Bebelusi de martie - aprilie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oanamc daca nu aveti alergii prin familie poti sa incerci si kiwi. Dar fara seminte. Poti sa-i dai si piersici Hipp, sunt bune, Ioanei ii plac. Letitiei!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Daria, iti multumesc mult pt. info.
Kathy, ai grija cu temp. asta, tb. sa te duci la maine sa va linistiti, cum zicea si Rrox, -macar sa zica de la ce a fost. Sper sa aveti o noapte buna si linistita, cum va urez la toate.
Nu mai stiu cine intreba de branza calcica: am un pont-asa-i fac branzica eu: in afara de 2 pastile Ca la 150 ml lapte cand vad ca nu se strange branza ca lumea pun 2-3 picaturi de lamai cand da in fiert laptele. Si sa vezi cum se strange branzica! Sper sa reusiti! Pofta buna! Cam atatea pe seara asta ca-mi stresez sotiorul cu clapaitul tastelor -vrea sa doarma sa recupereze saptamana de 'garda' langa Vladutz. Acum tusesc mai putin si dorm cu puiutzul.
Andira- sper ca ai primit mai mult decat in seara asta: tandrete. Pe mine nimic nu 'ma da pe spate' ca tandretea! De la sot, copil, parinti, prieteni, de la oricine si cand o vad si daruita altora ma bucur enorm! Sper sa aveti o seara pe cinste !

Corina si Vlad (11.03.2005)
Amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

coco cu mare placere!
rrox am inteles. Din ce ai povestit,pari a fi o persoana extrem de altruista.Eu mi-as dori sa fi ajuns la nivelul la care sa merg la taiere fara sa-mi pese de mine. Eu am si un dram de egoism si multa , multa,multa frica.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

rox nu era vorba de sinceritate, era vorba de tonalitate...daca pricepi ce vreau sa zic...

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian1
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor, ce faceti?
V-ati mutat toate pe messenger?
Mey,mey!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Am o idee.Vreti sa ne jucam de-a v-ati ascunselea pe net?

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Adseana, cu piticii m-am descurcat onorabil, iar in seara asta s-a intors sotul meu, reintram in normal.

Mamacita, sper ca problema lui Alex sa se rezolve cit mai repede si fara suferinte. Crezi ca ar fi posibil ca el sa fie mai agitat din aceasta cauza? Eu sint optimista pentru el pentru ca e inconjurat de parinti iubitori si informati si care vor face tot ce-i posibil ca el sa se insanatoseasca cit mai repede!

Oanamc
, eu sint contra premergator. Nu-i prea vad utilitatea si nici doctorii de aici nu-l recomanda. Kiwi-ul am auzit ca da alergii, ca si capsunii si nu-i recomandat inainte de 2 ani. Prune ai incercat? Struguri (fara pielite si simburi)? Gutui coapte?

Coco, ai o scumpete de baietel si are un par asa de frumooooos!

Daria, am cautat pe net pt medicamente. Am gasit 2 nume, pe linga cel pe care ti l-a dat Mamacita si care, aparent, se foloseste in Québec (poate si-n Franta, da' eu pe un site canadian l-am vazut). Deci: mifépristone (Mifégyne) et misoprostol(Cytotec) - copy/paste.

Alessia, iti apreciez intentia de a crea un chat pentru si cu noi, dar eu nu voi participa. Pe de-o parte pt ca de-abia am timp de forum si pe de alta parte ca nu-mi place chat-ul. Am incercat de citeva ori si raspunsurile sint atit de decalate incit nu mai stiam cine ce povesteste si cine cu cine vorbeste. Dar va urez multa bafta celor care veti participa la chat!

Coral, sper ca medicul vostru ca aiba dreptate si George sa fie un copil absolut sanatos. Poate te-ai simti linistita daca ai vedea si un alt medic?

Andira, in ceea ce priveste aniversarile eu sint foarte pragmatica: il intreb cu o saptamina inainte pe sotul meu daca stie ce eveniment va avea loc in curind si daca a facut cumparaturile. In general ii dau o lista cu "dorinte" si face el alegerea.

Rp
, Mara e o scumpa, sa va traiasca! La rindul meu, iti multumesc pentru aprecieri!

Kathywsha, multa sanatate lui Iosif!

Ocrainic, imi pare foarte rau ca si David are probleme de sanatate. Cum ati descoperit ca uretra nu se inchide cum trebuie? Nu ma pricep, sper doar ca nu este prea grav daca operatia poate astepta. Sint cu tot sufletul alaturi de voi! Pt iaurt, aici sint borcanase pe care scrie "de la 4 luni". Eu inca nu i-am dat pt ca ii place laptele si nu vad ce i-ar ^putea aduce in plus un iaurt.

Ninocikap, cred ca o sa-ti fie tare greu cu Alex bolnavior, socrul la pat si soacra cu o mina inutilizabila. Soacra ta chiar nu avea pe nimeni altcineva s-o ajute? Scuze ca pun intrebarea, ma gindesc in primul rind la copil pt ca el e cel mai fragil.

Voiam sa fac o precizare, ca sa nu ziceti ca sint insensibila si nu ma bucur ca au mai "imbatrinit" copilasii nostri cu inca o luna. Eu nu intru in fiecare zi, mi se intimpla sa intru pe forum o data pe saptamina, in timp ce aniversari sint in fiecare zi. De aceea nu vreau sa neindreptatesc pe vreun copilas fata de altul care a avut "ghinionul" sa aiba o aniversare cu citeva zile in urma. In schimb promit ca voi fi pe faza atunci cind vom intra in luna aniversarilor de 1 an, adica in ianuarie, cu fetitele lui Lorelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ariadna,receptionat si multumesc,ultimul articol("tratament"nu-l citisem si mi s-a parut inviorator pentru starea in care ma aflu acum.celelalte le citisem,desi eu am dat cautarea pe "paresis"in loc de "paralysis".Nu e nici o problema,stiu o groaza de medici care nu fac diferenta.Tie insa iti multumesc foarte mult,cu atat mai mult cu cat esti"profana" cum spunem noi(nu te supara,esti mai la curent decat unii din studentii mei).
Asta seara ma simt mai bine,caci am primit atatea dovezi de solidaritate si sunt recunoascatoare.Maine astept un raspuns legat de programarea la prof.de care va spuneam.
kathy,ai primit sfaturi bune,nu stiu ce sa-ti mai recomand,nu are chiar nici un simptom?Respirator,digestiv,otic,urinar?
daria,intr-adevar ametelile sunt legate de sarcina;si eu aveam la greu,ma asezam cuminte si asteptam sa treaca.Nu a fost intentia mea sa te sperii,poate ca dr.respectiv e chiar foarte stapan pe ce face si nu-i e teama de resturi,eu doar ti-am spus care-i atitudinea ginecologilor de la noi.Daca are un aspirator bun,n-ai nici o frica.
coco,rad de tine pentru ca nu stiu cine ti-a bagat in cap ca esti batrana,tu ai gasit un termen mai elegant,dar care nu-ti ascunde prea bine stresul legat de avansarea in varsta si de faptul ca ai devenit mamica la varsta la care pierdusem si eu prima sarcina.Ironizandu-te usor aveam o intentie foarte buna,sa te trezesc la realitate si sa nu asculti ce spun rauvoitorii:nu esti o mamica varstnica(desi asa ne catalogheaza si ginecologii),ci ai varsta sufletului si mintii tale,SIC!Si pe deasupra,maternitatea la o vasta mai mare presupune eforturi marite si atrage admiratie...
rp,am vazut scumpetea,sa-ti traiasca!
loreen,condoleante pentru tatal tau si LA MULTI ANI pentru Delia!Nu stiam ca mai tragi cu ochiul si la noi,ca te uram mai devreme.Multumesc de incurajari si-ti doresc sa-ti revii cat mai repede,desi stiu cat de greu este.
andira,pai vezi,mama,tot tu esti de vina,nu l-ai"crescut'cum trebuie pe sotul tauAsteptam erata

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Multumim fetele pt. incurajari .
Alex a inceput de vreo 2-3 saptamini cu o zona mica-mica de piele-pe gamba dr.-care parca s-ar descuama, apoi s-a marit si au continuat sa apara pe gamba stg, coapsa dr, coapsa stg; pe gamba dr sunt si citeva basicute mici de tot pline cu lichid. Piele mai aspra a cam avut el mai de demult, da' n-am acordat importanta.Dr. a zis ca poate dispare pina la 1-2 ani..intre timp mi-a dat un unguent sa-l ung...deocamdata nu e grav..ca nu se scarpina ...da' ma-ngrozeste ca poate dura toata viata, ca poate face astma sau mai stiu eu rinita sau alta boala alergica; si faza cu mincatul si scarpinatul din ce am citit nu e tocmai placuta.
Dariaevelin esti o dragutza ca te interesezi de noi cind nu te simti tocmai bine .Iti doresc sa se termine cu bine...sunt sigura ca nu e o decizie usor luata.
Daca mai se poate trimite-mi si mie cutiutele la dumval@yahoo.com

LA MULTI ANI !!! Nicola- Raluk si Delia- Loreen

Andira Off, barbatii astia...si eu a trebuit sa-l instruiesc un pic pe sotul la inceput ..se rezolva ..in timp cu duhul blindetii si al repetitiei

Mamacita eu am citit ca in 85% din cazuri se vindeca spontan(cea idiopatica) si ca pe liga masaj se poate face gimnastica faciala-dar sunt sigura ca deja stii toate astea....Si tocmai am aterizat pe un site rominesc care sustine ca se poate trata cu Laser http://avrona.rdsor.ro/laser.htm As fii vrut sa fiu de ajutor, da' nu stiu cum
Va tin pumnii sa gasiti solutia optima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ariadna,receptionat si multumesc,ultimul articol("tratament"nu-l citisem si mi s-a parut inviorator pentru starea in care ma aflu acum.celelalte le citisem,desi eu am dat cautarea pe "paresis"in loc de "paralysis".Nu e nici o problema,stiu o groaza de medici care nu fac diferenta.Tie insa iti multumesc foarte mult,cu atat mai mult cu cat esti"profana" cum spunem noi(nu te supara,esti mai la curent decat unii din studentii mei).
Asta seara ma simt mai bine,caci am primit atatea dovezi de solidaritate si sunt recunoascatoare.Maine astept un raspuns legat de programarea la prof.de care va spuneam.
kathy,ai primit sfaturi bune,nu stiu ce sa-ti mai recomand,nu are chiar nici un simptom?Respirator,digestiv,otic,urinar?
daria,intr-adevar ametelile sunt legate de sarcina;si eu aveam la greu,ma asezam cuminte si asteptam sa treaca.Nu a fost intentia mea sa te sperii,poate ca dr.respectiv e chiar foarte stapan pe ce face si nu-i e teama de resturi,eu doar ti-am spus care-i atitudinea ginecologilor de la noi.Daca are un aspirator bun,n-ai nici o frica.
coco,rad de tine pentru ca nu stiu cine ti-a bagat in cap ca esti batrana,tu ai gasit un termen mai elegant,dar care nu-ti ascunde prea bine stresul legat de avansarea in varsta si de faptul ca ai devenit mamica la varsta la care pierdusem si eu prima sarcina.Ironizandu-te usor aveam o intentie foarte buna,sa te trezesc la realitate si sa nu asculti ce spun rauvoitorii:nu esti o mamica varstnica(desi asa ne catalogheaza si ginecologii),ci ai varsta sufletului si mintii tale,SIC!Si pe deasupra,maternitatea la o vasta mai mare presupune eforturi marite si atrage admiratie...
rp,am vazut scumpetea,sa-ti traiasca!
loreen,condoleante pentru tatal tau si LA MULTI ANI pentru Delia!Nu stiam ca mai tragi cu ochiul si la noi,ca te uram mai devreme.Multumesc de incurajari si-ti doresc sa-ti revii cat mai repede,desi stiu cat de greu este.
andira,pai vezi,mama,tot tu esti de vina,nu l-ai"crescut'cum trebuie pe sotul tauAsteptam erata

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput