Copilasi Balante (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana_miti, ma bucur mult ca din putinul tau timp ti-ai gasit si putin pentru noi. Multa sanatate lui Alex si pupam tare micutul luptator. Va tinem pumnii sa gasiti doza potrivita micutului.
Ce haios e cu indesatul servetelelor la saltea....e strangator baiatul ...macar stii unde le gasesti

Andora, sa stii ca ai dreptate, cand intinde boticul la mine sa ma pupe deja am uitat de toate Si clar ca si la noi perioadele de ras sunt urmate de perioade de maraieli si invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Hop si noi la balante
Robert e nascut pe 19 octombrie...si tocmai am citit ELLEN ce face puiuta ta cu somnul...noi nu avem chiar asa probleme,doar daca papa prea mult seara...am observat ca daca ii dau mult de mancare la 6,de ex.,el la 9 oricum vrea laptele,dar apoi e un circ intreg sa adoarma,bate din picioare si plange de mi se rupe sufletul,presupun ca se umfla stomacelul prea mult...asa ca eu ii dau mai putin seara si lapte papa fara probleme...apoi adoarme,dar cu mine in pat,cantam si ne jucam cu manutele,dar cam in 10 minute adormim...mami il ia si-l pune in patutul lui si uite asa ne intrebam pana cand oare?....dar mie mila sa-l las singur sa planga...plus ca al meu e tare incapatanat...plange pana suspina si se ineaca cu lacrimile,....asa ca mai asteptam sa creasca ca ,sa dormim singurel.

Se pare ca balantele sunt foarte iuti si cu multa energie,ca asa este si gandacelul meu,si am vazut ca nu e singurul

la toti copilasii si sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

.

Se pare ca balantele sunt foarte iuti si cu multa energie,ca asa este si gandacelul meu,si am vazut ca nu e singurul

Da' cata energie......offfffff...nu-i pot tine pasul deloc.Dar cred ca toti sunt asa...
la toate balantucile

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank">&www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

BINE V-AM REGASIT MAMICILOR! Ce mai faceti?

Vreau sa le urez bun venit noilor membri din gasca balantucilor!
Ce mult ma bucur ca nu sunt singura care are probleme cu viteza de deplasare a copilului! Nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca este intr-o viteza permanenta. Cand mergem in parc e un chin...Trebuie sa alerg non-stop dupa el! Vin acasa obosita rupta si el tot fresh este.Acum este putin racit si am stat pe-acasa dar chiar si asa nu are astampar. Nu va mai zic, toata ziua vine sa-l iau in brate, sa dansam, sa desenam...Nici nu stiu cand trece ziua! Nu va mai spun daca nu-i facem pe plac, e prapad!Tipa de ne stie tot cartierul! Sotul meu este tot balanta dar nu-si aduce aminte (normal!)cum era cand era mic.Asa ca ramane de vazut cand s-o mai potoli balanta noastra.Cam astea ne sunt activitatile zilnice, plus ca vrea sa faca absolut totul, singur!De mochete patate cu suc, cu mancare ,nu va mai zic ca poate cunoasteti cazuri, asa ca...Va pup pe toti, o duminica placuta va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna, nu stau, doar am trecut sa va salut ...
Ana_miti, mai eu va doresc toata sanatatea din lume! Sa aveti incredere ca veti gasi doza potrivita si Alexut nu va simti problemele, iar tie multa putere si optimism !
Bun venit, Crismir si Robert !
Se pare ca mai sunt si altii ca noi, care plangem si ne contorsionam boticul cu scop de impresionare a audientei ... Ca sa nu mai zic privirea aceea ochi in ochi care te face sa uiti de orice urma de fermitate...Lory, cu tipatu si noi avem perioade, slava Domnului ca nu e in continuu, e pe luni as putea zice
Ellen, pupa pupacioasa
Va las, duminica super va doresc!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salutare pentru mic si mare

In primul rind, bun venit noilor balantuci in gasca

Mei, da voi sunteti baieti mari daca deja trageti la gospodarie, servetele, alea alea .

Off, parca nu am rabdare cind o sa ma topesca fiemea cu impbratisari. Inca e mica, insa deja se vede ca-i cu caracter. Daca ceva nu-i place, ocaraste in limba ei. Seara inainte de culcare se lupta cu mos ene, i se inclee ochii de somn dar ea incearca sa-i tina deschisi si mai bolboroseste cite ceva, seamana cu un betivan. Sa o vedeti cit e de haioasa

Am iesit de citeva ori in oras, e foarte cumintica, se uita prin parti si dupa ce ii obosesc ochisorii adoarme.

Gata, va las ca ma prea intind laudindu-mi odrasla.

O duminica frumoasa si numai bine.

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Crismir, bine ati venit printre balantuci. V-am trecut in listuta

Off, daca ar fi si la mien asa usor sa adoarma as fi super fericita. La noi nu e problema cu mancarea, pentru ca daca nu mananca incepe sa urle, dar e sigur problema cu alintarea. Dehhh, asa e cand sta cu bunicile mai toata ziua si vine mama seara ca sa o adoarma. Sambata seara iar am avut show, a plans vro jumate de ora cu mine acolo incercand sa o adorm si nu avea de gand sa adoarma asa ca am pus-o iar in patut sa adoarma singurica, si dupa alte 20 de min. de plans s-a linistit si a adormit...dar am tras si eu o portie de plans dupa ce a adormit ea In schimb ieri seara a adormit in 10 min. Nu stiu cum de s-a intamplat minunea dar am fost super fericita

Si pe mine ma termina la cat ma alearga prin casa si mai nou a prins figura sa o tin cocotata la geam si vine la mine, trage de mana si ma duce la geam sa o tin acolo. Si mie imi placea tare mult sa ma uit pe geam cand eram mica

In rest noi avem probleme cu aragazul si masina de spalat. Cum scapa la ele cum e jale. Jaluzelele verticale mi le-a terminat la cat a tras de ele. Nu mai sunt intregi si nici nu mai putem sa le reparam ca le-a terminat. Vorbeam cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca o sa fim nevoiti sa le schimbam dar mai asteptam sa mai creasca ea sa mai invete ca nu are voie si apoi le schimbam ca au ajuns jalnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

pt primire!
Am pus ceva poze noi cu Robert...vizionare placuta!
pt balantuci!

Si noi ne suparam si tipam daca nu face mama cum vrea puiul...uneori nu vreau sa fac ca mie frica ca va fi rasfatat...si sa vedeti scandal atunci...fuga la buni...asa ca te inteleg perfect ELLEN... gazei!

si pe mai tarziu!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna dragelor

voi va plingeti da eu ma laud
fiimea deja de 3 nopti nu se mai scoala din 2 in 2 ore ci din 4 in 3 . seara adoarme la titi. nu stiu ce v-a fi mai departe, insa eu ma astept la mai bune, spre ex.,sa-si scoata masa de noapte, visatoare-i mama .

un bun inceput de saptamana si nopti usoare

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Crismir, am vazut pozele cu frumosul balantuc. de la noi.
Cat despre alintat, ce sa zic? La noi e in floare, cu toate ca din cand in cand mai atrag atentia bunicilor sa nu-i mai cante atat in struna...

Lucia_B, felicitari ca micuta nu se mai trezeste asa des.
Si pe noi astea care ne plangem, nu ne baga in seama, probabil de la prea multa oboseala ni se trage. Dar sa te tii cand o sa incepem sa ne laudam

Mergi la inceput