Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
Siminaf spune:
Am vazut, am vazut pozele!!! Dar poate nu ar fi fost rau sa scrieti si cine e in poze, eventual de la stg. la dr, de ce nu si invers...
Frumoase mamici, burtici si fetitzici (Silvioara, nu?)
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
meems spune:
Ina, intr-adevar te gandesti la tot felul de aiureli cand nu-ti simti bebele miscand in burtica... Si eu cum ma si trezisem cu noaptea-n cap, am intrat imediat in panica. De-acu'-nainte tre' sa-mi tin cate o bomboana sau o bucatica de ciocolata pe noptiera, cand se mai intampla faze din-astea sa-i dau bebelinei cate o runda de dulce ca s-o simt miscand 
Meems 32s+ / DPN 20 Dec.
monet spune:
meems, sa stii ca asa am simtit (adica NU am simtit:)) si eu cu lia (prima mea bebelina) - o imploram citeodata, dimineata in masina conducind, sa-mi dea un 'semn' ca-i bine, pur si simplu o imploram pina la lacrimi (asta, de disperare, bineinteles:)). in schimb, la bebica asta a doua, aiaiaiaiaiai, ce se mai misca, sa ma rupa, nu alta. eeee, ce ti-e si cu muschii slabiti si delasati...... se simte orice prin ei:).
va pup. uitati ce poveste a facut sean din vizita mea la doctor! (intrati si scroll in jos:)) www.seansimon.com/Maya.php" target="_blank">noutati![]()
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (39s+1)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
monet spune:
uuuuuuu, ce faine-s pozeleeeee! multumim de identificari, banuiam eu corect pe toata lumea:). lavi02, silvia e o DUL-CE! 
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (39s+1)
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
lavi02 spune:
Ripley, m-a lasat durerea de burto-spate. Cred ca o tinem tot asa: ba ca ne doare, ba ca nu, tinem fetele astea in sah, si intre timp naste tot restul lumii!!!
Eu am pus titlul pozei=numele fetelor de la stanga la dreapta.
Am mai adaugat la diverse o poza cu Silvia pe care i-am facut-o azi pe hol la gradi, cand se pregatea sa se schimbe. Daca tot aveam aparatul la mine...
Felicitari Ancris!!! 

Sa-ti traiasca puiutul iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic din belsug!
Acuma sincer, eu nu-mi doresc sa nasc inainte de 39 de saptamani. Mi-e exact la fel de greu ca si voua: si sa merg la baie de 4 ori pe noapte, si sa ma dau jos din pat, si sa ma intorc in pat, si sa ma ridice de pe vine si tot.... dar bebica nu a crescut destul, as mai tine-o! Auzi, ce pretentii! Inca 9 zile la colul meu deschis! Sa vedem!
Lavi02
lavi02 spune:
Fetelor care nu ati fost la intalnire, va sunt datoare cu o lamurire. Cele mai silvide dintre noi
am vrut la urma si desert. Eu am cerut o portie de clatite cu dulceata care au venit frumos impaturate in 4. Cand a venit desertul, noi ne-am apucat de pozat. Om serios
si care nu-si lasa atentia distrata la chestii neimportante, Silvia nu pierdea vremea... Cand eram pe sfarsite cu pozele, ne uitam la Silvia. Asasinase o clatita! Adica a luat-o in mana si manca din ea cum putea, era pe sfarsite. Gem - pe hainutele ei, in farfurie, pe maini, pe fata. Pe a doua am taiat-o eu cu cutit si furculita si am facut-o fifty-fifty cu Silviucu'.
In poza apare Silvia mancand clatita in stil propriu- noi inca nu o vazusem!
Secret deconspirat: a mai facut si Corap poze. Asteptam sa le puna si ea pe net!!!
lavi02 spune:
Pai nu-i corect, Monet! Ca ai stabilit cu
data de 2 si eu am votat pt 4! Asta e politica anticoncurentiala! Trebuia sa spui de la inceput ce-o sa stabilesi cu doctorul!
Stai linistita ca in nici un caz nu se va prelungi pana pe data de 3. Daca te internezi la 4:30 pana pe la 8-9 ai scapat!
meems spune:
quote:
Originally posted by monet
meems, sa stii ca asa am simtit (adica NU am simtit:)) si eu cu lia (prima mea bebelina) - o imploram citeodata, dimineata in masina conducind, sa-mi dea un 'semn' ca-i bine, pur si simplu o imploram pina la lacrimi (asta, de disperare, bineinteles:)). in schimb, la bebica asta a doua, aiaiaiaiaiai, ce se mai misca, sa ma rupa, nu alta. eeee, ce ti-e si cu muschii slabiti si delasati...... se simte orice prin ei:).
va pup. uitati ce poveste a facut sean din vizita mea la doctor! (intrati si scroll in jos:)) www.seansimon.com/Maya.php" target="_blank">noutati
mona,lia (24.04.2004) si simburica mica (39s+1)
Of, of, of, bebeii astia ce ne mai sperie
Sanatosi sa fie, ca atunci toata lumea e fericita.Monet, imi place povestea cu vizita ta la doctor, singura chestie care am notat-o e ca Sean a scris acolo Nov. 27 in loc de Oct. 27
Meems 32s+ / DPN 20 Dec.
Bic spune:
Monet, sorry, nu voiam sa dau semnale de alarma. Pur si simplu nu te-am vazut pe forum si stiind ca nu te mai duci la serviciu dimineata, ma gindeam ca de-aia nu strigi prezent.
Ina, f. bune sugestiile culinare. O sa fac citeva. Da' sa stii ca nu-s vegetariana. Ziceam ca tin cele doua posturi de peste an, dar altfel, daca nu-s insarcinata si ingretosata de carne cum am fost in primele luni, bag proteina animala la greu.
DPN 31.10.05