Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Camelia,subscriu la cele scrise de Ileana.O circulara de cordon se vede si la un echograf obisnuit.La mine si-a dat seama ca are circulara numai ascultand pulsul,care scazuse,iar asta in ultimele cateva zile,deci n-ai de unde sa stii ca dupa echografie ,fie ea si 3D,nu se poate intampla.Nu vreau sa te sperii,zic si eu...Cat despre nastere,ai grija ca doctorii sunt spagari si recomanda cezariana pentru bani.Daca nu exista motive reale pentru cezariana,fii foarte ferma si nu te lasa pacalita.In plus,nasterea normala e nastere normala,faza cu confortul cezarienei e o mare pacaleala,si ti-o spun din proprie experienta.Eu am zis ca daca mai fac un bebe ,nasc normal de data asta.Si acum ma macina regretul ca am facut cezariana,dar la mine au fost probleme ,pentru ca se pare ca circulara in esarfa e grava si nu se poate naste normal cu ea.
Asa ca nastere usoara(normala),iti tinem pumnii,draga noastra!
Daca nasti normal,du-te si tu cu cateva saptamani inainte sa vorbesti cu o moasa.Ti-o recomand pe Zoica,e cea mai buna.Daca vrei,iti dau niste nr. de telefon.

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oana, programul lui Sava se foloseste destul de mult, fiindca-i cel mai accesibil.
Noi nu lucram cu el, dar stiu ca sunt primarii prin judet care il folosesc.

Camelia, Ileana are mare dreptate. Circulara de cordon poate sa apara oricand, chiar daca faci acum o ecografie e posibil sa nu o observi, dar si daca exista acum e posibil ca pana la nastere cordonul a se desfasoare. Deci... e relativa observatia.
Dar eu mai vroiam sa te intreb ceva foarte, foarte important pentru mine.
Cat pregatesti tu pentru doctori ????

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Fetelor, va doresc un weekend super !

Oana, mersi pentru filmulet. Foarte interesanta lumanarea . O sa tin minte pentru urmatoarele petreceri .

Ileana, ne auzim pe dupa-amiaza la telefon.

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Frumoaselor, pe unde sunteti? Ati intrat daja in weekend? :)) Va doresc unul placut...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

'Neatza, buzoiencelor !

Noi am avut un weekend foarte plin: am mers cu Oana la pizzarie, ne-am intalnit cu Luca si Ileana, am fost la masa la bunici si - bineinteles - am fost in Crang.
Am pus cateva poze facute ieri in Crang si impreuna cu verisoara Oanei, Malina: AICI

Cum a fost weekendul vostru ?

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Uite si noi pe aici......am intrat mai rar pe forum in ultima vreme... as putea spune ca nu am avut timp... dar nu e asa... nu am prea avut chef... trec printr-o perioada de lene amestecata cu harnicie si dorinta de a face altceva... asa ca m-am inscris la un curs de cosmetica si azi e prima zi de curs... abia astept sa inceapa dar am si un pic emotii!

Vad ca burticile cresc mari ......imi faceti un dor de bb!!! Numai ca nu e timpul acum la mine pentru inca unu mic si scump!

In rest ce sa va mai spun... suntem mari nazdravani ...Sebi e din ce in ce mai inventiv in prostii ... cateodata imi sta mintea in loc la ce poate scoate din el! E un catarator de speriat! Aproape nik nu a scapat neexplorat de el din casa... a luat siceva cazaturi de am zis ca acolo ramane dar maimuta se scula razand si venind la noi sa il pupam ... stia ca face prostie!

Pupilai la toate buzoiencele de pretutindeni!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Neatza,fetele!
Incep prin a va anunta ca am ajuns si noi vedete in revista mami,la rubrica de sfaturi,desi nu mai aveam sperante ca vor mai publica vreodata pozele.
Pe Robert l-am dus in week-endul asta la bunici sa-l fac barbat,adica sa-l intarc.Se pare ca a facut fata cu brio despartirii,dar azi urmeaza sa-l aduc acasa si voi vedea atunci cum se comporta.Recunosc ca ma cam doare sufletul ca l-am intarcat,dar trebuia sa o fac si p-asta.
In rest,ieri am intrat pe un site despre nasteri si mi s-a facut rau in adevaratul sens al cuvantului si n-am putut sa ma uit pana la capat.Va pun si voua adresa,dar va atentionez ca imaginile sunt socante.http://www.birthdiaries.com/diary/GVbirths.htm
Va pupic!

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Noi am fost sambata in Oraselul copiilor, duminica am vrut sa ne ducem la Gradina Zoologica, dar nu am mai reusit sa ajungem.
Dana, frumoase poze.
Oana, m-ai socat cu imaginile astea.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Andrusca

Mergi la inceput

Oana, da... sunt socante pozele. Site-ul il stiam l-am vizitat si eu acum cateva luni in urma (deh, interesul !).

Ce mi-ar placea si mie o gradina zoologica in orasul nostru. Voua nu ?

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! pe la pranz...

M-am uitat si eu la pozele alea... Grozave! Mi-a trecut foamea, ca sa zic asha.. Dar interesante, una peste alta....

Noi am avut in acest weekend o premiera: 2 seri consecutive fara copil, l-am parcat la mama soacra. El a fost fericit, rasfatat, cuminte, noi linistiti, ne-am odihnit, am avut program de voie :))

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput