Nazdravani de august - septembrie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pe mine m-a apucat vitejia!!!
scos copil afara, facut curat, mancare... de parca mi-au intrat zilele in sac!!!
ieri fusei de dimineata la analize... si, dupa ce ma vazusem in vitrinele tuturor magazinelor ca sunt imensa, am constatat in metrou ca sunt invizibila. cel putin dimineata, la 6,30, nemancata, nedormita, cred ca aratam f bine daca nimeni n-a considerat ca burtica mea ar vrea sa stea jos
asta una la mana...
a doua e si mai tare!
la laborator, coada... normal, numai mosi... ma asez frumusel la coada pe bancuta, si, iarasi normal, mineni nu se uita la mine, sa nu care cumva ca privita in ochi sa cer prioritate! no...frumos, asistenta de la receptie... "doamna gravida, dar intrati, nu stati la coada" pana sa-i raspund ca nu e cazul totusi, doi dintre mosi s-au ridicat de pe bancuta de parca aveau 20 de ani si au zbughit-o inauntru!!! sa nu care cumva sa am "tupeul" sa intru in fata. am ramas la coada, si-i tot transmiteam fi-mii telepatic sa caste bine ochii ce-o asteapta.
uitam de ziua de vineri, in autobuz, cand un tanar f. amabil s-a oferit sa-l tina pe andrei in brate!!! eu... banuiesc ca iarasi aveam burta invizibila. da' ce pot sa cer, era aglomeratie de se calcau pe picioare, si eu voiam sa stau jos!!

acum, ca sa va mai distrati (ca tot aud pe-aici planuri de bb2), o mamica cu bb1 si burtica, se duce in carf zilele trecute, si cere prioritate la casa de gravide (asta da tupeu!!!). nimeni n-a comentat, desi erau persoane mai in varsta care taaaare ar fi zis ceva. la casa, numai bine, are ceva probleme cu produsele (ca de, se mai intampla)...si un mos din spate vine si-i sopteste... "vedeti ca nu v-a mers bine daca v-ati bagat in fata?" nu stiu cum reactionam daca eram eu... am ramas masca numai cand am citit relatarea!!!

Cristina 34+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, Cristina, si eu am trecut prin de-astea.
Saptamana trecuta a trebuit sa merg cu un maxi-taxi. Era arhiplin, am urcat, stateau pe banchetele din fata numai barbati, dar toti intorceau privirile, de frica sa nu le surprinzi ochii si sa-i privesti dezaprobator.
Groaznic !
I-am injurat in gand, si m-am enervat singura, fiindca tot in picioare am ramas.

Georgiana, ai dreptate, la varsta asta sunt tare dragutzi.
Teodora vorbeste foarte bine, bravo ei. M-a distrat cum face ea pa-pa la pipi .

Mihaela, ce bine ca Silvia a scapat de raceala si s-a reacomodat la gradi .
Sa faceti multe poze la carnaval, sa avem ce admira.

Pe Oana o declar indragostita de povestea Albei-ca-Zapada (PAPADA SI PIPICII, cum spune ea).
Ar asculta-o tot timpul, trebuie s-o pacalim sa se poata desprinde de carticica.
Si ea cunoaste destul de bine literele si cateva cifre, avem si noi o carticica dintr-aceea cu literele si diverse imagini semnificative.

Vreti sa va spun cea mai tare faza ?
AM INSCRIS-O LA SCOALA !
Nu-i gluma si nu-i vorba de luat in evidenta.
Nuuuuuuuu !
E vorba de inscriere in clasa unei anumite invatatoare.

Cum s-au petrecut lucrurile ?
Pai, mama mea e profesoara de foarte mult timp la Liceul Pedagogic din oras.
Aici au si scoala generala.
Acum 2 saptamani cumnata mea s-a dus la mama sa-i puna o "pila" pe langa o "super invatatoare" ca s-o inscrie pe fiica-sa pentru anul viitor.
Mama a vorbit si a aflat cu uimire ca deja invatatoarea are pe lista pentru anul viitor (ganditi-va ca abia a inceput anul asta scolar !) 50 de copii. Dar cum mama a pus o pila, atunci nepoata-mea a fost inscrisa in clasa asta.
Si normal ca mama s-a mirat foarte cand a aflat ca deja sunt atatia copii inscrisi pentru anul urmator, iar replica invatatoarei a fost: "Dar, doamna, am deja copii pe lista pentru seria cealalta, adica de peste 5 ani!"
Si a facut mama repede socoteala si s-a lamurit ca Oana va intra la scoala exact peste 5 ani, asa ca a inscris-o si pe Oana pe lista invatatoarei pentru ... 2010 . Este deja a 7-a pe lista .

Deci ?
Vreti sa va spun la ce invatatoare va fi Oana ?
.... Fiindca stiu !

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dana-ene hai ca m-am distrat copios!!! Misto cu inscrisul deja la scoala....ce trece vremea, va dati seama?

Mihaela_s petrecere frumoasa la carnaval si sa va priasca gradi, sa fie sanatoasa!!!

cristinamh incearca sa iti mentii moralul sus, chit ca e atita rautate in jur....si eu am patit de nenumarate ori cand eram gravidoasa faze de-astea pe la cozi la medici, cu bosorogi si mai ales FEMEI care mai de care mai binevoitoare! Oare asa ne timpim toti cu varsta??? Eu cred ca totusi nu...

Tigresa moama dar ce vocabular vast aveti voi....cu fetitele nici nu indraznesc sa ma compar

A! Si ca sa ma laud si eu un pic...azi a prestat raduc la olitza kk si pipi, a fost felicitat de mama si s-a tinut scai dupa ea sa vada ce face cu kk-ul lui

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Trebuie descantat...
Partea buna e ca a inceput sa le "amestece". Adica poate face pipi si kk la un loc, ca pna anu demult, se strecura cu-n pipi, trebuia aruncat, stearsa olita si apoi presta kk!!! ne adusese la disperare, dar bine ca si-a revenit...
Eu: ASTA M-A DISTRAT DE CAND MI-AI POVESTIT! :))))

Si acum cu vorbitul, asa cum am spus stam destul de bine, daaaaar (sa stiti ce va asteapta ) au inceput intrebarile.
"Ce face nenea?"
"pai se plimba!"
"unde se plimba?
"pe strada"
"ce face strada?"
"asteapta oamenii de vina de la servici"
ce face serviciul?"
"pai... aduce bani"
"ce fac banii?"
etc...
este o nebunie!!!!! ca uneori nu mai am idei!!
Eu:LASA-TI-MA SA MOR DE RAS!!!

wow, m-am intins o gramada...
va pupilesc

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anny

Si deocamdata chiar nu asta e problema mea, ci adormitul seara .
Nu mai stiu ce sa-i fac. Nu vrea de nici un fel sa adoarma si el undeva (nu mai conteaza unde.....) dar sa nu se mai foiasca o ora cel putin pana sa adoarma. Ma plimba dintr-o camera in alta, vrea ba intr-un pat ba in celalalt. L-am lasat sa urle, i-am explicat cu frumosul...tot felul de povesti......nimic nu functioneaza.

Anny, sa stii ca si noi ne luptam cu chestia asta, dar NUMAI CAND Eliza nu merge la gradinita. Indiferent cant ne-am stradui, nu reusim sa o obosim peste zi la fel de mult cat se consuma la gradinita. Mi-e groaza de zilele cand plous si nu putem iesi in parc! Nu spun ca mai obositi rezultam noi de atata fugarit prin casa, impins la bicicleta, sau facut ocpilul avion!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sasha.p

Anka - incepe sa ma ingrijoreze ... cate fac la gradinita voastra si cate se pare ca nu prea fac la gradinita noastra ! Cu engleza vad ca nu misca nimic la noi. La Accorns au profesoara de engleza separat sau tot educatoarea ? Si fac in fiecare zi sau doar de X ori pe saptamana? Mai uimeste-ma ca poate la anul venim si noi la voi ( aoleu, iar schimb gradinita?!!!)
Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

He he, mai, eu imi mentin parerea despre gradinita noastra.... Nu au ora de engleza, ci se vorbeste pur si simplu numai in engleza.. Cu cateva "scapari" la grupa mica, unde unele lucruri se spun de doua ori - o data in ro, o data in engl.... Parerea mea e ca suma se justifica. Sincer.
Eliza: Mammy, how are you?
Myself: I am fine Eliza, and you?
Eliza: SUNT BINE!
Si face semne energice din deget in semn NU, NU, adica mami tre sa vorbeste romaneste!

Eu: Tell me, Eliza, what is you name?
Ca stie, mi-a mai spus, cu subiect si predicat, dar numai asa, de demonstratie.
Ea: NU TIU!
Aste pentru ca nu vrea sa imi spuna in engleza.
Face foarte clar diferenta de teritoriu - la gradinita e engleza, acasa romana.
Canta
one, two, three four five
once I caught a fish alive
six, seven eight nine ten
and I let it go again
(aici ma corecteaza, eu cantam I let it go away - corect este again)
why did you let it go?
because it bit my finger so
what finger did it bite?
this little finger on my right!
Si batzaie din deshtu mic de la mana dreapta....
Il canta tot
Mai are Old Mc Donald - da' pe asta nu il site, mai mormaie cateva versuri... Rolly Polly, one little finger, a tissue.... Multe nene... eu nu le stiu pe toate!
Acum doua zile au avut PLAYDOUGH si au facut cica DOUGHTNUTS. Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca donut-ul americanesc vine de la dough asta (mai are un T la sfarsit? :D)
Ii place, se simte bine, ce sa spun, suntem ultra multumiti! Eu, acasa n-as avea nici rabdarea, nici stiinta sa fac cu ea atatea chestii. Nu mai spun de materiale dom'le....

Mergi la inceput

Na ca am incurcat subiectele, m-am trezit cu reply pe subiect de 10 pagini, asa ca am copiat si aici, sa imi dau eu cu parerea cat un cearsaf samd
Ma bucur sa citesc ca Silvi s-a facut bine! Si Eliza greseste la acord.
Ce am mai observat la Eliza, nu pricepe bine decat primul sens al unui cuvant. De exmeplu se spala pe maini, ii zic sa dea cu sapun si pe fata is pe dos, ea isi da pe obraji, ca doar eu am zis fata.
Merge le lift, ii zic in glume "Eliza, cheama liftu!" Ea incepe "Liftuleeee! Liftuleee!!". Intre timp apas si eu pe buton, liftul vine, ea ma anutna bucuroasa "Am chemat liftul! A venit!"
Si n-are decat tot un rand de masele.
DanaT - si la noi aceeasi istorie, de cand cu boala, nexam lapte! UC chiu cu vai o mai pacalesc dimineata, nu mai des de o data pe saptamana, sa bea "ciocolata calda", si ii dau lapte cu trei fire de nesquick
PROBLEMA nr 1: GUMA!!!! Mesteca guma. Umple gura de guma! Nu ii place Hubba Bubba. Ii place ORBIT SUGAR FREE!!!
Dana_Ene - mai, ghiozdan ai luat?? Stilou, caiete????
:))))
Am citit cam in diagonala, dar revin eu...
Anca Sasha - mai nene, colega ta' tre ' sa faca ceva de banii aia ma! Are barbatu-miu o vorba, da' nu pot sa o arunc public

Sa comentez si eu cu salarul, ca de suzeta si olita v-am spus mai demult... Mai, problema nu e neaparat cati bani castigi, ci echilibrul care exista intre ce faci si cat castigi. Important e sa fii multumit si sa te simti valorificat. Pe mine ma enerveaza ca unii taie frunza la caini nene (cum sunt soferii la noi) si iau aproape cat tine (nu cat mine, ci cat colega mea)iar tu te dai de ceasul mortii si nu e suficient, ba ti se mai cauta si nod in papura si ti se mai gasesc cateva atributiuni in plus cu prima ocazie.
Va invit sa cititi subektul pus de mine acum cateva zile la psihologice, nu de alta da' poate va mai dati cu opinia si acolo, ca mai am putin si ma tzacan.
Eu nu ma plang de salar. Ca am salar bunicel. Unii il stiti, la altii vi-l dau pe privat daca doriti. Dar nu va ganditi ca ajung la mia de euro. Nu. Nu ajung nici la mia de dolari macar. Mai precis, mai am destul pana sa ajung acolo. Cu imaginatia, ca practic probabil niciodata.
Dar ma enerveaza ca nu e dreptate, ca nu e pauza de masa, ca nu am 8 ore ca tot omu, ca nu ma pot duce sa imi iau copilu de la gradinita, ca lucrez de 1 mai si de 1 decembrie, ca nu imi plateste ore suplimentare cand e cazul, ca iti reproseaza ca vine telefonul prea mult, desi nu dai nici un tel in interes personal, sau ca de ce vorbesti pe tel personal cand esti la serviciu, ca la telefonul personal sa vorbesti in timpul liber, si cate si mai cate...
Mai am putin si ma tzacan, asa ca nici nu mai conteaza ce salar am, conteaza sa fiu cu capul limpede.
Nasol e ca noi avem rate mari de tot, si pana nu scap de rate nu pot sa imi iau bagajul si sa plec.
Apoi, nu stiu de unde naiba au unii in gura atatea sute si mii de euro, eu m-am uitat pe best jobs si e un calcul de salar, pai mergeti si vedeti ca ce se ofera e cam 200-400 de euro pe luna, la categoria "management" cu 10 ani experienta abia ajunge la 800... mergeti si vedeti,. Inclusiv pe IT, sau alte domenii de oameni dashtepti...
Din cate am auzit eu, in multe multinatinale din astea angajarile se fac pe criterii politice, sau pe "pistoane", adica pile grase.
Macar unu din casa tre' sa fie putin mai mobil. Aici noroc cu barbatu-miu, ca el e "mama" de multe ori. Dar uite, din cauza mea nici el nu poate sa isi caute altceva. Daca el si-ar gasi, sigur nu ar mai avea programul mobil de aici, iar eu nu pot lua copilul. Daca eventuala diferenta de bani la salariu k-as da la o bona care sa ia copilul de la gradi, unde ajung??
Deci e ceva mai complicata treaba, pana una alta eu ma lupt sa raman calma. Nu imi iese, da' eu incerc.
Hai ca v-am facut capul patrat....
:))))

Mergi la inceput

Mami, pLLoua. Nu ne LLasa pLLoaia sa megem in pac - Nu zice R
Mami, uite te chie acolo. Ce scrie mami? Chie MAGASIN. Nu scrie Magazin, Eliza. Chie CAAFUUU (Carrefour)
In carte: Mami, uite te chie: chie EeeLLLiza! Eliza MiON!
Tati scoate pampersu dimineata - Tiii, ce pute! NU pute ma tati, caca pute. Pipi nu pute. Pipi mi-oase!

Aaa, si am uitat sa va intreb: la voi au inceput cu DE CE? Ca pe noi ne-a omorat! Din orice - DE CE?? Si ATA CE E??
Pe cuvant ca cele mai bune motive de ras sunt intrebarile fiica-mii! Rad uneori singura prin casa, de cred ca se minuneaza vecinii din bloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Ankalaura-ti-am citit subiectul si de la psi!
Trimite tone de cv-uri si la toate multinationalele, care le stii ia pagini aurii, cumpara top capital cu 50 de companii pentru care merita sa lucrezi, plus toate agentiile de recrutare, siteuri cu joburi! Bate fierul cat e cald, mai ales ca pana la mijocul lui noiembrie e inca perioada de angajari!
Fa-ti un cv beton, detaliat si mai si infloreste, eu pana acum stateam cu ideea ca da prost daca te bati cu caramida in piept ca ai facut nu stiu ce, eu tot ce faceam in plus, de ex, la fostul job mi se parea normal si ma asteptam ca si sefii si colegii sa observe, ash, de unde, daca nu iti faci singur PR si esti modest si cu bun simt si PR-ul prost cum mi-a spus mie fostul meu sef, de am ramas si paf!
Asta cand am plecat, am avut asa o discutie si am ramas paf sa imi spuna ca degeaba eram eu unul din oamenii lui de baza, daca nu ma puneam in valoare, adica nu periam sefu', nu-i spuneam uite sefu ce am rezolvat eu, adica sa te bagi in seama cu tupeu chiar si cu lucruri normale,etc...
Iar despre job-ul tau, sefa ta e nebuna si o sa-ti acreasca rau viata daca o lasi, pur si simplu o ignori si te faci ca nu o vezi ca altfel, balamucu' te mananca si e pacat, ca esti fata dashteapta si frumoasa si mie imi place de tine!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by oana_noemi

.....si mai si infloreste, eu pana acum stateam cu ideea ca da prost daca te bati cu caramida in piept ca ai facut nu stiu ce, eu tot ce faceam in plus, de ex, la fostul job mi se parea normal si ma asteptam ca si sefii si colegii sa observe, ash, de unde, daca nu iti faci singur PR si esti modest si cu bun simt si PR-ul prost cum mi-a spus mie fostul meu sef, de am ramas si paf!
Asta cand am plecat, am avut asa o discutie si am ramas paf sa imi spuna ca degeaba eram eu unul din oamenii lui de baza, daca nu ma puneam in valoare, adica nu periam sefu', nu-i spuneam uite sefu ce am rezolvat eu, adica sa te bagi in seama cu tupeu chiar si cu lucruri normale,etc...

SUBSCRIU!!!

un umil angajat cu (prea mult) bun simt

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput