca mai are si alta lume pb.mea...ca ma cert cu barbatu dc intru inaintea lui dimineata la baie (da io.s de vina si recunosc...ca stau minim juma de ora si intarzie saracu la servici!!!)...is o vaca...stiu...scuzati off.topicul...

...acum ceva ani, io nemaritata si fara bb...ma bateam cu frate.miu pe calc...pe dune...acelasi gen de joc...in 3/4 luni ne.a trecut la amandoi

...noi fuseram caz fericit ca ne.a trecut...da' unchi.miu e inca bolnav (de WC)...pt.cine nu stie matusi.mea e sora lu' mama, cu un an mai mare ca mine si fuseram crescute ca surori...

...si matusi.mea era non.stop nervoasa pe treaba asta...da' i.am zis io sa nu fie fraiera...sa foloseasca timpul ala cu folos...asa ca nu.i mai incalzeste mancarea dc domnul ei se aseaza la calc...nu se mai roaga de el...si.a luat televizor si dvd.player in dormitor...si se uita singurica la ce.i place...foloseste timpul liber (de barbat) pt. a.si pune masti (ca oricum ala.i cu ochii numa.n calc...n.o vede)...

...sa nu credeti ca unchi.miu s.a lasat de WC...nu...diferenta e ca matusi.mea nu mai e nervoasa...si in prag de divort...e mult mai relaxata si mai frumoasa...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pe cuvintul meu daca din titlu n-am inteles ca motivul de divortz e "al treilea WC" - adik buda!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

me too .

de-aia am intrat sa vaz care-i baiul cu budele si divortul...

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nu pot sa cred

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

am ras cu lacrimi, primele minute asa am zis si eu ca e vorba de buda...
si al meu avea apasari din astea, se juca ala Red alert 3, parca si acum ii aud pe idiotii aia in urechi... dadea si sonorul tare, am alergie la sunetele alea pe care le aveau bombele cand explodau
si fifa se mai juca
dar decand am nascut nu cred ca am mai jucat decat de max 3 ori,
in schimb vorba lu ellen freaca telecomanda, nu rau adica nu non-stop dar suficient cat sa ma crizez macar o data la 3 saptamani asa ca sa-l sperii nitel...

nanuk, spune-ne? care e continuarea ca m-ai facut curioasa...

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

...
Eh, na, daca ati mai auzit asa ceva..... Am ajuns in asa hal incat fac troc "io-ti fac sex oral da' p-orma ne jucam "heroes"".
...

Bestial! M-ai facut praf! Dom'le cata bafta pe unii!!!!

My life stinks

Mergi la inceput