Nazdravani de august - septembrie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

salutare

pupicei pentru toata lumea si week-end placut.

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

danat- te rog de acum sa nu mai faci ca si mine, deviza mea a devenit"mai bine te stie lumea de nebun decat de fraier!", cu bun simt, dar spus lucrurile raspicat si clar, ca sa nu doreasca nimeni sa puna saua pe tine!

apropo, nu vreti sa ne deschidem vreun business?
n-am capital si nici idei prea multe, dar ma straduiesc si vreau muult!

bafta la tot poporul truditor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi am incercat sa iesim azi afara... brrr... vine toamna... parca era atmosfera din poeziile lui toparceanu... in schimb tot nu m-am lasat si m-am pozat. tati e deja disperat, cica ce-i asta cu pozele, simt ca nasc si raman fara burta de-aia imi tot fac?! si poate are dreptate... poate ma apuca muuuult mai devreme... abia joia viitoare fac 36 de saptamani, macar o saptamana sa mai stea pitica la caldurica!!

si, pt ca ne ardea de plimbare, am dat o tura prin cartier... iacata CE am descoperit peste drum... adica trec strada de la mine si 50m mai sus...
plus ca-mi place, au pus afise cat se poate de mari ca accesul cu animale de companie la locurile de joaca e interzis!!! chiar sunt curioasa daca se vor tine de asta, insa chiar la mine in fata blocului comentau doi mosi... ca ce mare scofala daca isi plimba si ei cainii prin parculet!!

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetele cucuietele…probabil ca m-ati si uitat. Nu-i nica, asta-i viata:). Noi, bine, dar nu sanatoase. Emmei i-au trecut mucii, in schimb a inceput Diana cu care e o lupta continua. Dom’le, are o precizie cind e vorba sa se apere de pompa…n-am mai vazut asa ceva. Si se apara cu asa putere, de pina la urma tre’ sa ne luptam. In schimb e singua care nu a facut febra.

Asa…si acum sa va zic de mindretea mare geloasa. Se vede clar ca de acum incepe competitia cu Diana. De vreo 2-3 ori chiar a vrut sa o bata si sa o piste (si atunci a incasat-o ea urgent la fund) ca, ba am pus-o in scaunul ei de masa, ba intr-un alt scaun nou cumparat, ba i-am dat jucarii de bebelus Dianei sa se joace si taman atunci le vroia si Emma si i le lua din mina, ba Diana urla si vroiam sa o iau in brate si atunci vroia si ea. Din pacate n-am decit 2 miini:( si tre’ sa sacrific pe una din ele. Dupa ce vroia sa o bata pe Diana si o incasa ea, ca nu se mai putea….nu stiam cum sa o mai apar pe Diana, se ducea la ea si o pupa…asta la indicatiile mele. Aoleeeuuu…cred ca atunci cind o sa fie mai mari o sa iasa cu scintei daca nu se linisteste mindra mare. Mindra mica e toata numai un zimbet cind o vede pe sor-sa. De fapt e toata numai un zimbet mai tot timpul.

Noi le-am pregatit pe fete pentru Halloween. Emma e Alba ca zapada, Diana e Red hot chili pepper (hot stuff :)). Ieri s-au costumat copiii la play group si tare dragalasi au fost. Pe Diana am imbracat-o in costumul de ratusca al Emmei. Simbata mergem la petrecerea de Halloween organizata de comunitatea romana, luni au si la gradinita petrecere. Emma are si o bagheta cu snow white si tot impungea copiii la play group. Mama, tot timpul tre’ sa stau gardina linga ea. Era un baietel cu care era in competitie, ala se tinea tot timpul dupa ea (probabil ca o place:)) si ea tot se ratoia la el. Ei, vad ca acu’ e mare amor pe ei, Emma a vazut ca baiatul e pasnic si chiar l-a si pupat. Baietelul a fost urs la petrecere. E asa de frumusel, are un par cret cret tare. E mai mic decit Emma cu 3 luni, dar mai inalt cu juma de cap fata de ea. Simbata trecuta am fost la un botez si Emma iar s-a dat in spectaol. A dansat pina nu a mai putut. Diana intre timp s-a pisat pe ta-su si a trebuit sa aducem geanta cu haine a fetelor (are pe ea un desen cu bitz…printesele dupa care Emma e innebunita…bitz-ele astea vin de la Beast din bBauty and the Beast). Aseara am fost la cumparaturi si cum vedea bitze cum zicea “Ati bitz” (alte printeseJ. Le vede de la o posta is orice jucarie trebuie sa fie cu bitz. Pina si scaunelul pe care I l-am luat a fost cu bitz. A vrut pina si o ditamai bicicleta cu bitz (Cinderella), si pina nu i-am demonstrat ca e mare pentru ea, nu s-a lasat. . Bineinteles ca si costumul de Halloween e cu o bitz-aJ, tablita de scris e cu bitz, chiloteii (diaperi si aia normali) sint cu bitz :). Si sa mor io daca am tras-o eu in chestia asta cu bitze. Eu doar i-am citit povestile si ea s-a indragostit pur si simplu de printese.

Acum sa revin la ce ati spus voi. Si Emma “acordeaza”:) cuvintele, numai ca ea zice “mousey” la mouse, out (spider, de la “itsty bitsy spider) e outy si multe din astea cu y la spate, nu imi mai aduc aminte acum.
Cu laptele e cea mai buna prietena. Toata ziua imi cere “pai” (lapte…ca are o canita cu pai). Daca i-as da toata ziua lapte, nu ar face figuri. Din pacate pentru ea,i-l limitez, ii dau numai dimineata, la prinz in loc de apa si seara. Cu mincraea chiar nu imi mai fac griji pentru ca imi cere singura singurica, de hranit am scapat, dar am inceput cu Diana. Oricum, ce ma mira la Emma e ca, daca ii pun vegetale in farfurie si carne, ea alege vegetalele intii (fata de mine si ta-su care am alege carnita intii:)). Eu ma bucur tare mult ca maninca fructe (e innebunita dupa apa pai –apple pie) si legume ca aici e ceva f. rar la copii. Sa vedeti ce ii plac mazarea, morcovul, conopida, purumb fiert. Imi cere in fiecare zi sa ii dau morcov. Chiar nu am probleme la capitolul mincare, slava domnului. Vad ca si Diana e o mincacioasa. Nu mi-a facut mofturi nici la fructe, nici la legume si nici la cereale. Baga si lapte f. bine. Are acum la nici 5 luni aproape 8 kile (+ - 100g). se mai scoala noapte pe la 5 dimineata, dar probabil ca si din cauza mucilor ca o aud ca forcaie. Ieri i-am pus pernuta sa stea si ea cu capul mai sus sa nu se innece cu mucii. Nu ii mai dau nici un fel de medicament si sper sa ii treaca in curind ca acusi se fac deja 2 saptamini de cind sintem cu mucii pin’la briu.

A-propos de poveseta cu Alba ca Zapada. Intr-o zi ii dadeam placinta cu mere si ea tot imi arata lingurita si imi zicea “pitzi” si “apa pai”. Ce m-am strofocat sa inteleg si nu m-am prins pina nu mi-a zis ea “ici” adica witch. Ca sa inteleg pina la urma ce vroia sa imi zica fata. Apoi am intrebat-o si mi-a confirmat. Ca si piticii (pitzi) au 7 lingurite (ceea ce imi arata si fata ca are in mina), 7 furculite etc si ca Alba ca zapada vroia safaca placinta cu mere (apa paiJ) pentru pitici si de aia i-a dat drumul la usa vrajitoarei (ici) ca sa cumpere mere de la ea:). Si eu mama tembela nu m-am prins ce vroia sa zica fata.La Emma se vede clar ca prinde mai usor cuvintele in engleza decit in romaneste. Pai e si normal sa ii vina mai usor sa zica apa pie decit pla-cin-ta cu me-re sau ici la vra-ji-toa-re sau bunny in loc de iepuras. Bine macar ca stie si echivalentul lor in romaneste.

Va pupa mama ca ma duc la treaba...mi am un pic si misuna gindacii in casa mea. Aaa, si ddaca mai vreti sa vedeti poze cu mindretile mele...aici http://community.webshots.com/album/458134131tZbylB/1 si pag. urmatoare.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am pus poze de la carnaval.

anka, si Silvia a inceput cu "de ce"-urile. Ne innebuneste!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

ma fetele cu fetite, voi vreti sa bocesc doi ani daca peste vreo cateva saptamani nu-mi iese si mie una bucata copil fara putza??? pai cand vad pozele de la carnavale si petreceri, si cat de frumoase sunt fetele, mi se strange inima... DACA TOTUSI.... n-am fetita???

ieri fusei in obor, sa caut material de lenjerie. si is tare suparata, n-am gasit nimic pe roz... era ceva pe rosu cu niste ursi, dar nu ne-a placut. in schimb de data asta aveau pe bleu, chiar cu trenulete!! ba si cu mikey mouse am gasit, da' tot pe albastru... sa mor de ciuda, nu alta, ca timp nu mai am sa caut (a se citi nu mai pot). asa ca am luat pe crem, cu imprimeuri destul de simpatice... bine ca ursii bat in roz!! he he, si andrei si-a dat cu parerea, cum l-a vazut, gata, pus eticheta ca e cu "tren" si l-a aprobat!!
abia astept sa-mi iau masina de la reparat... si sa ma apuc de treaba!

intrebare organizatorica, pt cei care au scapat de pampersi. ce faceti cand iesiti in oras si copilul cere pipi. nu ai pom la indemana, nu ai buda... iar copilul tipa din ce in ce in ce mai tare pipi, are pampers pe el, dar nu vrea sa faca decat cu putza afara?!?!
hai, , ca incep sa am probleme...!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Iuliana, mihaela_s...ptiiu..ptiuu..ptiuu....ca frumoase fete mai aveti!!!
Silvia este ca o bombonica in poleiala roz....dulce tare.

Iuliana...pai vreu si eu Haloween...daca ziua indragostitilor ma enerveaza si mi se pare cam degeaba asa...haloween-ul ar fi chiar misto daca ar deveni si la noi un obicei. Nu am vazut-o pe Diana ardei rosu..unde e?? In orice caz....pupici ptr. Alba ca Zapada si Ratusca..sunt de nu se poate.

Cristina: stai linistita...ca o sa cumperi si lucrusoare roz cu duiumul...ai tot timpul de acum inainte Da' sa stii ca si eu am fost in Obor azi...i-am luat baiatului o lenjerie frumoasa pe bleu, cu ursuleti..si parca sa zic ca erau si roz, dar nu croite, doar materialul pur si simplu.
Si iti sta f. frumos in costumul negru, mi-a placut mult poza.

Anka : din ce povestesti, cred ca e grozava gradinita. La toamna viitoare..sa vedem, poate il dam si pe Horia tot aici.

Pupici!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela si Iuliana, eu m-am uitat de o gramada de ori la pozele voastre.
Doamne, ce fete frumoase.
Sunt extraordinare !

Iuliana, ai niste fete... 2 minunatii. Le ador !
Ce povestesti tu cu gelozia... aoleuuuu.
Oana acum cateva zile imi spunea ca nu-i da SANSANEI (Roxanei) decat CIOCIORUL (caruciorul). Eiii, macar ii da ceva, imi spuneam, cu toate ca tinea foarte apasat sa precizeze ca numai TÎT (adica Atât).
Acum insa, s-a gandit mai bine si nu-i mai da nimic .
Nici jucarii, nici biberoane, nici patutul (cu toate ca nu mai doarme de multa vreme in el...).
Nici de jucat a spus ca nu vrea sa se joace cu ea... ce mai, nu-i trebuie nici o surioara .
Vai de noi !

Cristina, chiar ma gandeam ca mai ai atat de putin si scapi de burtica.
Si lasa draga, pozeaza-te. Cum adica ?
Eu am scos parleala sarcina asta. La Oana n-am fost isteata sa-mi fac mai multe poze gravida si zau ca mi-a parut rau.
Eu o sa intru in prenatal tocmai pe 12 decembrie si faceam scoteala ca tu pana la data aceea o s-o ai pe Iris acasa... fericito !

Mihaela, se pare ca a fost tare frumos la carnaval. Silvia e o scumpa.
Ce bine ca la tine Diana e maricica si multa mai inteleapta. Asa de bine se inteleg fetele tale, esti norocoasa.

Anka, ca de obicei am ramas foarte incantata de Eliza. E atat de vorbareata si de isteata, ca am ajuns sa povestesc despre ea tuturor cunostintelor.

Oana noastra a luat obieciul sa ne strige pe nume. Ne spune si mami, tati, mamaia sau tataia, dar uneori o apuca si ne striga pe numa. E asa haioasa sa o aud: DANAAAAAAA, iar pe ta-su il striga si mai si: TINTIN sau MINMIN !

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Hai ca am revenit si eu la servici ! Am lipsit trei zile saptamana trecuta ca am avut un necaz : a murit soacra-mea, asa ca va dati seama ce de alergatura am avut pe cap !

Anka - m-ai lasat fara grai ! Pai Eliza zici ca are 3-4 ani dupa cate stie ! Poate rezolv si eu ceva cu job-ul si de la anul poate venim si noi la voi. Acum zi-o pe aia dreapta, toti copiii de acolo au evoluat ca Eliza sau ea e cea mai desteapta ? Vorbesc serios, cred ca evolutia unui singur copil nu poate fi etalon pentru o gradinita, poate acel copil este superdotat !
Apropo, de cand incep inscrierile pentru anul viitor ?
Cristina - eu eram in 9 luni si aveam o buurtaaaaaa ... si tot nu m-au lasat sa stau jos in troleibuz ... ca nu mai aveam voie sa conduc ...
Iuliana - super fetitele tale ! Cateodata asa mai vreau si eu o fetita !!! Dar cand ma gandesc la cat de gelos ar fi Sasha...poate tot un baiat .... nici nu stiu ce mi-as dori !
Noi cu olita stam f. bine, in afara de perioada noptii nu mai punem scutec nici cand plecam in vizita. Cristina - de ce iti trebuie afara copac pentru pipi ? Daca sunt in masina si cere (cu adevarat, ca mai si minte din cand in cand ca sa il dau jos din masina) opresc pe dreapta si il pun langa masina , ca pe catei la roata !
In schimb cu suzeta nu am nici un succes si sincer nici nu am nervi acum sa ma "apuc" de ea. Fara ea nu adoarme de nici un fel, am incercat mai demult si am renuntat. Eu zic ca asa cum l-a apucat si cu olita, brusc si dintr-o data, o sa renunte el la ea pana la urma...
Lapte bem mult, dimineata cam 2 biberoane, la pranz (in weekend ca la gradinita nu) inca unul si seara incerc sa ii dau mai putin, cam 180 ml, ca altfel face f. mult pipi peste noapte si nu voi reusi sa scap de scutec.
Si Sasha si-a dat drumul la vorba destul de bine. In afara de faptul ca nu pronunta inca destule consoane, a inceput sa faca propozitii si stie multe verbe, culmea ! Acum incepe sa se vada faptul ca e la gradinita si nu acasa cu o bona. Pana la urma tot raul spre bine ca ne-a plecat bona, ca altfel nu statea atat la gradi!
Va mai povestesc mai tarziu ca am primit ceva urgent de facut.
Pupici

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

pai sasha... noi nu suntem motorizati..si daca-mi cere in autobuz...?!?! sau daca sunt la cumparaturi, in mijlocul magazinului, si toaleta in partea cealalta?!

dana, sigur am fata acasa pana pe 12!! azi am revizuit bagajul de spital... vreau unul mic si nu-mi iese!! tot raman chestii pe dinafara! nu mai zic ca-mi tot frec neuronul cu organizarea, cine are grija de copil... ce mananca copilul... cristi mai si face glume... ca mere, iaurt, banane si biscuiti se gasesc oricand, n-o sa moara andrei de foame. si eu ar trebui sa stau linistita la spital! mai ca mi-as dori sa fie ca-n canada, sa nasc si in 3 ore sa ma trimita acasa!
azi m-am apucat sa fac liste si listutze... cu diverse, pe unde sunt prin casa... pe cristi l-a apucat durerea de cap cand a vazut. cred ca asta ma streseaza mai tare ca nasterea, nu mai zic ca-mi vine sa bocesc cand ma gandesc la 3 zile fara andrei...

pana una alta, ia ziceti, daca se mai incalzeste un pic, mai facem o iesire in parc?? asa, inainte de zapada! hai, ca la primavara ne mai vedem!!

Mergi la inceput