Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
mamica oana spune:
Camelia,eu am Internet prin Astral.Platesc 15$/luna,viteza e buna-256kb/s,sunt foarte multumita.In banii astia am gratuit si telefonie fixa cu minute incluse:300 min. in reteaua Astral,30 min. in retele fixe si 10 min. pe mobil.Eu zic ca se merita.Te mai costa vreo 800 mii conectarea.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
diana12 spune:
Dana, hai sa iti zic in ce magazine gaseam hainutze de la "1 iunie". Unul era unde a fost Bucuria Copiilor, stiu ca aveau si in vitrina expuse haine de bebelusi, dar magazinul nu era exclusiv cu lucruri de bebei. Iar alt magazin era langa posta mare. Stiu ca intr-o parte aveau incaltaminte, in alta lucruri de adulti si copii.
Camelia, ma bucur ca totul e bine. Parintii mei au acasa internet prin Astral. Nu mai stiu cat platesc pe luna, dar au acces nelimitat, doar traficul e limitat. Dar ei in afara ca vorbesc cu noi pe messenger si trimit emailuri nu fac nimic la computer. Si parca platesc mai putin decat Oana. Acum vor trece si cu telefonul la ei.
Legat de ecografie nu stiu daca se merita un drum la Bucuesti. Doar daca ai probleme si doctorul tau ti-a recomandat asa ceva.Si sincer, mi se pare tarziu pentru o astfel de ecografie. Mai bine folosesti banii pentru bebe. La ce doctor esti?
Oana, imi pare rau dar nu stiu sa iti raspund la intrebare. Poate Ileana, Dana sau Alma te pot ajuta.26+ si
04/25/2000
adameasca spune:
'neatza!
Oana, iti dau eu nr lui Sava, numa putina rabdare sa vina contabila si sa le cer. :))
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
dana_ene spune:
Oana, noi nu lucram cu Sava. Imi pare rau, dar nu pot sa te ajut.
Parca Florin Sfasie, de la EXPERT INFO srl facea cursuri pe programul de contabilitate Sava. Nr. de acolo este:720733
Dar poate reuseste Ileana sa te ajute cu nr. direct la Sava.
Diana, magazinul de langa Posta centrala nu mai are hainutze de bebei.
Au aparut altele.
In schimb la Lumea Copiilor sunt la etaj multe magazinase pentru copii. Poate ca au si produse marca 1 Iunie, desi acum majoritatea au numai turcisme, cum mai spuneam.
----------------------
Am primit ieri pe mail un mesaj haios.
Incercati si voi:
Deschide un New Document In Microsoft WORD.
Scrie cu litere mari Q33 NY.
Acesta este numele cursei efectuate de primul avion care a lovit World Trade Center.
Apoi selecteaza-l si mareste fontul la 48.
Apoi schimba fontul in WINGDINGS.
faceti asta sa vedeti ce va iese...e supertare
--------------------------
Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
mamica oana spune:
Fetele mele,multumesc pentru informatii.
Hai ca va mai intreb ceva,ce stiti voi ca se foloseste mai mult in Buzau,Sava sau Ciel-ul?Sau ce folositi voi pe la munci?Eu am Wiz Count,dar nu cred sa se mai foloseasca si prin alte firme prin Buzau.
Mi-ati fi de mare ajutor.Va pup.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
adameasca spune:
Oana, din cate stiu eu cel mai mult se foloseste Sava. Uite nr: 0744 88 44 49
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. O sa lamurim si noi aceasta problema a internetului pana luni. Si atunci sa te tii....
Diana, referitor la ecografie, inca sunt nehotarata. Sincer voiam sa fac aceasta eco deoarece eu vreau sa nasc natural iar doctorul mi-a zis inca de acum doua luni ca-mi recomanda cezariana; si ma gandeam ca la un ecograf mai bun se poate vedea o circulara de cordon sau chestii de genul asta care ar putea crea probleme. Eu merg la dn. dr. Paun si sunt multumita de el pana acum, singurul lucru care nu-mi place, si nu numai la el, e faptul ca nu prea se mai gandesc la nasterea naturala ca o varianta fireasca.
In fine, mai vedem! Oricum, va tin la curent...
Pupici,
Camelia 32+
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
mamica oana spune:
Ileana,MULTUMESC!
PETRECEREA DE 1 ANISOR
Mironna spune:
Buna fetelor!
Dana, gluma asta circula de atunci de cand s-a intamplat evenimentul.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
Andrusca
adameasca spune:
Camelia, de ce nu mergi tu frumushel sa-ti faci un eco la dr Constantinescu? Eu cred ca daca, doamne fereste, desi nu cred, e vreo problemutza, o sa se vada si la eco asta din Buzau. Plus ca circulara aia de cordon se poate intampla si inainte sa nasti, sau poate sa se desfaca pana nasti, daca e ceva. Ai inteles ceva din ce-am vrut eu sa zic?
Mai bine iei ceva la bebe de banii aia, vreun patutz, carutz, mai siu eu ce.
Oana, avec plaisir, dragutza. Anytime.
_