Bebelusi de martie - aprilie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

hei, salut! eu iar nu am citit aproape nimic, si am zis ca mai bine raspund citorva fete pe acre am reusit sa le citesc ieri.

multu ca v-ati gindit la noi si la vizita noastra la doctor azi. pai ce ni s-a spus, ca va fi nevoie de operatie, ca se va face intre 1 an si 1an jumate cind scade riscul anestezic, dar inca e bebe mic ca sa tina minte. ca se va urmari refacerea uretrei si aspectul estetic, si ca la final va fi ca un baietel circumscris. (asta e, daca tot e el david!). sa nu vi se pare ca o iau prea usor, ma doare ca ajunge puiul meu la asa ceva, dar stiu ca e ceva ce ne va aduce linistea ca am facut tot ce trebuie pt el. iar de tinut minte, chiar nu tin ei la virsta asta! marox- nu am observat noi, ci asistenta de la Plunket care l-a vazut prima dupa iesirea din spital. m-a linistit doctorul, caci sincer nu stiam daca nu drumurile mele destul de dese la radiologie din timpul sarcinii ar fi facut asta. dar se par eca e legat de asta.

mamacita - eu chiar cred ca am mers cam repede cu diversificarea asta, dar stiind ca noi nu avem alergii in familie, puiul acceptind (deschidea mereu gurita), am luat-o destul de repede. asa ca pina acum am mincat in diferite combinatii: morcov, pastirnac, kumara (sweet potatoe),pumpkin,cartof,mazare, brocoli (nu cu prea mult succes) si dintre fructe, mar, para, mango, piersica. azi am incercat acea branza calcica ratata, care totusi a avut mare succes amestecata cu mar. am mai povestit cu o prietena pediatra in australia, care imi zicea c apot sa-i dau deja iaurtel, si dupa vreo 10 zile sa introduc carnea alba de pui. David papa tot cit laptic papa inainte, adica 4*260 ml lapte la care adaugam si 2 mese de solid. deci programul arata cam asa: 7-8 lapte/11-12 lapte si intr-o ora legumele/3-4 lapte+fructe/7-8 lapte, pe urma nani. mai multe mese nu-l pot convinge. acum ma gindeam daca sa-i dau si o a treia masa dimineata ceva cereale de bebei, dar nu orez, ca asta ne-a nenorocit, facem kk diamante nu alta, ceva baby muesli. cam asa stam noi, stiu c aam mers f repede, dar bebele a fost ok.

fug la somnic, ca deja e trecut de 1 noaptea.
pupici,
Oana si David
PS alessia, unde iti trimit si eu o pozica de-a lui daviduc, ca cea pusa acolo la bebei e asa de veche...

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mamacita am vorbit acum cu Dodo. Spunea ca aparatura este f buna,doctorul extrem de competent,iar anesteziile se fac numai cu Propofol. Nu va veni el sa ma anestezieze,zicea ca nu are sens sa se bage peste colegul lui, caruia m-a dat in grija,asigurandu-ma ca-i profesionist.
Ce face Alexutu'? Stiu ca ma repet,dar tare mult as vrea sa stiu daca te ajuta sa intreb pe aici de diagnostic, sau sa ma interesez de dr buni in domeniu.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60535" target="_blank"> 43

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput