Plans la gradinitza..cat dureaza?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna! ma inscriu si eu in clubul plangaciosilor....de fapt nu eu, ci fi-miu!
a mers o luna la o gradi si plangea mai tot timpul. i-am schimbat gradi, asta e a 3-a sapt de cand merge aici, doar bazaie putin dimineata....sunt convinsa ca in curand va voi putea anunta ca nu mai plange...
pupici tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Cgaby,succes si tzie!

La noi plansul continua, dar parca nu mai e ca la inceput..a scazut simtzitor in intensitate.

Spre bucuria si linistea mea sufleteasca am constatat ca micutza mea chiar plange numai pentru cateva minute. Am lasat-o azi smiorcaind in bratze la una din educatoare,am intrat in biroul administratorei doar sa-i inmanez un cec si la plecare m-am uitat pe geam in clasa ei si era tot in bratzele ei dar nu mai plangea absolut deloc. Se uita pe niste picturi de pe peretzi.

Succes si vouas micutzilor vostri!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Sa vezi cand o sa planga ca intra in vacanta si de fapt ea vrea la copii .Eu asa patesc cu Vladut in fiecare vacanta si la sfarsitul ei de abea ca nu mai vrea sa mearga la gradi.
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Nici nu-mi vine sa cred ca acum doua saptamani am deschis acest subiect (mi se pare o veshnicie) iar acum pot spune shi eu ca fetitza mea nu a mai varsat o lacrima dimineatza cand am lasat-o. Ba chiar s-a dus de una singura sa deschida usha de la clasa. Am pupat-o shi am lasat-o intre copii,apoi a plecat de mana cu una dintre educatoare s-o asheze la masutza pentru micul-dejun.

Va multzumesc pentru incurajari shi sfaturi! Intr-adevar, asha cum atzi spus shi voi, conteaza sa ai rabdare! Shtiu ca este doar inceputul dar macar am trecut peste etapa cea mai grea!

Succes tuturor parintzilor care trec prin experientze de acest gen!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor...dupa cum va spuneam...ziua aceea a sosit!
stefan nu a mai plans, ba dimpotriva.....a batut palma cu educatoarele... sunt fericita!
pupici si...gradinita usoara!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput