Cine mai este din Zalau sau Salaj ?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

simona, bine ai venit printre noi! Uite ca avem cateva lucruri in comun: am terminat sii eu sc.gen.1, dar cativa ani mai devreme...apoi fac. in CJ-oras de care mi-este mereu dor...stam relativ aproape cand mergem la zalau...
Sa-ti traiasca puiutul, e un dragalas!

bianca, asa m-am gandit si eu, de aia ma grabesc sa ma fac bine pana de craciun, ca sa ajunga mosul si la voi. Cum a fost la cumparaturi ieri?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

Mihaela eu am terminat generala in "90 si am fost in clasa profesoarei Ghiurutzan, de romana.
fetele tale - niste scumpici; cea mare iti seamana leit!

Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

eu in '90 eram deja in anul II de facultate...deh, sunt batrana . eu am fost in clasa d-nei Piturca-de geografie. Am facut romana cu profa Gal si mate cu Prodan-ea. pe Ghiurutan n-am prins-o, cred ca a venit dupa ce am terminat eu(in 1985).

Hihi, da, toata lumea asa spune, ca cea mare e a mea si cea mica a lui taica-sau!

Maine dupamasa avem serbare la scoala, e randul Dianei.

Va pup si sper a maine seara sa am timp de butonat. Diimineata merg la serviciu, ultima zi pe anul asta!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Salutare!Salutare!
Bun venit in gasca Simona.Ai un bb tare dulce .Sa ne spui daca esti cafengista sau nu ca sa stim la ce te invitam.
Mihaela ma bucur ca va simtiti mai bine. Pana vineri o sa fiti Ok si ajunge si la noi Mosu.Nu am mai fost la Cluj ca a inceput sa ninga si ne-a fost groaza pt ca il duceam si pe Matei cu noi.Am facut cumaparturile in oras , dar ne-am cam enervat pt ca nu am gasit tot ce vroiam.Cel mai mult imi doream sa-i iau la Matei o mascota de plus mare.La Metro erau ff multe si sincer mi s-au parut de calitate.Din ianuarie incep eu drumurile de Cj si o sa-i iau , dar tare as fi vrut sa vad ce-si alege/prefera el.Poate daca nu mai ninge mergem saptamana viitoare.Nu vreau sa fiu rea da aici la noi nu prea gasim produse diversificate.
Sa vedeti ce zapaceala e in oras .Toata lumea se agita , cumpara orice si in cantitati de te intrebi oare vine o foamete de 2 ani?
Elvira ce faci?Mai poti?
Adriana cum esti? Cred ca esti zombi de atata treaba si agitatie.Cum a reactionat Paula la Mos?Ti-au intors casa copilasii?Cred ca mai greu a fost cu mamele fumatoare.

Va pup dulce dulce.

Bianca -soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

In sfarsit am terminat cu ... de maine ma apuc de ...
Dupa atatea zile de chefuiala se putea sa fie casa luna si bec ???
Vin si cu retetele , dar mai aveti putintica rabdare ca trebuie descarcate pe calc si nu il prind pe sotiorul dispus , iar eu nu ma bag ca-mi prind urechile ... dupa atata treaba asta mi-ar mai lispi .
Venim cu poze de la Mos de la camin si de la mami de la servici .
Apoi cu pozici cu toate mancarurile pe care le-am pregatit , apoi cu copilasii cu torturile , si nu mai stiu cate si mai cate am facut ...
Ma duc si eu sa-mi incarc bateriile , ca de vineri o luam de la capat ...
Simona bine ai venit la noi in " gasca " , ca sa-i spun asa ...
Asteptam prezentarile , sper ca nu ne lasi si tu in aer ca si Anca ...
Mihaela santate la maxim si sa vina Mosu' incarcaaaaaaaat cu de toate ...
Elvira , nu mai fi asa de , ca poate primesti si tu ceva frumos de la Mosu' , pentru eforturul pe care il depui zilnic ... iar Alexia e micuta inca si nu se stie cat va fi de " terorista " ...
Bianca draga , cu cea mai mare placere si chiar te rog sa postezi retete , poate ai mai mult timp liber , ca tu stii cum sta treaba la noi cu timpul liber ...
Ma duc la ca dorm imediat cu capul pe tastatura ...
Revin maine sper cu vesti ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Buna dimineata!!!!!!

