Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
Morgano spune:
Joy draga, ai grija de tine, si dc continui sa te simti asa nu intra in panica, dar mergi neaparat la medic, eventual cel de familie dc al tau e ok. Durerile din vagin le-am avut si eu si alte fete, nu-ti fa griji, radiaza de fapt de la oasele care se deschid, vor trece sau... te obinsuiesti cu ele.
Tania, mortala esti la faza cu stricatu' supei, asa sa fie cum zici tu, adica un semn ca ajunge cata a ramas. Desi azi nu as vrea sa nasc pt ca marius iar e la timisoara si ajunge seara tarziu si vreau sa fie langa mine, iar sambata tot familionul merge la o nunta super - la care noi trimitem doar banii dar nu riscam sa mergem sa nu nasc pe acolo - si nu as vrea sa le stric party-ul (ca mama e nasa de botez a miresei si stiu ca ar tasni de acolo instant dc m-ar apuca durerile si i-as spune).
Sa stii ca eu inainte de sarcina in viata mea nu am avut pofta de dulce, acuma vad ca imi place de-a dreptul, dar si mie mi-e greata dupa ce mananc ciocolata, probabil subconstientul meu imi spune ca tot ce e sarat imi place de fapt mai mult :))
Ancris, vad ca esti si tu programata clar pt nastere, lasa sfecla ca e prea mare, mai bine treci si tu la morcovi si chestii mai marunte ;)
Ripley, 37+
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
coralia76 spune:
Chiar cand am terminat de scris mesajul de dimineatza s-a luat curentul..asa ca ma apuc din nou..
Mirela Anca felicitari pentru bebe,sa va aduca numai bucurii!!
Se inmultesc mamicile de nov-dec...azi merg si eu cu emotii la control..sper sa-mi spuna ca mai stau cel putin 2-3 saptamani ..desi abia astept sa-mi vad puiutza mica.
Zilele astea am avut si eu ceva crampe,dureri de burta chiar jos...sper ca nu au fost contractii ca nu s-au repetat regulat..doar asa de cateva ori pe zi si la efort in special...o sa vad eu azi cum stau cu colul.
In bagajul de spital mai am de pus adeverinta,buletin si maruntisuri din astea..ce a fost mare am pregatit.
Varsta bebelica
Poze cu burtica
joy04 spune:
RIPLEY
si multam de incurajari...de durerile de bazin..o sa ma obisnuiesc cu ele, eu ma gandeam sa nu vina bb chiar acum, sa mai astepte pana pe 07.11 cand intram si noi in luna a 9-a....
Si de raul asta...inca nu ma panichez rau
dar mai mult ma gandesc sa nu-l afecteze pe bb....ca asa eu m-am obisnuit..daca stau culcata ma ridic in fund sa respir mai bine...
Stiam ca sunt usor tahicardica....dar fara mari probleme....
joy
+ bocanila
34+
eu
joy04 spune:
Am patit-o si eu acuma cu mancarea.....
am facut cocolase la ciulama 
ma duc sa prajesc niste peste..si gata ma pun in pat ca am obosit!!!
joy
+ bocanila
34+
[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos]eu[/url]
bb_alinus spune:
Ia uite, inca un bebe!
Mirela, sa iti traiasca flacaul, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt plecata de dimi de pe la 8, am fost la spital sa imi fac radiografia de bazin de care va spuneam saptamana trecuta, am asteptat rezultatul si cica e bun. Dr mi-a zis ca "nu e prea mult loc dar trece bebele"
si eu ma gandesc ca ar fi cazul sa inceapa sa se deplaseze madmoasele ca sa nu mai creasca si sa n-aibe loc! Insa nu am nici un semn, nu ma doare nimic, mananc bine si dorm...la fel de prost! Asa ca Ripley, asteptam impreuna!
Ina, ce bine stai tu cu AMR-urile! Pai de saptamana viitoare esti si in vacanta si fara soacra asa ca poti sa te dedici in intregime bebelinei!
Fetelor va urez intalneala placuta!
Alina si Bebitza Amalia 37+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
mirabilis spune:
Ce e activitatea asta slaba pe aici? A mai nascut cineva? Lavi02...mai vii la intalnire? Sau altcineva? Sper ca sunteti bine...
Morgano spune:
Alina, asteptam, ca ce altceva putem face? :)
Mortala faza cu "madmoasele", mai ales venita de la tine! prima oara ma intrebam ce o fi insemnand....
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
lavi02 spune:
Eu as zice sa ramana intalnirea pe azi, ce-i in mana nu-i miciuna. Pana luni poate mai nasc dintre noi ![]()
Am vorbit la telefon cu Dienuta, care are iar ceva probleme cu net-ul dar a zis ca vine.
Deci ar fi:
Mirabilis, Corap, Lavi02, Dienuta , Joy cu ? si Lavi cu ?
I-am mai trimis SMS si Feliciei74, sa vad ce imi raspunde.
De acord sa ramana pe azi?
Eu incerc sa mai intru pe la ora 16 pe net. Daca nu intru si se modifica ceva, anuntati-ma si pe mine va rog. Daca nu, la ora 17.30 ma prezint cu Silvia cu tot la Terasa Doamnei ![]()
Mai vorbim. Acum ma grabesc sa ajung la medicul de familie dupa concediul prenatal pe nov.
Va pup.
Lavi02
dienutagraviduta spune:
salut;
la noi care e mai tembel si trage de firul de pe hol se face raspunzator ca n-am io net o zi ...
asta e, dupa o sedinta prelungita cu baietii de la internet, vorba lui unu' "doamna, parca vad ca o sa nasteti cu noi p-aici", iata citesc de zor si eu ...
mirela - felicitari !!!!
joy - lasa pestele, si vino si tu la intalnire ...
sincera sa fiu, nu imi vine sa cred ca sunteti atatea din bucuresti si in prenatal, si nu va miscati fundurile la intalnire, dar aproape toate ati intrat in curatenie generala. ma rog.
am vorbit cu lavi02- intalnirea este azi, la ora 17.30, la Terasa Doamnei.
sper sa se adune totusi mai multe fete.
rugamintea mea catre lavi02 este urmatoarea : descrie cat mai in amanunt zona din cate stii tu, poate ca asta este unul dintre motivele pentru care absenteismul
este asa de mare la intalneala, nu stiu toate fetele zona; (si ca sa fiu sincera, si eu cred ca voi gasi mai greu ...)