Bebelusi de martie - aprilie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna ziua tuturor.
Multumim tare mult pentru aprecieri Coco, Daria, Rrox, Marox, Mamacita, Raluk.Sinteti tare dragute.
Mie mi se pare tare mica si parca in ultima luna nu a mai evoluat dpdv fizic. Nu vrea deloc sa stea in fundut. Stiu ca fiecare copil are ritmul lui de crestere, dar parca e diferenta prea mare fata de ai vostri, care deja vor in piciorute.
tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Daria, mii de multumiri!
Rp, fetita ta e o scumpica si jumatate! Ai sa vezi ca in momentul in care o sa-si tina bine echilibrul in funduletz o sa vrea numai in picioare si atunci sa vezi distractie. Te invidiez pentru pozele in care Mara rade, eu n-am reusit niciodata sa-l prind pe Stef razand, cum vede camera devine foarte serios si incruntat. pentru Mara cea zambitoare de la Stefan cel serios!
Iesim un pic afara, ca tot e soare!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Rp, nu-ti fa prb. pt Mara, cred ca fiecare copil are ritmul sau de crestere: daca o ridici sau o sustii nu sta in fundultez? Vlad pana cum o saptamana incerca sa se ridice in fund, statea mai mult intr-o parte, iar acum se tine singur in picioare, transpira tot si se oboseste, tipa la mine ce mandru e el in tarc sau patut dc. sta in picoare; nu am cu cine sa ma mai inteleg
Marox- parca as fi scris eu (desi nu ma exprim asa bine ca tine)-nici eu nu am timp de chat, no ofence pentru cele care au, dar nu-mi ajunge timpul; la fel si legat de aniversarea bb-ilor, le spun de pe acum 'La multi ani!' tuturor ca sa nu mai omit pe nimeni! Multumesc Marox pt. aprecieri legate de Vlad!
Mamacita, cata dreptate ai, eu singura mi-am bagat in cap ca-s batrana (am eu niste stresuri si mai mari)- toate colegele au copii marisori, eu ziceam nu domne', la 30 ani primul copil -ce ma credeam Mihaela Radulescu ca fac cariera ?! Astea-s prostii...Si apoi 3 ani ne-am chinuit sa avem un bb. La botez mi s-a spus replica 'Copiii se fac usor, se cresc greu!' la care am sarit 'asta o spune, normal, un barbat!' (era directorul sotului). Noroc ca nu s-a suparat(prea tare)! Multa sanatate lui Alex!
Valenka - la fel si lui Alex al tau multa sanatate, poate scapa mai repede si mai usor, sa nu aiva asa complicatii!

Corina si Vlad (11.03.2005)
Amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Trei bunnicute laudand un numar egal de nepoti

- Nepotul meu e episcop si cand intra intr'o incapere toata lumea spune "Oh Inaltimea Voastra!"

- Nepotul meu e cardinal si cand intra intr'o incapere toata lumea spune "Oh Excelenta Voastra!"

- Nepotul meu e stripper si cand intra intr'i incapere toata lumea spune "Oh DUMNEZEULE!"

Mergi la inceput

Inca una de la "forum adunate..."

Despre ce cred parintii ca au in cap copiii......

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Oani

.... in interiorul capului exista o celula (un nume complicat, nu l-am retinut). Cand copilul este mic, celula este si ea mica, iar locul in care sta este mai mare. La adult celula creste si umple locul respectiv. Daca un adult da repede din cap, nu are decat o senzatie de ameteala. Cand copilul da repede din cap, celula se misca si provoaca micutului o senzatie de placere, asemenea orgasmului la adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

marox iti multumesc din suflet. Eu am sa intreb,cred totusi ca fara reusita.i-am sugerat si la control,ca n-ar fi problema ,as putea face rost de medicamente.Replica a fost de genul: "dar pentru ce? iti fac anestezie generala si gata!"
mamacita iti multumesc. Cred ca au aparatura performanta.Dodo lucreaza,dupa spital,ca si colaborator la aceasta clinica.El nu face anestezia la gineco,ci la chrurgie plastica(sunt doi asociati;1-plastician,2-ginecolog).Am sa-l intreb azoi mai detaliat.
Aex cum se simte?Te-as putea ajuta cu vreo informatie de pe meleagurile noastre?
ligia de-acu' sa te tii! Raducu
andira si io-s de parere sa discuti cu el deschis.Apoi,daca nu se schimba nik,apelezi la lucruri "mai murdare"
ellinia cu placere
alessia ce faci iubita? Benny iti da de furca?

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Sa vedeti ce-am primit[:))]

http://www.zeus.home.ro/

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Ellinia, Coco, multumesc pentru incurajari.
Sta in fundut doar in brate, in special cind stam la laptop, dar se plictiseste repede. Daca o pun sprijinita sta putin si apoi se impinge sa stea pe spate. Eu nu eram prea stesata pe tema asta, dar cind am fost la mama m-a certat ca are 7 luni si nu sta in fund, ca trebuie sa o invat sa-si mentina echilibrul, etc. Eu o iubesc mult pe mama si tin la parerile ei, de asta m-a pus pe ginduri. Oricum, marti merg la doctor si am sa vad ce-mi spune.
tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Daria - mie nu mi se deschide...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Daria - dragut link !! hi, hi!
Rp- nu mai tine fata la laptop, ce Dumnezeu, o sa-i ajunga cand creste . Pe-al meu nu-l intereeseaza PCul...doar tranteste tastatura...

Corina si Vlad (11.03.2005)
Amintiri

Mergi la inceput