Cine mai este din Zalau sau Salaj ?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca1820 spune:

Ma inscriu si eu pe lista celor care deja fac urari de sarbatori si va doresc tuturor sa aveti Sarbatori fericite,veselie in casa si spor la bucatarie,ca o sa aveti nevoie.De mine e mai usor caci deocamdata,il am doar pe "copilul"asta mare,sotiorul meu,iar lui nu prea trebuie sa ai port de grija.Apropo,va plac vinetele cu maioneza?Poate si voi procedati asa totusi am sa va spun un mod de a le prepara,care le de un gust deosebit:in loc de ceapa cruda pe care o puneti(asta in caz ca nu faceti cu usturoi),caliti ceapa pana devine sticloasa si sarati-o,apoi adaugati peste vinete si maioneza.Are o aroma deosebita si nu mai e atat de grea ptr.stomac.Aveti grija de voi si sa ne auzim mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ooooof, azi copiii mi-au stat acasa...diana cu o tuse foarte urata, Silvia cu diaree si febra .

Bianca, e nasol cu statul acasa, azi a stat Ovi cu ele, el lucreaza o zi dim., una dupamasa, azi a fost dupamasa si pana la 14 a stat el, a culcat-o pe Silvia si la ora 16 am ajuns si eu. Pana atunci fetele au stat singurele...ma rog, silvi dormea.
Maine daca silvi e tot asa, stau eu, mi-am luat o zi de cocediu, ovi e de garda . Apoi mai vedem...
Spor la cumparaturi si apoi distractie placuta la adriana!

anca, Sarbatori fericite si voua, alaturi de bebelusul din burtik!

adriana sa-ti traiasca PAULA!!! Sa creasca mare si fericita alturi de voi!!! Si daaaaa, asteptam poze si retete!

elvira, cum te simti? a trecut tusea?

va pup, poate mai trec in seara asta..

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza Zalau!!!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru urari si aceleasi ganduri frumoase vi le transmit la randul meu pentru copilasii vostri !!!

Elvira iti multumesc din suflet pentru topic-ul deschis la evenimentele comunitatii , acolo nici nu am avut timp sa intru , dar vreau sa-ti spun ca a fost o surpriza enorma pentru mine , nu m-am asteptat la asa ceva .

Anca nu vrei sa ni te destainui , zi-ne mai multe despre tine , despre familia ta , unde locuiti , lucrati , ce o sa fie BB ?

Bianca scumpo cum v-ati simtit aseara la noi ?
La a cata cafea esti astazi ? [cina 2]

Mihaela la fel iti multumesc si tie pentru urari si tare imi pare rau de voi ca sunteti bolnaviori . Dar mama ta a plecat , de ziceai ca au stat fetele singure ?

Poate reusesc sa mai intru astazi , daca nu la noapte .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

'neatza fetele!
Eu sunt acasa, racita cobza, cu fetele. Silvia dupa ce a scapat de raceala, mai tuseste inca...acum e cu diaree si dureeri de burtica, n-am putut sa o las la camin. Iar diana, azi a mers la scoala si a trebuit sa-i trimit un taxi la ora 10, sa o aduca acasa, nu se simtea bine. si sunt singura pana maine, doar cu ele... uooof, nasoala treaba! Mi-am luat pe azi o zi de concediu, cu car cu mar, saraca ccc colega mea a ramas singura cu toate pe cap...na gata, m-am plans destul!

adriana, cum a fost petrecerea aseara?
Mama a plecat duminica, nu poate sa stea la noi...si atunci eram ok cu totii...diana a ajuns duminica racita de la zalau, de la tatal ei, iar silvia era deja ok cu raceala. Eu de ieri ma simt rau...

elvira, bianca? unde va sunt cafelele?

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Salutare1 Salutare!
Fetelor sunt la cafeau nr 3.Inca nu mi-am revenit ca aseara am cam mult.Mama fetelor da ce gospodina e Adriana .A muncit ca o .Ce aperitive buneeeeeeeee a facut.O sa puna pozele si o sa va lamuriti.Am ciugulit din toate sunt superrrrr bune.Si cred ca am sa incerc sa fac si eu ce nu-i prea complicat.
Adriana da spune-le fetelor ce si-a ales scumpa mea finuta.
Mihaela imi pare sincer rau ca sunteti bolnavioare.Da vezi ce faci ca vine Mosu si mi-ar parea rau sa va aduca batistute si siropuri.Sincer mi mila de tine pt ca , cred ca ti-e greu sa te imparti intre job si fete.Sper sa vi peste o ora cu vesti bune.
Elvira cafelutaaaaa nr?????????????
Anca unde esti???????????

Pupici si multa sanatate la printese.

Bianca- soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Cafengiste la apel.
Mihaela cum va simtiti.Sper ca bine.
Elvira azi nu ai baut cafea????Pe unde esti?
Anca ce faci?
Adriana sa ne pui si poze de la Mos.
Va pupicesc.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Bianca parca mai bine. Am dormit de pranz cu Silvia, diana si-a facut temele. Silvi a inghitit in final medicamentele dupa ce s-a tinut de burtica si a facut "kk moale" iar acum e ma bine. Doar ca nu a mancat nimic...nici ieri nici azi, doar a cugulit cat o vrabiutza. noa, sper sa ne revenim pana vineri, sa pot si eu sa fac cat ceva...

adriana, vreau poze si reteteeeee, musai daca ai fost asa laudata!

Elvira?
Anca?

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

La zalau a nins? La noi e zapada mare, de juma' de metru, ce rau imi pare ca nu ne putem bucura de ea...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Si la Zalau e zapada mare.E asa frumos.De ieri tot ninge.Sunt curioasa cum v-a reactiona Matei la sanius.Astept cu nerabdare sa-l duc pe derdelus.
Mihaela ma bucur ca incet , incet va reveniti.Iti dai seama ca l-ati fi racit si pe Mosu si poate nu mai ajumgea la noi.Daca pana maine nu posteaza adriana nimic o sa o sun si cu acordul ei iti trimit eu cateva retete rapide si ffff bunnneeeeeeeeeeee.Sunt testate.
Elvira deci ma lasi singurica la cafea? Pai se poate ?Ai langa tine ceva restaurant asa ca un -doi fugi sa-ti iei 3-4 cafelute.

Va puicesc si va doresc multa sanatate.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

buna fetelor!

ma bucur sa ma intorc la... origini.
sunt si eu din zalau, dar acum locuiesc in cluj.

am sa ma prezint:
Simona Cocea (Paul - numele de fata)
am terminat sc. gen nr. 1, liceul Pedagogic - in 1994 si am stat in centru, pe bulevard, langa Sindi, in blocul care avea la parter mag. Apicola.
sunt in cluj din '94, am venit la facultate si dupa aceea m-am casatorit aici.

vin destul de des la zalau, parintii mei locuiesc acum in Dumbrava Nord.

vad ca sunteti vorbarete bine si imi place! am sa vin si eu pe aici sa mai vorbim!

va pup si va doresc sarbatori fericite !

Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput