Bebelusi de martie - aprilie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Kathywsha scuze ca ma bag, la febra e recomandata hidratarea. Incearca sa-i dai lui Iosif cit mai multe lichide.
Pupici multi si multa sanatate.

mami de Aschiuta
[url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643
"O mina de ajutor pentru Elenalove [/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

rp am vazut pozele.Mara e o scumpete de fetita.Sa creasca mare si sa ne incante privirile in continuare!
andira imi pare rau,habar n-am de sfaturi practide.Incearca sa cauti pe net.
kathy noua dr ne-a spus sa nu-i punem comprese pe extremitati,ci pe incheieturi; sa-i dam extrem de multe lichide, sa-l lasam dezbracat si,la 39,3 sa-i punem 1/2 supozitor de algoocalmin.Il pupam pe Iosif,sa se faca bine!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Multumesc Daria si Coral pt sfaturi.
Lui Iosif a inceput sa i scada febra...are 37, cat despre hidratare tocmai i am dat un biberon de 240 ml lapte cu cereale.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!
Reusesc si eu sa intru prima data pe ziua de azi, macar sa va salut ca v-am citit cu un ochi pe monitor si un ochi la Stefan.
Mamacita, si noi suntem alaturi de tine si speram sa nu fie ceva grav in cazul lui Alexutu.
Kathywsha, lui Iosif. Cand Stefan a facut febra i-a trecut cu paracetamol, cu comprese reci la incheieturi, imbracaminte cat mai usoara, mult ceai...Dar deja e mai bine, Iosif, nu?
Coco, mersi de carticica, cat am apucat sa citesc...era exact ce imi trebuia!
Andira, daca pe piele incearca sa presari pudra de talc. Sper sa dea rezultate.
Cenia, ce mai e prin dulcele targ?
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Trebuie sa ies, da' ne vedem maine la cafea!
Noapte buna!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Andira, se pare ca sunt cu capul in traista! Vroiam sa-ti spun sa presari pe pete niste pudra de talc. Sori!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Dariaevelin,Carmenduta,Alessia,Cenia,Andira multumesc de raspunsuri.Inca ma mai framanta problema premergatorului.Totusi am decis ca e mult prea devreme sa o pun acum, iar daca ma hotarasc vreodata pentru(ceea ce e foarte probabil )va fi pe la 8,9 luni;dar poate pana atunci merge singura .

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Andira, cum e? Ai primit pana la urma florile? Offf!Si noi am avut o perioada asemanatoare.Suntem impreuna de 10 ani si jumatate, timp in care le-am experimentat pe toate.Ba primeam cadouri pentru orice fleac, ba nu primeam deloc,am mai primit si bani sa imi cumpar eu ce vreau ...Eu ador sa primesc cadouri(surpriza, mai ales) dar ador si sa fac cadouri.Mai nou, cand avem vreun eveniment in familie(aniversare, sarbatoare etc) mergem impreuna la cumparaturi.Intr-un fel imi convine ca nu mai imi bat capul cu "oare ce i-ar placea" si primesc intotdeauna ce-mi doresc,dar nu suport faptul ca nu exista elementul surpriza, de care am totusi parte cand vine din delegatii .Si am avut o perioada cand nici eu nu primeam flori(scurta, e adevarat), dar am luat atitudine, am facut scandal, l-am parat la toti prietenii si sa vezi cu ce ditai buchetele sofisticate imi vine acum(cu toate ca poate ma bucura mai mult,vorba ta,un buchet de ghiocei - poate vine primavara mai repede .
In concluzie, ia atitudine!
Na, ca iar am scris epistole.
Eu sufar de "extremism", ori scriu prea mult, ori deloc .

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oanamc buna decizia cu premergatorul

Mamacita Multumesc Ai descoperit cum il poti ajuta pe Alexut? Masaj, stimularea mimicii sau ce? Ii mai trimit niste pana una alta

Daria imi pare rau ca te-ai simtit rau, e intr-adevar de la sarcina. Trebuie sa te odihnesti mai mult zilele astea, e foarte curand dupa Brien si d-aia esti mai obosita si ti se face rau.
Ai dreptate, nu suntem toate la fel, reactionam diferit. Am simtit nevoia sa fiu putin "avocatul" micutului si sa cer sa fie bagat in seama, n-am vrut sa te supar. Asta fiindca, eu cand am fost in locul tau, am suferit foarte mult dupa bebe, nici nu ma gandeam ca o sa ma doara pe mine, asa cum nu m-am gandit la mine nici cand m-am dus sa nasc de doua ori, ma gandeam doar ca-mi voi vedea fetele si aveam griji doar pentru ele, sa iasa sanatoase si normale. Si pentru ca pe site-ul asta oamenii pun mare pret pe viata unui copil, vezi cazuri ca Bella sau ca Sabinutza. Repet, nu spun astea ca sa te supar sau sa-ti provoc depresii, dar vreau sa-ti transmit ca durerea nu e importanta, trece. Asta sunt eu si admit ca nu sunt prea digerabila, dar nu vreau sa ma schimb. O sa-ti tin pumnii sa fie bine pentru tine

Loreen nu stiam ca ne mai citesti! Imi pare rau pentru tatal tau, condoleante. La multi anisori fericiti Delia!! Sa-i inseninezi viata mamicii tale

Kathywsha eu zic sa te duci maine la medic, nu cred ca e de la dinti si e mai bine sa stii ce s-a intamplat. Dar nu te ingrijora prea tare, bebelusii fac usor febra de la te miri ce. lui Iosif!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Rp am admirat-o pe Marutza la 7 luni O bombonica de fetita

Daria promit sa nu mai scriu nimic pe tema asta

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Rrox, ma bucur ca esti de acord cu mine.Dau impresia ca sunt inteleapta,nu ?!?!

Mai vin cu o "intrebare-intrebatoare": sa ii dau sau nu kiwi?
Leti accepta numai pere si piersici,iar sezonul piersicilor a trecut(astea de import sunt sub orice critica, parca mananci burete)si de pere s-a plictisit.Ma gandeam la kiwi ca sunt un pic acrisoare(ii place mult gustul acrisor) si au multe vitamine.Ce ziceti?

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput