Sezatoarea canadiana (35)
Raspunsuri - Pagina 10
laurajr spune:
Denisam, felicitari pt cetatenie !
Scolaritelor, mult succes la invatat si note cat mai bune !
Fetelor, vreau si eu sa-i trimit chemare mamei mele, ca prin ianuarie sa vina la noi . Dar as vrea o viza multipla pt ea, ce e de facut ? Difera invitatia, trebuie sa ceara ea asta ?
Va rog explicati-mi si mie cum e cu vizele .
Si o intrebare pt mamici : ca de obicei, nu ma impac cu regulile de la gradi ; nu avem voie fular si caciulite inchise cu siret trecut pe sub barbita . Caciulite fara siret am gasit, dar la gat voi ce puneti copiilor sa nu le fie frig ???? Fara baticutz, esarfa si fular ....
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Laura B spune:
Denisa, felicitari!
Si multumesc pentru detalii. Acum stiu si eu la ce sa ma astept. Cand a luat Andrei cetatenia, cu aproximativ 10 ani in urma, a dat examenul si a avut ceremonia in aceeasi zi. Inteleg ca acum e de asteptat intre cele doua evenimente. Oare o sa reusesc sa plec anul asta la cumparaturi in State?
Te rog, daca poti, sa-mi spui si mie cat a durat examenul- sa stiu cat sa ma invoiesc de la servici.
Laura
Laura B spune:
quote:
Originally posted by laurajr
(...) nu avem voie fular si caciulite inchise cu siret trecut pe sub barbita . Caciulite fara siret am gasit, dar la gat voi ce puneti copiilor sa nu le fie frig ???? Fara baticutz, esarfa si fular ....
Asa eee? Noua nu ni s-a spus nimic, drept care Dianei ii pun bine-mersi caciulita cu siret. Am vazut insa de curand la magazin si o caciulita pe care o tragi peste cap, una care acopera si gatul, si are o deschidere pentru fata (sa zic tip "scafandru", ca altfel nu ma pricep sa o descriu). Asa ceva cauti?
Laura
kim spune:
Felicitari Denisa pentru cetatenie si mersi pt descrierea ceremoniei
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Denisam spune:
LAura B- testul de cetatenie la mine a fost programat simbata,deci nu e nevoei sa et invoiesti decat dc e in cursul saptamini, insa sfatul meu e sa nu te duci la ora care scrie pe scrisoarea de instiintare,pt ca stai in line inca cel putin 20-30 min, deci du-te mai tarziu ca sa intri la coada si sa nu astepti in sala, ca pian nu se umpel sala nu incepe testul. Asa ca dupa ce intri in sala mai dureaza vreo 15 mn pina va instruieste cum sa completati si apoi la mine tetsul 10 min, ca citisem prea mult, de:)
Deci dc mergi cu 20 min mai tarziu, cam 1 h cu totul, dc nu mai mult Apoi intre test si ceremonie, ei zic intre 8-10 saptamini, la mine a durat 5 saptamini, si sa stii ca prin lege, cand dai astfel de teste, nu au voi sa iti taie din zilele de concediu sau sa comenteze.
Lautajr- multumesc de urari si vreau sa te lamuresc cu viza multipla.
Dupa ce trimitzi invitatia parintilor, spune-le sa mearga la banca Transilvania si sa ceara sa plateasca viza multipla, cred ca e 100 usd, asa imi amintesc de la ai mei de anul trecut!Oricum e mai avantajos asa ca e valabila cat e valabil si pasaportul, deci atentie sa nu le expire in curand pasaportul.
Altfel de fiecare data cand vin platesc 50 usd, plus drumul la ambasada si nu mai zic ca pot veni oricand, adica azi dc vin si pleaca peste 6 luni, peste 6 luni si 2 zile pot lua avionulinapoi spre Ca fara sa dea socoteala nimanui.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere!
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
bubu spune:
Laura, vezi ca parintii tai sa nu se pacalesca ca si ai mei. Au platit anul trecut pentru viza mutipla si cu toate ca mergeau pentru a doua oara in Canada, le-au dat doar viza simpla. Cind a intrebat la ambasada le-a raspuns ca depinde de cum considera cosilierul care citeste dosarul.
clau07 spune:
Laura, nici la gradinita unde e fica mea nu le da voie cu fular. Si mi-au dat doua solutii: caciula tip scafandru ( cum a spus si Laura B) sau un fular tip "burlan" care se baga pe cap si sta in furul gatului.
Denisam, felicitari pentru cetatenie. Si noi am depus actele si asteptam programerea pentru interviu. Dar am inteles ca nu va fi asa de repede.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
Veve spune:
Initial creeata de maru
In primul rand, doamnelor si domnisoarelor, scuze pentru FETELE din titlu!
N/am vrut sa sune prea apropiat, dar nici distanta politetii n/as vrea sa va impiedice sa imi dati un sfat!
In ianuarie ne mutam toata familia in Canada.
La ce sa ma astept?
si cand spun asta ma gandesc tot ce implica aceasta dezradacinare.
Stiu ca in Canada nu umbla cainii cu colaci in coada, stiu doar ca Canada e altceva!
Vreau sa aflu de la voi, cele ce nu mai traiti in Romania, cum a fost plecarea, acomodarea pentru voi!
Vreau sa o iau de la capat si profesional. Tinand cont ca stiu engleza binisor, intentionez sa fac cateva cursuri de limba cat ma dezmeticesc ce si cum. dar profesional?
Lucrez de multi ani in invatamant, am reale abilitati de comunicare, stiu sa folosesc un computer, am terminat si o facultate de drept(ca jumatate de Romanie de altfel).
Ce ma sfatuiti sa incerc?
Vreau ca brotacelul meu sa aiba o alta sansa in viata!
Multumesc mult! Anticipat
Canada, here I come!!!
Boobooricu spune:
Veve sau maru?
Pot sa te intreb unde anume in Canada te muti?
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
maru spune:
Topicul a fost creat de mine, dar moderatorul sectiunii considera ca locul lui e aici!
N/am indraznit sa postez aici, pentru ca inca nu sunt cu trupul in Canada.
Venim in ianuarie in Toronto, aem unde sta, toate planurile sunt facute, dar pe mine ma intereseaza sa imi spuneti cum o sa fie cu sufletul?
astept...
Canada, here I come!!!