Costa Rica sau Rep. Dominicana? - Aruba?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Inca nu ne-am hotarit. Aseara prietenul meu si cu mine ne-am uitat in sfirsit pe o harta si am vazut de ce insulele A,B,C sint mai ferite de uragane. Prietenul meu s-a hotarit pt. Aruba. Cind am sunat de dimineata ne-au spus insa ca majoritatea resorturilor din Aruba nu sint all inclusive, deci trebuie sa platim masa ori asta nu prea intrase in planul nostru financiar initial. In Aruba exista doar 2 resorturi all-inclusiv (prin AppleVacations vorbesc) unde s-ar putea sa mergem pt. ca fierenta de pret nu ar fi mare dar eu inclin f. serios spre Punta Cana. Problema e ca daca book acum in Punta Cana in mod sigur o sa am ghinionul unei alte tornade. Deja la servici mi-au zis ca la anul ma intreaba din timp unde merg ca ei sa-si ia bilet in directie opusa. M-ar tenta f. tare Costa Rica dar deja e tirziu (poate la anul dar multumesc de info). Culmea, seful meu e din Porto Rico si mi-a zis ca el in 18 ani de locuit acolo in copilarie nu-si aminteste sa fi avut nici macar 1 uragan. SI acum intrebarea: a fost cineva in Aruba la complexul Tamarind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Adrienne,noi vrem sa mergem in decembrie in Punta Cana.Poate ne intalnim pe acolo...
Din cate stiu eu ,sezonul uraganelor este pana in octombrie.Sau nu?

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

adrienne, nu am acum timp sa citesc toate mesajele, sorry daca repet ce au spus si alte fete(daca au spus), asteapta pana trece sezonul uraganelor, riscul este foarte mare , chiar si in Rep.Dom.
este intr-adevar frumos acolo, depinde ce fel de concediu iti doresti, daca vrei leneveala, plaja, baita, papica ai tot ce doresti, daca vrei action, atentie! noi am avut niste aventuri pe care nu le uit usor, ma rog, tragand o linie a fost un concediu deloc plictisitor si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

adrienne12- nu am fost in aruba la complexul de care intrebi, dar la Holiday Inn Sunspree, -ne-am simtti excelent, e all inclusiv clar, si ar eo plaja superba si mincare al fel, si bauturi cum nu am avzut nicaieri, deci incearca.
Uite link acolo: http://www.selloffvacations.com/
tu da-i sa caute de la voi, de aici e 1432 fara taxe pt 1 pers, all inclusiv..sau
http://dho-sax.softvoyage.com/cgi-bin/resultsforf.cgi?sid=02bccf4cd9067a5c06ade9d4fda1f5df&language=en&gateway_dep=YYZ&departure_day=18&star=0&no_hotel=1564&duration=7&price_max=2000&all_inclusive=Y&dest_dep=AUA&code_ag=dho&departure_date=12/18/2005&departure_month=12&alias=2it

Hotelul de care zici tu are mai putine stele ca Holiday Inn, dar cum vrei tu..Am poze in album dc vrei sa vezi cu Aruba.
Bafta!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Multumesc mult fetelor, pina la urma mergem in Mexic, la Palladium, in Riviera Maya unde aveam biletele initial. Apple Vacations a pus lista cu damages si poze dupa uragan de la fiecare hotel pe site-ul lor si resortul nostru a scapat intact. Practic e in stare de functionare la maxima capacitate de la 1 nov. Sint multe alte resorturi care vor fi gata in dec, sau mijlocul lui decembrie si care au plaji inchise, beach bars sau teatrele in aer liber inchise. Oricum ne hotarisem sa cerem banii inapoi si sa mergem in Brazilia. Sezonul uraganelor e pina la sfirsitul lui Noiembrie deci inca nu ziceti hop... personal cred ca nu va mai fi vreuna.

Mergi la inceput