Sezatoarea canadiana (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Cricor

Buna,

Fetelor care stiti franceza, ne ajutati si pe noi cu traducerea in franceza pentru site-ul baietelului autist? Stiu ca sunteti ocupate cu scoli, copilasi mici si tot felul de probleme, poate reusiti asa, printre picaturi. Nu vrem sa traducem tot site-ul ci doar selectiuni. In total sunt cam 20 de fraze si niste instructiuni de donatii. Din pacate, nimeni din grupul care ne ocupam de campania asta nu stie franceza. Am vrea sa publicam variantele in engleza si franceza pe site-ul unesco (acolo unde a fost si site-ul Sabinei si se pare ca a contat foarte mult).

Site-ul este: http://www.cuzuc.netfirms.com, ca sa va faceti o idee. Pentru cine vrea sa ne ajute, va trimit eu cam ce am vrea sa fie tradus in franceza (in principiu ar fi prima pagina, cam 3 paragrafe de pe pagina urmatoare si pagina cu donatii).

Va rog, daca aveti un pic de timp, ajutati –ne sa ajutam copilasul asta.

Multumesc mult,

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">Ajutati-l pe George!

va ajut eu. Trimite-mi pe mail tot ce vreai sa fie tradus in fr.
chatonanca@yahoo.com

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by maru

Am mare nevoie de informatii legate de scoala elementara canadiana!
cat tin orele?
de la cat la cat invata?
pauzele?
masa?
haine pentru scoala?
mancarea?

tot ce va trece prin minte referitor la scoala, in speta pentru un brotac de 10 ani, va rooooooooooog muuuuuuuult sa postati!

astept...

Canada, here I come!!!

Copiii mei incep scoala la 8.15 (ii ia autobuzul scolar din fata casei la 7.55) si au pauza de la 11.55 la 13.00. Apoi din nou scoala de la 13.00 la 15.15. In pauza de prinz eu le dau pachet ptr la scoala (mai exista posibilitatea sa vina acasa cu autobuzul si sa manince), au microunde la care sa-si incalzeasca mincarea.
Mai ai posibilitatea de a plati la scoala mincarea , sunt firme de catering care distribuie cu comanda facuta in prealabil.

Copiii mei sunt la scoala de stat, deci fara uniforma . la scolile private si unele licee purtarea uniformei este obligatorie.

Nu stiu exact cit dureaza fiecare ora,si stiu ca mai au 2 pauze mici in care maninca cite un collation. (gustare in romineste- in general eu le dau fructe)

mai intreaba-ma daca mai vrei sa stii ceva. Copiii mei au facut 10 ani in octombrie deci sunt de aceeasi virsta cu copilul tau.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

[quote]Originally posted by Ira

Vaaaaai, m-ai emotionat mult de tot !

Felicitari !!!!!! Woooooow, cum o fi, frate, sa fii canadian ???

Fericitilor !

Pai cum sa fie.... am votat anul asta prima oara, deputatul de cartier ne-a vizitat sa ne faca cunoscut programul lui,cind treci granita la americani si te intreaba ce cetatenie ai zici mindru " sunt canadian" si treci fara sa-ti ceara pasaportul fata de cum era inainte cind raspundeai "roman".

In rest, totul e la fel.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Chatonel, saru’ mana. Ti-am trimis deja email.

Multumesc mult,

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by Donia

Monicutza, succes cu gasirea unui servici si cu proiectul bebe! Sa ne spui si noua cand trebuie sa sarbatorim

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

pey cam acum ar trebui sa sarbatorim
In dimineata asta am facut testul si a iesit pozitiv. Asteptam de mai bine de o saptamana un semn, era prea mare intarzierea.
Acum trebuie sa merg la medic la analize, sper sa fie totul bine.
Trebuie sa gasesc si un job, o sa avem nevoie de bani pentru bebe.

Va pup
Monicutza_graviduta

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monicutza- Felicitari pt sarcina, nuami bine si un bebe sanatos!
Ira si Cristina-bafta la scoala, noi suntem relativ bine, Emma e ok, eu cu ale mele, nu vreau s ama pling, azi am gasit covorul pt camera ei si sper in curand sa ma apuc sa o decorez si sa fie gata pina la sfarsitul lunii.
Cred ca si acasa si al job mi se pregatesc baby-showere, si nu vreau sa le stric surprizele, doar ca la job eu sunt busy si sper sa nu am streseze baba cea tembela in continuare la fel, sa fiu nevoita sa intru mai devreme in concediu medical si apoi maternity leave!
O seara buna!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ninge !!! E prima noastra zapada aici in Canada !!!

Si sambata mergem la Parada lui Mos Craciun !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ira, cu imnul deja m-am invatat ca-l cant in fiecare dimineata deja , intr-o zi-n engleza, una-n franceza....nu prea-s de-acord cu versu' ala cu "our native land" , ca nu mai e pt. multi, da treaca mearga ....nu stiu cum e sa te simti domne canadian, da-ti spun de-ndata ce aflu ceva . In plus sint fericita, ca maine e ultima zi din prima perioada de practica. Apoi mai am vreo 3 saptamani cu cateva tone de assignmente, si sper sa scap cu viata. Astept cu nerabdare vacanta....yesssss

Denisa, las-o pe baba , tu ai grija de Emma.

Vichi, nu mai stiu nimic de tine, si tu tot cufundata-n studiu? Mai da un semn de viata cand ai timp...

Cristina

Laura, a propos de zapada, si aici a dat un viscol usor, fara sa se aseze zapada, si ma gandeam ca pana-n aprilie mai nu mai iesim din troiene ...Noapte buna tuturor!

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62215" target="_blank">Sezatoarea...36

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput