Nazdravani de august - septembrie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Iuliana si Mihaela_s v-am admirat fetitzele frumoase in pozici! Le-am vazut si re-vazut, ca mi-au inspirat o stare buna...Sa va traiasca si sa va aduca numai astfel de momente de bucurie!

Noi am fost in we pin' la munte, o fuga, ca a avut sotul meu un curs la Poiana Brasov, si mi-am dat seama ce mult inseamna o iesire din Bucuresti, sa mai schimbi decorul putin, macar odata pe luna. Bineinteles ca fara Raduc . Si cand ne-am intors l-am gasit pe Raduc facind o serie de chestii noi, inafara de reusitele multiple la olitza, cu "cacaaa" si "pipiiii" de care e foarte mindru. De ex face "shhht" punand degetelul in dreptul gurii, sau iti trimite bezele odata cu "pa,pa". Acum pupa si el cu zgomot (tacsu nefiind prea incantat de pupaturile cu toata lumea, si pe undeva are dreptate).
Iar ieri fetelor, nu pot sa nu ma laud , mi-a facut o chestie care m-a topit instantaneu: cand am venit de la servici mi-a luat capul in palmele lui, si m-a pupat tzoc-tzoc pe ambii obraji, cu foc tare, de m-a lasat muta. Nu mi-a mai facut niciodata asa ceva, nu stiu de unde i-a venit, ca ne-am mirat toti. Cresc copilasii nostri...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa imi tineti pumnii, fetelor, ca e prima seara cind am pus-o pe Emma in patul ei sa faca nani si a adormit, bineinteles, ca dupa 2 povesti una dupa alta, stringeri de miini si vociferari. A adormit, culmea, fara sa stau eu linga patul ei. i-am zi ca, daca doarme, vine Santa si-i aduce m&m dupa care e innebunita, ca vine zina din Pinochio si ca vin si stelutele, ca miine mergem la copii daca doarme singurica. Dupa ce a adomrit,. i-am pus niste biscuiti sub perna sa ii spun ca zina a fost bucuroasa ca a facut nanita singura si i-a adus buscuiti. Cu ocazia asta am mutat-o si pe Diana in patul ei, asa ca acum amindoua fetele dorm in aceeasi camera, cea a Dianei, ca am mutat patul Emmei acolo. Sper ca, atunci cind o sa se trezeasca si o sa vada ca e si Diana acolo, sa adoarma in fiecare seara fara probleme. Acum ca stiu ca e Emma in camera cu Diana, parca nu am mai avut acelasi sentiment, ca la Emma, ca o las singura pe Diana.

Am sa mai pun niste poze de la petrecerea de Halloween organizata de comunitatea romana si de la gradinita si de la "trick or treat". A venit si poloneza (s-a mutat acum 2 saptamini in Arizona) si am mers impreuna. Le-a placut tare mult fetelor sa mearga din usa in usa si sa primeasca bombonele. Emma zicea chic-chic:) la trick or treat:). Karolina era speriata de copiii mascati, insa Emma nu a avut nici o treaba. Era asa de greu cosuletul din cauza bomboanelor, de abia putea sa il duca, dar nici nu m-a lasat sa o golesc un pic. A trebuit sa ii iau cu forta sa le pun in carut (a mers si Diana cu trick or treat:). Pina la urma cind a vazut ca devine din ce in ce mai greu de carat, s-a oferit singura sa puna bombonele in carut:). Tare mindra mai era. Daca le-ati fi vazut cum asteptau la usi sa se deschida si cum asteptau sa primeasca bomboane, ati fo facut pe voi de ris. Cum le capatau, intorceau spatele si plecau. Emma mai astepta citeva secunde la usa, poate poate mai capata ceva. Oricum, am vazut ca nu isi bagau minutele sa ia bombonele cu pumnul. I-am zis de vreo citeva ori sa ia cite una si a bagat la cerebel:). Chinul a fost ca nu a vrut sa se dezbrace acasa, nu mai zic de dat jos "boot" ca asa le zice ea la pantofi pe care nici un ruptul capului nu vrea sa ii numeasca shoes, nu mai zic de pantofi. Dar deodata vine la mine s ao dezbrac de rochita si pntofi si dupa citeva minute vad ca face caca la olita. A ramas Anna paf ca nu se astepta sa o vada pe Emma facind, cu toata ca i-am zis ca incercam de cva timp si sintem pe drumul cel bunse" Ieri a repetat dupa mine "please" (piiiiiz) si tare mindra am mai fost, ca mai intotdeauna, cind o pun sa repete dupa mine, incepe sa tipe si imi trinteste un NOOOOO care ma lamureste imediat. Dar ma trezsec cu multe cuvinte pe care, desi nu vrea sa le repete dupa mine, mi le zice cind nici nu ma astept.

O sapun mai diseara la voi niste poze.

Danateu,asa-i ca te miri ce repede cresc? Uite, mie nici nu imi vine sa cred ca saptamina viitoare Diana o sa aiba 5 luni. Parca le am pe fete de o viata intreaga.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am pus si noi poze proaspete la andrei in album... 2005... toamna...
sa vedeti acolo ultima pasiune a copilului.... ELIZA... dragoste cu nabadai, a venit fata pe la noi si mi-a lasat baiatul cu inima franta!!! intreaba de ea de cel putin doua ori pe zi, ba alataieri vorbea in somn...IZA? ..NU IZA...

las' ca vedeti voi mamicile de baietei... cum e sa-l vedeti ca sufera din dragoste....
apropo danat... si sa vezi ce ti se strange inima cand o pupa-o pe alta in fata blocului......
si mie imi plesneste acum pipota... ca pe mine ma pupa toata ziua, iar cand pleaca ta=su dimineata... ii da bezele din usa, nu vrea sa-l pupe. pe altii nu vrea sa-i pupe... exceptie face eliza, cu care a "colaborat" foarte bine la pupat!

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Oameni buni - ce ganduri aveti cu site-ul ??????? NU vreti sa ii dam totusi drumul ?

Cristina - te cred cu bagajul, si eu am plecat la spital cu o geanta de voiaj plina ochi ! Nu mai stiu daca le-am folosit pe toate, dar macar au fost acolo. Chiar asa, ce faci cu Andrei cat esti in spital ?
Am accesat nazdravani.home.ro si nu se poate deschide nici o poza. In afara de asta, poate ii pui si lui Sasha la "gasca noastra" ca noi nu aparem niciunde.

Alo, toarshul Andrei, mai usor cu Eliza ca daca te aude Sasha .... oi fi tu mai mare, dar nici chiar asa !
Noi ne pupam la greu, pe ambii obraji, mai trimitem si bezele cu degetelul si eu profit ca nu stiu cat o sa il mai tina, vorba Danatului pe urma pupa fetele .... si daca il pupa mama i se face rusine .... Ce vremuri ne asteapta fetelor ! De gelozie crunta !
Sper sa am atata minte sa nu ma bag in viata lui cum s-au bagat altele in viata mea !

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

He, he, ce de pupaciosi !

Tare-s dragalasi, scumpii nostri.
Si Oana il pupa pe Luca, pe noi numai atunci cand doreste sufletelul ei. Putem noi sa ne rugam cu cerul si pamantul de ea, daca nu vrea sa ne pupe, nu ne pupa si pace.

Cristinaaaa, ai pregatit bagajul ?
Aoleu, ce putin mai ai.... te invidiez !
Haideti, mai fetelor, naste si Cristina... si raman numai eu ?
Pai, cui predau stafeta ?

Iuliana, zici ca-i bine cu doua fete ? Incurajeaza-ma !

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dana... pai da, se apropie... joi fac 36 de saptamani... era cam timpul sa-mi fac bagajul, nu??daca andrei a venit la 39 de saptamani...
chiar, fetele, nu mai tin minte... nazdravanii nostri la cate saptamani au venit pe lume?? ma intereseaza mai ales cand era bb2 si s-a declansat natural, nu cezariana...

sasha, pai pe adresa de acum de la nazdravani am si zis ca nu se vad pozele, pentru ca nu am loc de ele... e doar scheletul si toate informatiile text, care nu ocupa loc mult.

