Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

inca o data felicitari! Bine ai venit, nou bebe!
Ina, mamica grijulie, inca putin!
PS: site-ul e BETON! Am mai vazut un film cu etapele nasterii!

Ripley "supa de gaina cu taietei"? Ardeleneasca? MI-E FOAME!

Felicia 33+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ripley, am uitat sa pun ghilimelele si la mademoasele ca sa se inteleaga mai bine!

Tania, buna replica la supa lui Ripley . Chiar asa poate e un semn! Ia sa ma duc si eu sa fac la fel, ca am darul asta sa pun mai multi taietei decat trebuie ( de obicei in lapte), si poate iese ceva

Ioanap, bine ai venit printre noi! Poate ne spui cate ceva despre tine si bebe!

Alina si Bebitza Amalia 37+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nici eu nu am putut sa dorm, ca Ilincutza s-a fatait toata noaptea, iar in final a postat picioarele pe stomacul maica-sii, asa ca am avut niste arsuri... dar m-am odihnit si acum e mai bine.

Deci: vin si eu la intalnire.

Au, Lavi, acum vad, SMS? Cred ca nu am auzit.

Felicia 33+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Alina mmmmm si mie-mi plac taieteii cu lapte.
Poate descoperim si o noua metoda de predictie sa datei nasterii: ghicitul in mancarurile cu taietei. Sa vedem daca va confirma Ripley

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 33+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Supa de gaina cu taietei e ardeleansca de origine si se face fte simplu: fierbi gaina cam 2 ore la foc mic, apoi adaugi morcovi si patrunjel radacina la greu, 1 telina mica, 1 ceapa intreaga, 1 ardei intreg, le mai fierbi si pe alea o vreme da' nu exagerat sa ramana vitaminele, apoi strecori zeama si pui CU GRIJA!!! taietei, apoi presari cu nadejde patrunjel verde proaspat, dupa ce ai oprit focul. Asta e. Si din legume faci o salata de boefu ( ma rog.... ca aia de bouef dar pieptul de la gaina) cu castraveciori murati si maioneza... uite cum imi fac singura pofta, ca eu morcovii i-am halit asa goi, iar din carne ca era multa am facut ciulamaua cu mamaligutza.

Ghicit in taietei? Super idee, imi inscriu si cainele ca el saracu' va manca taieteii strecurati din supa, oricum sunt imbibati din greu cu zeama buna .

Mi s-a facut o foame de numa cu gandul la mancarica de acasa.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Distractie placuta fetelor! Sa ne povestiti si noua cum a fost azi, si poate acum faceti si ceva poze sa va vedem si noi "burtoase" ,ca mai aveti putin si scapati.Eu nu vin ca-mi e frica sa mai ies din casa singura acum, mai ales asa departe de casa. Catutza39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor

Pineapple felicitari pentu printesa ,

Mirela felicitari pentru Baietel , sa fie sanatosi si mancaciosi
Distractie placuta pentru fetelele care se vad deseara !!

pupici
34+

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

TERASA DOAMNEIe pe strada Doamnei.
vizavi de Universitate sunt statuile. in spatele statuilor e o cladire maaaaaare care pe latura din stanga (cum te uiti la ea) are un BCR maaaaare. o/il ocolesti prin stanga, o faci prima la dreapta, ajungi din nou la o intersectie, unde pe stanga e o universitate (nu stiu care, poate spiru haret, dar n-as baga mana in foc), iar pe colt dreapta e biblioteca nationala. faci dreapta pe la bibl. nationala si vezi in fata/stanga BNR-u. vizvi de bnr, pe partea cu biblioteca, a doua sau a treia intrare e terasa doamnei. prima intrare e pt. restaurant, si e dce obicei cineva la intrare. sunt neste borcane cu muraturi in geam.
urmatoarea e un fel de poarta de lemn, intri pe ea (e deschisa larg), mergi printr-un gang, urci neste trepte si ai ajuns pe terasa.
e simplu de ajuns, si e si in centru, stie toata lumea de ea, asa ca poti sa si intrebi, dak nu esti lamurita.
sper sa ne vedem cat mai multe.
pupicei
C & bbandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a... si ghiciti ce-mi iau eu de la terasa... supa de gaina cu taitei de casa. eram chitita de ieri pe chestia asta, da' dupa ce v-am auzit si pe voi vorbind...
pacat ca n-au si lapte cu taietei.
aceeasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am fi vrut sa venim si noi la intalneala insa trebuie sa aranjam cartile in biblioteca( 10 saci!)!

Voi v-ati facut analizele ultimului trimestru de sarcina?Stiti vreun laborator care sa aiba preturi mai rezonabile?

A, si mai am o nelamurire: medicul ginecolog poate sa iti dea trimitere pentru analizE gratuite?Mie al meu nu mi-a dat niciodata pana acum ci doar cel de familie!Trebuie neaparat sa ma pun la punct cU drepturile pe care le ai ca pacient pentru ca fiecare iti spune cate ceva si niciodata acelasi lucru.Ma inscriu si eu in lista celor care lupta cu sistemul- A SE CITI CU ANGAJATI FRUSTRATI SI LIPSITI DE CONSTIINTA FAPTULUI CA SUNT NISTE SIMPLI ANGAJATI!

Ilenutza, 33 +

Mergi la inceput