Cafengiste la apel!Fetelor am un ghef de shopping si de viata ceva de speriat.Astept sa vina tati acasa ca sa stea cu Matei.Sper sa vina repede ca nu mai am rabdare.Mi-am facut un listoc si sper sa nu fiu dezamagita si sa gasesc cam tot ce vreau..Nu stiu daca v-am spus da eu sunt " bolnava "de shoppingareala , boala ce s-a cronicizat si nu exista nici un tratament care sa dea roade in cazul meu.Tudor si-a exprimat dorinta cu privire la cadou vrea un lantisor de aur ( Adriana stie!!!!!!! de unde se trage),daca se pote un model unicat si ceva parfumu bunnnnn , dar m-a avertizat ca nu vrea " eau de parfum ci esenta tare de parfum".Am " noroc" ca Matei inca nu-si poate exprima preferintele si se bucura de orice primeste.
Elvira tu ai mascote de plus mari????Oricum trec sa vad ce ai si poate poate gasesc ceva.Sa-ti aduc cafea calda calda sau faci pauza si te " scot" la o cafeloaie in oras?Ce-ti face printesa?
Mihaela cum sunt fetele?Tu esti bine?Cu cine ai lasat-o pe Silvia?Ai vazut ca si Simona are aceeasi parere: Diana e bucatica rupta din tine.URA!URA!URA!
Simona o cafeluta un ceai?
Adriana daca nu esti tu acasa las retetele la mamuca.Poate ne intalnim la shopping.Paula cum e?a dormit bine , nu a fost agitata?
Anca ce faci? Te asteptam la un ceai.Bb ce face?Sa ai grija cu vremea asta sa nu racesti si sa nu aluneci.

Va pup dulce dulce.Mai vin la voi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

'neata buna , fetele!

si eu ma cafegesc, dar mai usor; una pe zi, dimineata, sa fie tare si fierbinte!

Adriana eu am scris despre mine in paginile de mai inainte (pag. 9 din topic). daca vrei sa stii mai multe intreaba si iti raspund.

Bianca - spor la cumparaturi! si eu am fost ieri si am stat 4 ore in oras, din care 1 ora numai drumul spre casa; Clujul e de groaza la capitolul "circulatie"; un drum de 10 min. pana la Selgros l-am facut in juma' de ora

Azi avem serbare cu Mos Craciun la sotul meu la servici! abia astept sa vad cum se comporta Luchi la intalnirea cu mosul!

va mai scriu diseara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca1820 spune:

Buna,fetelor.Ma bucur ca sunteti bine toate,eu abia am scapat sapt.trecura de o raceala si acum am mers iar la lucru,ca,de,mi s-a terminat medicalul .BB al meu e destul de activ la mami in burtica,mai ales dimineata si seara si a zis ca ,poate,in ianuarie cand mergem la control s-ar putea sa ne lase sa vedem daca e albastru sau roz.Se pare ca ne-am inmultit cu Simona...Nu v-am mai scris zilele astea caci am fost intr-o pasa proasta si cand sunt asa nu am chef de nimic.Despre mine,pot sa va spun doar ca sigur nu ma cunoasteti...Eu am terminat liceul in Simleu in 1994,la clasa de economic,in Zalau am lucrat in mai multe locuri,momentan la Universal.Am 29 de ani,sunt rac ca si sotul meu si locuim in apropiere de Bank Post.Intre1985-2000 am locuit si noi ,eu ,mama si sora mea,in Dv.Nord in 1 G,in blocul unde acum e un cabinet veterinar,pe undeva in apropiere de Loto.Iar intre 1986-1989 am fost la Sc.nr.7 dar nu va stiu pe cele care ati fost tot acolo...Va las acum,caci ma pregatesc de plecat ,mai am cateva comisioane de facut.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Acum puteti sa vedeti poze cu papica si nu numai . Intrati cand doriti si aveti timp .
Vorbim mai tarziu .
Mai am poze dar nu am reusit sa le pun in album , poate dupa ce doarme Paula incerc din nou.
Anca pune o poza sau trimite pe mail , eu am terminat economicul din Simleu in '93 , diriginte mi-a fost Pop Petru de matematica ...
Va pupitez si mai vb ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Dumne-zeule, Adriana!

Mi-e rau! Nu am mancat decat o felie de paine prajita cu icre azi, iti dai seama ce efect au avut pozele tale asupra stomacului meu si asupra papilelor mele gustative!

Asa ceva - mai rar de vazut! Superb, superb!! Ce betie de culori, ce combinatii!!! Imi imaginez ce bune trebuie sa fie!!!

Vreau CAT MAI REPEDE POSIBIL, pleeeease!! reteta de la chec cu parizer.
Si spune-mi prin ce ai tavalit branza bilute de s-a facut verde???
Prin verdeata uscata cumva???

Maine e ziua sotului meu si sper sa apuc sa fac si checul cu parizer!
Asta, daca imi raspunzi tu repede!!

Miiiiiiiiiiii foameeeeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput