Cine mai este din Zalau sau Salaj ?
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_s spune:
Ati vazut ca de maine vine zapada? io astept si nu prea...s-or bucura copiii!
Sa ne spuneti de marea intalnire: Bianca-Elvira, da?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
Salutare! Salutare!
Am ajuns acasa, mi-am culcat printii si acum pot tasta.
IO de felu meu is cam aiurita si zapacita si ... si... .Am intarziat pe platuou nu am ajuns la 18 ci la 18 45 , da bine ca am ajuns.Tudor are teza la matematica maine si a fost la ore si a muncit saracutul de el ca mie si mila.Pe platou lume multa si inghesuiala.Toti voiau pachete( care comtineau un suc de 0.5 l, o napolitana, o cioco mica pe bat si o juacarioara de plus).Cu toata parerea de rau dar nu prea s-au organizat bine ca au ramas multi copilasi fara cadou.
La 19.10 am ajuns si la Elvira la magazin.Cred ca nu am speriat-o ca am o logoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mama-mama.Mama da ce lucruri super sunt pt fetite.Va invidiez ca le puteti imbraca super pe cand eu : pantaloni si bluza.
Va pupicesc si mai intru seara asta.
Bianca- soacra cu DOUA nurori! Ore ce soacra voi fi???????
mihaela_s spune:
oooohooooo, iete ca fu intalnirea de gradul zero! Bravo! Musai sa va vad si eu cand ajung prin Zalau...insa nu stiu cand va fi. Poate de revelion, vin cu fetele la mama, sotul meu e de garda chiar de rev. si mi-e asa de urat sa stau numai cu ele acasa. Numai ca atunci nu e de intalneala...dar vor mai fi ocazii...
apropo, pe unde va distrati de revelion?
mihaela_s spune:
Bianca, probabil pana in 2 ian...asta daca venim. Ce ma bucur ca ai adus vorba de todori...ce mai face finutul meu? stii ca am cerut nr. lor de tf. de la o persoana care a refuzat sa mi-l dea?(nu spui cine, e dee inteles) Era acum 3 ani, de ziua lui Mihaita. Uite asa am rrupt eu legatura cu multe persoane dragi mie, poate ele nici nu mai vor sa stie ce fac...nu conteaza. voiam doar sa stiu ce mai fac ei, atat. sunt tot in cj?
Poate reusim cumva sa ne vedem, mai vorbim.
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineata , Zalau !!!!
Cine a fost aseara pe platou ???
Mie , personal,mi s-a parut total dezorganizata chestia cu Mos Craciun ,pana si andreea a zis , dupa ce si-a luat cadoul de la Mos , sa mergem acasa ca e prea mare inghesuiala . Nu s-au gandit deloc cum sa organizeze frumos , fara inghesuiala ... dar asta e ... poate vor sti pe viitor ...
Cum sunteti fetelor , copilasii ce va fac ???
Andreea are pe 20 serbare si merge la camin ( ea ar vrea sa doarma dimineata , se culca seara tare tarziu , pe la ora 23 numai... ) , paula are niste dureri groaznice de dintii , se trezeste noaptea cu niste urlete din alea stridente , si nu numai noaptea si cand sta sa zicem ca se joaca incepe asa din senin sa-si duca manuta la gurita si sa urle rau de tot....mi tare mila de ea , dar sper sa treaca mai repede . Acum e si problema ca ii ies cate 4-5 dintisorii deodata si cred ca de aia are si asa dureri mari .
Noi de Rev mergem la KM 66 . Este hotelul-restaurant situat la iesirea din Poarta Salajului( cum mergi spre Cluj). Acolo vom merge si a 2 - seara cu copii sa se simta un pic si ei bine , sa vada ce e ala un Revelion !!!
In rest toate bune si frumoase , azi ma gandesc sa fac meniul pentru ziua lui Paula ca apoi sa pot merge la cumparaturi .
Elvira cred ca azi o sa dau o fuga si pana la magazin ( daca nu maine cel tarziu cam pe la ora 12-13 dupa ce o culc pe micuta ) .
Mai vorbim !!!!
ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004
Bimilit spune:
Salutare!Salutare!
Cum ati dormit?Noi acuma ne-am trezit.Bagam niste somnuri de nu-i adevarat.
Adriana sper sa scape Paula cat mai repede de chinu asta.Cred ca Andreea il asteapta cu nerabdare pe Mos.In ce o imbraci la serbare?Sa vezi faza haioasa aseara pe paltou: la casa de Cultura a fost ceva piesa de teatru si a inceput sa iasa lumea si ata pe platou.Aici tragedie nu mai erau cadouri.Oricum nu au avut suficiente cadori plus ca multi copilasi nu au primit nimic.Am inteles ca la anu nu mai vin pt ca nu le-a placut cum a iesit.Sa ne spui ce pregatesti pt Paula.Ii ti si cu copilasii ziua ?
Elvira dormi???????? treci la apelu de dimineata.
Mihaela stiu ca esti la job si nu poti intra dar te asteptam cu vesti bune despre Silvia.Sper ca e bine.Voi maine aveti serbarea de Mos?
Pupici dulci la printese.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
Elvira hai sa ne bem cafeau online.Fa si tu o pauza de 10 minute.Ce-ti face printesa?
Adriana ce faci? Esti la cumparaturi? Ce cadou frumos primeste Paula de ziua ei : serbarea lui Andreea .Superrrrrrrrrrrr.
Mihaela acuma iti trimit nr de telefon.Cum e Silvia? A ajuns mama?Ce bine de tine.Te invidiez.
Pupici la printese.
dianaiulie2009 spune:
Hello , hello !!!
Bianca ii tin ziua si cu copilasi si mamici , dar voi aveti onoarea de a veni separat , ca de... alta e pregatirea pentru nasi ...
Sunt tare bucuroasa ca azi Paula a fost mai bine si nu avut asa dureri , acum doarme de la ora 13.30 ( acuma fiind 16.30 ) . Noi aseara ne-am grabit sa prindem deschis la Altex de aia nu am mai stat pe platou . Si chiar zici ca nu au ajuns cadourile ??? Nasol tre sa fi fost pentru bietii parinti cu copii care nu au mai apucat amaratele alea de cadouri.....
Elvira , multumim de grija , avem in permanenta ceva de ros dar durerea totusi e mare . cadou vreu pentru o fetita care face tot 1 anisor si m-am gandit la ceva rochita sau costumas pe culoare rosie . Nu neaparat si altceva ... ma orientez la fata locului . Dar uite ca nici azi nu am ajuns , mi-a reparat sotul cuptorul si m-am apucat de cocalit . Daca o sa intrati mai tz pe culinar .ro , pe forumul
" retete in imagini " veti vedea ce minunatii am facut azi ...
Mihaela eu stiu ce inseamna sa ai pe cineva de ajutor langa tine asa ca eu cred ca esti in al 9 lea cer ca a venit mama ta la tine ... La mine vine bunicuta mea , strabunica fetelor si ma ajuta cu ele si alte alea prin casa .
Revin mai tarziu , ma duc sa fac " biscuiti verzi " !!!!!
ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004
Bimilit spune:
La mine in bloc se simte miros de brad.Si deja toata lumea e agitata de parca maine e craciunul.
Elvira trebuia sa intri ca vb cu mama si ne pupaceam virtual de mama focului.Noi ( eu cu mama) ne bem cafea virtual de cate ori avem ocazia.
Adriana deci te-ai hotarat ii ti ziua si cu copilasii luna asta.Bravooooo!!!!! si spor la gatit.Te admir ca ai rabdare sa gatesti pt atatea persoane.Ce tort ii faci?
Mihaela ce faci? Tot la job?
Pupici la printese.
mihaela_s spune:
Saluti fetele! Azi am umblat prin oras dupa o fustita sau pantalonas albe, o bluzita alba pentru Silvia pentru serbare...insa am fost asa dezamagita! N-am gasit nimic, decat o bluzitza...asa ca va fi un fulg de zapada putin bejuliu, ii voi da o rochita bej si bluza alba deasupra. maine e serbarea.
Silvia nu mai are febra insa tuseste foarte urat si e cu mucii la brau! Stiu ca va trece, dar dureaza.
Daaaa, mama a ajuns pe la ora 14, taman bine sa stea cu nepotica cea mica , am stat asa linistita la serviciu...
mmmmm, ce pofta mi-e si miie de sarmale...abia astept sa fac saptamana viitoare! Si fac si vreo 2 prajiituri, imi place sa gatesc!
adriana, eu stiu restaurantul, pare dragut dee afara, n-am oprit niciodata. Sa aveti distractie placuta si sa ne spui cum a fost!
elvira pai si tu esti ...macar lucrezi pentru tine...
Mai viu!