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - sorry, cred ca am "pierdut" partea in care ai spus asta !
Dana-ene - de vrut cred ca vrem mai multe sa preluam stafeta ... problema e care si poate ! Eu as prelua-o, dar mai am de dat jos ceva kg pana atunci !

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina, stiu ca vei incheia 36 de saptamani si-ti dau dreptate cu bagajul.
Abia astept si eu evenimentul.

Si pe mine m-ar interesa daca e adevarat ca nasterea la bebe2 se produce mai devreme.
Eu chiar daca voi face cezariana, doctorul meu oricum nu ma opereaza decat atunci cand incep contractiile sau se rupe apa, deci tot atunci cand ar avea loc nasterea naturala.

Eu abia din decembrie, dupa ce voi intra in concediu, o sa ma apuc de pregatirea trusoului Roxanei si de cumparaturile pentru mine.
Mai am...

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Stafeta ziceti???Pai as lua-o eu dar vad ca nu merge treaba prea bine.Eu oricum sa stiti ca ma straduiesc!!!.
Apropos, cele care nu ramaneati insarcinate usor, ati luat ceva?Branca ursului sau altceva???Eu la RAdu am ramas din a 3 a incercare.Acum "ma chinui" de 3 luni si nu iese.E drept ca n-am calculat cu exactitate si nici prestarile n-au fost prea sustinute.

Radu nu e inca la " de ce" dar ma ucide cu " ce-i aia","cum cheama asta?","ce scrie acolo?", " unde mergem?",.
Hai ca plec sa fac de mancare ceva si mor de somn si de lene si de lipsa de chefffff.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai Irinuca... Vezi ca treaba asta cu somnul si lipsa de chef.... poate poate e vreun semn....
Cris - am aceeasi intrebare - care e dom'le treaba cu sit-ul? Misca lumea au ba? Noroc ca n-au dat peste mine in locul tau, ca eu le haleam si banii la contribuabili si ii lasam si cu ochii insoare! Pai noi facem misto aicea sau ce? Daca s-au retras din lista de nceput, gata nene, nu-i bai, mai punem noi, aia de vrem si gata! Pai ne cacaim atata pentru 15 lei?? Iar tu, pai nene, eu ii luam pe toti la ciufulit! Dupa ce ca faci munca patriotica! Vine maine poimaine Iris, si nu o sa mai ai nici timp si poate nici chef. Sau daca nu mai facem situl, hai nene sa spunem lucrurilor pe nume si nu e nici o suparare. Io din 15 lei ai mei, iti dau voie sa ii iei lu Iris o zornaitoare, ca mai mult nu cred ca iti ajunge!
Dana - cred ca e super cu doua fete! Si eu tot o fetita as mai vrea....
Cris - bagajul meu a constat intr-o mare geanta de voiaj de un metru plina ochi! Cand m-a vazut medicul, s-a pus pe ras. dar eu chiar am avut nevoie de toate alea. Mai ales ca mama era la mine dar nu cunoaste Bucurestiul, iar Ovidiu toata ziua la serviciu... tare greu ajungeau si la mine...
Sasha - bai nene, da'; vad ca are fata mea pretendenti! Ia sa pun eu taxa nene, cum era, un cal sau doi, ori niste galbeni! :))
Si condoleante.. Dar de ce intelesesem eu ca Sasha nu mai are deja bunici?
Sasha - si Tigresa - sa stiti ca eu nu cred de Eliza ca e vreun mic geniu. E intr-adevar destul de isteata. A vorbit destul de devreme. Si este foarte atenta la tot ce e injur. Noua ni se mai intamplas a mai vorbim amandoi, iar ea sa se bage in vorba,m desi se uita pe geam, sau asculta muzica.... Ne uimeste cu ce interventii are, si mereu ne propunem sa fim mai atenti la ce vorbim de fata cu ea...
Iuliana - am ras teribil la povestea cu biscuitii sub perna! :)) Poate merge si la Eliza.. Ca ea se trezeste pe la 5, si ba ne striga, ba miorlaie ca n-are nu sh ce perna sub cap! Care perna e prin alta camera, da' ea ori sufera de-a binelea, ori face misto de noi la 5 dimineata! :))

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput