Transportul oferit de gradinite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Pentru scurt timp am muncit si eu la o gradinita unde mai si mergeam cu transportul,asa ca va pot spune ca niciodata nu mi s-a cerut din partea soferului,care era unul dintre patroni,sa pun centura copiilor,care nici nu era,dar se insista asupra statului pe scaun.Nimeni nu avea voie sa se ridice pana nu stationa.Ceea ce nu se intampla intotdeauna,pentru ca unii copii erau din cale afara de zbantuiti.Mai ales cei mari.Asa ca daca sunteti nevoite sa va lasati copilul sa vina cu transportul gradinitei,cereti toate amanuntele legate de transport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brinnie spune:

Eu am o prietena care are fetita la o grdi particulara, toate bune si frumoase, transport gratuit, bla, bla, vine "masinuta" Damas (in care eu una nu am nici o incredere pt. ca mi se pare total instabila), ia copilul de acasa, ti-l aduce si asa mai departe. Insa ce mi se pare mie absolut inadmisibil este faptul ca soferul circula singur cu o droaie de copii in spate. Nu exista o educatoare care sa mearga cu el. Sa-mi spuna si mie cineva: cum poate sa fie omul acela atent, sa zicem chiar si la 4 copii, desi in mod sigur sunt mai multi, in timp ce conduce, in conditiile in care stim cu totii cum este traficul in Bucuresti? eu una nu as avea tupeul..

Mergi la inceput