Cuvantelnic moldovinesc - moldovenesc

Cuvantelnic moldovinesc - moldovenesc | Autor: CORNELIAP33

Link direct la acest mesaj

Cuvantelnic moldovinesc - moldovenesc-

-Cuvintelnic - un fiel di dictionar, cu multi cuvinti, din cari oaminii inteleji si ei si pot.
- Miere - Lichid gros, dulsi, transparient, produs di albini or poami cazuti din mar.
- Chilot - Nalbituri purtati pisti... rusini or baiet si condusi aerfloturili.
- Divina - Fatuci draguti din icoani; fatuci draguti si din afara icoanilor; poati hi si fatuci cari ii acuzati di baiet ca a ramas bortoasi: "tu esti divina!".
- Palitura - Lovituri pi spinari; di osandi ca la TSKA Moscova or florisici cari si-o pierdut sieva.
- Papusi - Jucareli pentru bebilusi or opinsilii fari calcai, di casi, picari i-o dat fimeia nieputinciosului scriitor al cuvintelnicului.
- Batigard - Strajer; baiet tuns la chelii, cu minti multi, cari apari pisiniva di batai; atentii, nu reusesti intotdiauna!
- Perji - Poamili din pruni; dicoratiuni-mozaic pi material moali, dicalitatia cuvintelnicului.
- Piron - Suruboi cari si bati cu socanu or locu undi trag in gari trenurili.
- Tratat - Baiet cari daci vini in bataturi la tini ii dai o vodki sau pajini di hartii pi cari tovarasii domnului siecretar jeneral al PCM Voronin vor sa-l scrii in moldovinesti cu asupritorii di pesti Prut, cari vor sa-i romanizezi cu forta si cari se va siemna la Pasti. La Pastili Cailor.
- Dobitoc - Poati fi si animal - bou, magar or alsiva din bataturi; cretin,idiot, tiembiel ca sel pi cari l-au pus kaghiebistii di la Moscova sa faci cuvintelnic intri romani

E o gluma! Fara suparare... si rosii.. dragi moldoveni/ moldovence

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

de unde le scoti bai frate? ca esti tare haioasa, cum am vazut postare cu numele tau am si intrat sa vad despre ce-i vorba. Ca ghine zisi.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Draga Boeru -le,

Ma bucur ca-ti plac si te distreaza.
Toate "minunatiile" astea circula pe mail pe aici prin institutia asta in care lucrez. Cele care imi plac cel mai mult vi le postez si voua, forumistii mei, ca tare imi sunteti dragi.
Hai ca am devenit sentimentala!....

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hai sa va zic si eu o duma moldovineasca care m-a amuzat tare:

o moldoveanca se combina in tabara la mare cu un ruman si in febra amorului ii striga: "sa nu te slobozi in mini!"

POZE

Mergi la inceput