Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Am cam tras chiulul dar nu am avut ce face!

Am fost prin Buzau .. nu am putut iesi asa ca nu am mai deranjat cu telefoanele... era sa o pierdem pe bunica acum o luna si tot prin spitale a umblat mama cu ea! Ce pot spune acum cu certitudine e ca spitalul judetean buzau e o catastrofa din toate punctele de vedere! Au tinut-o saraca o saptamana fara sa isi dea seama ca ea mai facea accidente vasculare la cap fara tratamente si alte ingrijiri doar sub observatie - ca nu au ce sa ii mai faca! Au trimis-o in bucuresti si aici in doua zile i-au dat drumu acasa ca a stat prea mult fara sa se faca ceva... si uite ca buni a mea e mai puternica decat a crezut toata doctorimea lumii si nu a dat coltu' cum au zis in 3 -10 zile si e acasa manaca si vorbeste si traieste in primul rand! E pparalizata la pat dar traieste! Am fost de am stat sa o ajut pe mami 2 saptamni ... la sfarsit de zi nu mai eram in stare de nika!
Mi-ar fi placut sa ne vedem!
In rest noi suntem bine... sebi e un pic mucios ca s-a jucat cu apa cam mult la buzau si mi-a racit un pic! Acum e spre bine! Nu prea stiu ce sa va zic... is un pic nauca nu is normala zilele astea ... dar imi revin si sper sa fiu mai coerenta!

Oana la multi ani voinicului tau!

In rest pupic dulce pe toata lumea cu mult drag

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Revin si eu dupa o pauza. E drept ca v-am citit in fiecare zi, dar am avut asa o lene...Sa-mi fie cu iertare.

In primul rand la multi ani pentru Robert. Sa cresti baiat mare si sa le aduci parintilor tai numai bucurii. Sa va traiasca flacaul, Oana.
am vazut si pozele. Tare frumoase si bineinteles ca mi-au cam picat ochii pe tortul ala buuuuuun de tot. M-am servit si eu cu o felie virtuala.

Frumoase pozele si de la intalneala voastra. Toate aratati super, iar bebelusii si mai super. Iar Diana e o domnisoara frumoasa, frumoasa. Ai grija Alma ca acum vin baietii la usa sa o ia pe Diana la o plimbarica.

Nally, imi pare rau si in acelasi timp ma bucur pentru bunica ta. Sanatate multa.

Dana, mi-au placut pantalonii. Arati tare bine in ei.

Si v-am ramas si eu datoare cu niste poze. Asa ca...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_facina/album?.dir=57f2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/diana_facina/my_photos
Pupicei la toata lumea si sa aveti parte de o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oana, super petrecere i-ati pregatit lui Robert . Bravo !
M-a dat gata tinuta lui... si cravata rosie.... un frumos !
Iar tortul.... ... fara alte cuvinte.
Camera lui e tare reusita .
Frumoasa ideea cu ceasul personalizat. Toata lauda pentru cei care au pregatit o asa surpriza.

Alina, sanatate multa bunicii tale. EU am intuit ca absenta ta de pe forum are legatura cu dumneaei, ce bine ca acum totul este mai bine.
In ceea ce priveste concluzia la care ai ajuns in privinta Spitalului Judetean, sa stii ca eu - cel putin - o stiam de foaaaaaaarte multa vreme.

Diana, tare bine-ti sta cu burtica.
Iar apartamentul e misto de tot. Mie-mi place foarte mult. In special cosul bebelusului .

Noi sambata am fost la nunta. Apropo, multumesc, fetelor, pentru incurajari .
Intr-adevar, m-am simtit bine. Am si dansat, nu atat cat as fi vrut, dar am dansat cat de mult am putut.
Nunta a fost foarte frumoasa, noi am avut ochii cate cepele, pentru ca anul viitor la acelasi restaurant vom fi si noi nasi.
Asa ca ieri, duminica, ne-am intalnit cu viitorii fini si am discutat o gramada pe tema nuntii.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

S-o luam cu inceputul... :)

Alina, de vreo 3 ori am vrut sa te sun weekendul asta si de fiecare data era o ora total nepotrivita... Imi pare rau ca ati avut asa probleme cu bunica... Si ma bucur ca e mai bine... Multa sanatate!

Oana, super baiat aveti, sa va traiasca! Foarte frumoase pozele!

Diana, e dragutza foc casa voastra, iar tu cu burtica esti si mai si.

Noi am avut un weekend linistit. Sambata am stat cu fi-miu acasa singuri, ca tati a fost la tara. E un copil tare cuminte pana pe la 7 jumate seara, dupa aia nu te mai intelegi cu el vreo doua ore. Ieri a fost pedepsit si n-a avut voie la nici un desen animat. Nu reusim sa-l convingem sa nu mai umble la calculator, cred ca mai avea putin si-l bushea de tot. Asa ca i-am explicat frumos care e problema si ca e pedepsit... Nu stiu ce-a inte;es el din toata treaba asta, cert e nici nu a intrebat de desene ieri... Dar de dimineata da, primul lucru asta a fost.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Oana, frumose poze, frumoasa petrecere. Cumva pe una din invitatele tale o cheama Olguta?
Diana, frumoasa casa!
Va pup pe toate.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Andrusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Multumesc fetelor de aprecieri. Apartamentul nu e cine stie ce dar faptul ca e totul nou, ma refer la bucatarie, baie si la varuiala imi da o stare de confort. Partea nasoala e ca nu e al nostru si nu pot varui eu cum as vrea, nu pot bate prea multe cuie, etc. Stiti si voi cum e cand stai cu chirie. Dar cine stie, poate in viitor ne vom permite si noi casuta noastra.

Dana, basinetul e fain, dar nu merita sa il cumperi. Noi l-am primit, altfel nu as fi dat 80 de dolari pe ceva ce pot folosi doar trei luni. Ca nu cred sa stea bebe mai mult in el. Faza misto a fost cand l-am asamblat, Ecaterina nu era acasa, si cand s-a intors si a vazut basinetul se uita la mine si ma intreba daca a iesit bebe. Si sincer ca era emotionata si ma intreba cu dragoste, asta apropo de ce am scris la topicul cu mamici de ianuarie-februarie cu scenariile de groaza care le are Ecaterina in cap legat de fratiorul ei. Oricum acum l-am starns ca devenise jucaria preferata a Ecaterinei si toti maimutoii si papusile au avut onoarea sa fie leganate in basinet.

Fetle, la magazinele pentru bebei pe care le frecventati voi ati vazut lucrusoare de la "1 iunie". E o fabrica din Timisoara care facea lucruri de calitate, cel putin asa era cand am nascut-o pe Ecaterina. Dar e drept ca si destul de scumpe lucrusoarele. Eu as fi vrut sa vad daca mai au salopete cu botosei sau pantalonasi cu botosei. Nu de alta, dar aici nu am vazut asa ceva, inca mai caut, dar mie tare comod mi-ar fi sa folosesc un body si cu o asemenea salopeta sau pantalonas. Aici salopeta nu am vazut deloc, iar pantalonasi am vazut dar nu cu totul. Daca vedeti, spuneti-mi si mie sa o trimit pe mama sa imi ia si sa imi aduca cand vine la noi. Mersic mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana, cred ca sunt si acum. Am gasit site-ul lor: http://www.1iunie.ro/
Au acolo si magazinele unde isi comercializeaza produsele. Parca in Braila si Galati.

Ce-o fi cu Camelia ??????
Sper ca e totul bine.
Ileana, parca tu ai nr. ei de telefon ?

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Oana, frumoasa petrecere! Camera lui Robert reusita, amenajarea super, iar sarbatoritul un adevarat barbatel, cu costum si cravata! Interesanta lumanarea aceea roz de pe tort, se deschide floarea cand o stingi? Imi mai plac mochetele pe care le aveti, nu stiu cat de bine se intretin...

Dana, vezi ca ti-ai facut probleme degeaba? Ti-au prins bine sfaturile noastre si te-ai simtit bine la nunta.

Alina, sanatate multa bunicii tale si sa va bucurati cat mai mult timp de prezenta ei! Medicii astia ar trebui sa invete ce inseamna omenia si sa mai puna mana pe carte, ca sunt depasiti de evenimente.

Diana, bine ca aveti cuibusorul vostru, chiar si cu chirie! Ecaterina a mai crescut, e frumusica foc. Iar tu arati foarte bine, cu tot cu burtica.

Ileana, pedepsesti tu copilul, dar data viitoare o sa faca la fel! Crezi ca isi poate tine manutele departe de calculator?

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dragele mele,ieri nu am intrat ca nu am avut timp,asa ca sa o iau in ordine:
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase!Sunteti niste dragute,toate!
L-am tuns pe Robert,iata poza.S-a dus suvita lui Basescu!
Mirrona,nu am avut pe nimeni Olguta,imi pare rau.
Alma,lumanarea aceea este muzicala si are artificii.Dupa ce o aprinzi se desface si canta mult si bine,iar ca sa o opresti trebuie sa-i rupi niste fire,pe noi ne-a disperat ca nu se mai oprea.Mochetele sunt cumparate din Buzau si se intretin foarte usor,se pot spala normal cu apa,nu se strica.
Nally,bine ai revenit,ne faceam tot felul de ganduri ca nu stiam nimic de tine.
Diana,frumoasa casa,frumoasa fetita,frumoasa burtica.Mi-a placut mult rochita Ecaterinei.
Dana si Ileana,un pupic dulce de la Robertino

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Oana, nu are de ce sa-ti para rau, a fost o confuzie, oricum nu prea se vede bine in aceea poza.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Andrusca

Mergi la inceput