Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
marchplayer spune:
Mai fetelor, eu am avut la nastere 4900gr si m-a nascut mama normal si nici nu s-a rupt! Adevarul este ca eran lungana nu grasana
1 Si cred ca depinde de fiecare femeie, de cat de elastica este, de at s-a dilatat, etc.
Nici eu nu am mancat ficat pe parcursul sarcinii, singurul motiv pentru care nu am facut-o este ca nu imi place cand este bine facut ca-i prea sec si mi se opreste in gat! Si despre fructele de mare, iara n-am mancat cu toate ca-mi plac la nebunie pentru ca la noi se gasesc doar congelate si risti destul de mult vreo intoxicatie!
Cine deschide un nou capitol in seara asta?
daniela 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Burtici, am venit, dar am si aspirat intre timp, de aia scriu tarziu.
Testul a decurs in a bea un suc cidulat,cam de portocale, de 50 gr glucoza dar cantitatea de baut era de 300 ml, asa ca dureaza ceva pina il bei,mi-a luat vreo 7 min din cauza acidului.
Apoi stai o ora, cam nasol dupa, dar merge, nu am vomoitat, acuam am micnat un pic si mai eat si o supa, o sa fie bine.
Am tras o fuga al un magazin si mi-am gasit un plovar negru fain, cu fermoar in fata deci intra burtik si 2 ostumase reduse pt Emma, de..
Acuma o sa stau departe de magazine, ca e pericol cu reducerile astea.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Burtici, sunteti toate l anani, iara bantui singura pe aici?
Nu deschide nimeni capitol, sper ca Ursoaica e ok si pe faza
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
marchplayer spune:
Cum a iesit testul la glucoza Denisa? Sau nu-ti dau rezultatul pe loc?
Cred ca nu are cine sa deschida cap. in seara asta si fetele nu mai scriu de teama sa nu se umple![]()
Eu mai bantui inca pe aici ca m-am apucat sa-mi mai trag niste episoade din sezonul II din LOST, si-mi mai ia vreo 30 min.
daniela 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Daniela nu iti da rezultatul pe loc, dupa 3-5 zile il trimite lamedic si numai medicul tau iti spune,aici nu dai tu telefon, ca nu se risa nimeni sa psuan prostii si sa te streseze inutil.
Noapte buna, ma duc sa curatz frigiderul si La Multi ani tutor celor ce ii cheama Dumitru!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
irinadum spune:
Denisa bine ca ai facu testuk si ca a fost bine adica suportabil. Bafta la curatenie.
Irina 31+
toanca spune:
neata fetelor.
Ce faceti?
Ana_m, las-o mama mai moale cu curatenia ca esti graviduta acum si nu ai voie sa faci prea mult efort; mai ales spalat geamuri.
Da eu nu stiu cum de ai reusit......ca pe mine, daca depun mai mult efort, imediat ma ia durerea de burta
Asa ca ai grija!
Toanca
si
Matei Alexandru 28+
poze

poze