Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
Bic spune:
Aoleoooo, acum m-am uitat pe lista de pe prima pagina si m-a luat cu ameteli cind am vazut ca ancris avea acelasi DPN cu al meu..
jeeez, asta inseamna ca-s urmatoarea la aparat!!! 
Ancris, felicitari. 

Cum sa nu mai fie fetelor de-a noastra? Adica daca eu nasc miine, voi nu ma mai puneti pe listuta??? 
alexandrina, da' de ce sa-ti ia mey copilul??? asta e politica spitalului?
DPN 31.10.05 
Ina869 spune:
Alexandarina, Lavi02,cu Mona s-a intimplat cam asa; dupa ce am citit postarea lui Bic, mi-am dat seama ca, intr-adevar, Mona nu a dat nici un semn de viata astazi. Ea mi-a spus ca ma va suna dupa ce va naste ca sa va pot transmite si voua. Am sunat acasa sa-mi verific mesajele si am constatat ca telefonul era pus pe fax
; am intrat in panica, gindind ca Mona a nascut si nu a putut lasa mesaj, asa ca am sunat-o acasa, am lasat mesaj, apoi am sunat-o pe cell si asa am reusit sa aflu ca inca nu a nascut (cred ca asteapta data de 31 Oct. fiindca eu am votat ptr. ziua aceea
…dar de fapt, eu cred ca in doua zile isi va tine bebelina in brate
).
Nu am apucat sa va povestesc tot, decit am scris repede ca este dilatata fiindca am intrat intr-o sedinta mai prelungita, apoi am fost sa ridic niste prod. de patiserie si cofetarie –maine imi tratez colegii asa, ca de “ramas bun” – chiar daca o sa mai vin luni- apoi am fost la pedichiura si de abia pe la ora 8 pm am ajuns si eu pe-acasa.
Felicitari Ancris! Ai vazut ca nu ai stat prea mult printre noi?
Tot in “grupa” ta te incadrezi..
Ripley pai nu va spusei sa folositi Word si pe urma sa copy and paste, este mai sigur ; este frustrant ca, dupa ce scrii atita, sa pierzi toata munca , si clar ca nu-ti mai vine sa o iei de la capat… 
Bicule nici tu nu ai somn? ![]()
Fetelor, foarte frumoase sinteti
si se vede ca v-ati distrat; multumim ptr. poze! Nu inteleg insa, cum de nu a venit si Cristina, nu a stiut?
De abia astept ziua de maine, la serviciu petrecere, dupa-amiaza am intilnirea cu fetele ( noi incercam sa ne intilnim o data pe luna la cate una acasa ) care se va prelungi cam pina spre seara tarziu ca-i vineri si nu trebuie sa mergem a doua zi la servici…si o sa-mi vad si prietena gravidutza care are 40 de saptamani si inca nu a nascut saraca, dar dopul si-l tot pierde de vreo saptamina ( v-am aratat pozele de la bb shower-ul ei mai demult) si imi zicea ca de abia se mai misca. Eu i-am prezis ca o sa nasca simbata, acum sa vedem…si cred ca o sa fie baietzel, de –aceea nu se grabeste, ca ei se pare ca sint mai puturosei…![]()
Ma duc sa ma intind in pat ca sa o pot simti si eu mai bine pe bubulusca mea scumpa.![]()

Ina si bebelusha adormita 34+
coralia76 spune:
neatza fetelor!
Felicitari Ancris pentru bebe maricel!
Fetelor cu intalnirea..inca n-am apucat sa va vad pozele dar intru acum ..banuiesc ca v-ati simtit super!
Dordia te-ai intors de la BV?Cum e pana la urma fetitza sau baietel?Sa ne dai de stire ok?
Eu ieri am fost la control..speram sa-mi faca eco dar nu a fost asa,mi-a zis ca o intereseaza sa vada cum este colul ..asa ca nu mi-am vazut micutza pe ecran...era si pe sfarsitul programului,dr.obosita dar totusi amabila.Mi-a zis ca e lung si inchis si nu prea am sanse sa nasc inainte de termen adica sf lui noiembrie si mi-a zis ca urmatoarea vizita va fi la spital pe 16 noiembrie....Asa ca mai vin si saptamana viitoare la servici,deci mai stau o sapt pe net cu voi
.Despre bebelica mi-a zis ca la palpare se simte foarte bine,ca nu e foarte mare si sa nu-mi fac griji ca ea o sa vina si o sa fie totul ok.M-am mai linistit cat de cat.
Ma uit la poze si revin.
Pupici
Varsta bebelica
Poze cu burtica
coralia76 spune:
Super fetelor,v-ati distrat pe cinste
.Este scumpilica Silvia!
Varsta bebelica
Poze cu burtica
alexandrina spune:
Buna dimineata!
Sa vedem ce surprize ne mai rezerva ziua de azi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60569" target="_blank">Capitol nou

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by tania-z
Raluca cum ti se pare acum ca a trecut primul an? Sa nu ne sperii...
Varsta BB Stefan
Poze
Cum sa mi se para? Eu si la o saptamana de la nastere as mai fi facut-o o data cu mare placere
Puiuta mea a fost piticuta rau (2.500 la nastere, 2.300 cand am venit acasa
) dar n-am avut nici o teama sa pun mana pe ea, desi cand am vazut-o prima data goala m-a busit plansul si ma gandeam: "atata am fost in stare sa fac?!" 
M-am ambitionat sa o cresc singura, desi mama sta la 4 statii de noi, dar nu apelez la ea decat daca trebuie sa plec undeva si nu o pot lua cu mine, asa ca am avut noroc de un copil minunat, nu am de ce sa te sperii
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
ancaloredana spune:
Hildegard,da asa este aici se naste cu moasa daca apar ceva complicatii saudaca e o sarcina cu probleme intervine si doctoru.Sant tare curioasa cum va fii si am emotii cat casa de mare.Noroc cae si sotu cu mine si nu ma incurc in stiinta daa imi sune sa imping eu sa fac invers
de durere si toate cele....
37+4
ancaloredana spune:
...na ca mai mananc si literele...uuuff ma ia cu calduri de pe acum si de asta imi doresc totusi sa vina mai repede si sa nu astepte puiu meu pana la data stabilita .![]()