Si-a facut cineva geamuri sablate(color)cu modele gen geometrice sau florale pt usi de interior? Vreau si eu o adresa si un nr de telefon.
Daca aveti si un pret /mp nu ma deranjeaza..
thanks.
pozele noastre
sotzul meu lucreaza la o firma care se ocupa (si) cu asa ceva, doar ca suntem in Pitesti... daca totusi nu reusesti sa afli detalii de la cineva din bucuresti, da-mi un PM si incerc sa te pun in legatura cu el.
anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).
Eu mi-am facut sablat dar nu colorat , si nu cu flori (eu am ales un model simplu , niste patrate). Cel care e usor de sablat (gen dungi , patrate) , ceea ce nu are nevoie de sablon e mult mai ieftin, pentru gen flori, sau modele speciale , e mai scump , pentru ca iti fac ei sablonul (asta in cazul in care nu vii tu cu el).
Sint din Bacau dar cred ca firma asta face si in Bucuresti. Daca vrei mai multe detalii , iti dau cu placere.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Eu mi-am notat cateva adrese dintr-un subiect mai vechi (pe care acum nu il gasesc). Nu am incercat nici-o firma dintre cele enumerate mai jos. Eu am gasit pur si simplu geam sablat la un atelier de taiat geamuri de cartier. Insa te poti interesa la telefon daca iti pot oferi ceea ce iti doresti.
Geamuri sablate in Bucuresti:
1) SECURIT
Str. Agricultori (colt cu Calea Calarasi)
Tel. 321.31.76
Program: 7.00 - 15.00
2) ROMATISS
Str. Invingatorilor nr. 15
Tel. 323.12.74
3) Atelier pe langa Gradina Icoanei (cu desen pe calculator)
Str. Aurel Vlaicu
Tel. 211.33.49
0721.289.329 (Florin)
Numai bine,
Steluta.
Multumesc tuturor pt raspunsuri si o sa ma interesez. Daca nu gasesc ce vreau o sa incerc si la Pitesti.
Monica
pozele noastre