Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by anamari

simina-la babies'r'us au un raion de "breast care"-pompe, creme si nursing pads...asta stiu eu cu siguranta...

cat despre problemele tale dar sunt sigura ca vei fi bine...nepoata mea -mama lui Madison- are 37 de ani si mult mai mult de 90kg- hipertensiva, diabet gestational, probleme cu inima si a nascut ok, e ok acuma-i-a sazut tensiunea, inima i-a revenit la normal, la fel si glucoza ...

[anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-33

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Multumesc muuult de incurajari! Mi-au dat si lacrimile! Ma bucur mult pt. nepoata ta si ma rog sa fie la fel si la mine: bine! Dar cind ma uit la picioarele mele umflate aproape ca la elefantiasis, ma ingrozesc. Nu stiu cum mai rezista pielea, nu stiu daca-mi voi reveni complet. Palpitatii am inceput sa am cu tot tratamentul, chiar si numai cind ma duc la baie... OFOFOFOF!!!

Monet si Anamari, cred ca-l voi trimite pe sotul meu la unul dintre supermarketuri, ca Babies'R'Us nu avem prea aproape. Cind eram cu Deiu nou-nascut nu mai stiam ce sa fac, asa imi patam bluzele de casa cu lapte. Si nu prea suport sutien in casa macar!

Sa dea Domnul bine si foarte bine tuturor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Alexandrina, este bine la avansati, dar cu altceva nu am avansat inca:)haine bebelus, bagaj spital etc.Mai avem timp!Imi pare bine ca nasc mai pe la inceputul lui dec. si nu sunt printre primele mamici de pe forum!HI, HI, HI!Ma mai obisnuiesc cu atmosfera!

Pineaple, felicitari pentru fetita!Sa fiti sanatoase si sa cresaca mare si desteapta!

Fetelor si mie mi s-au umflat de ieri mainile si picioarele si nu mi s-au mai desumflat.Am facut tot ce mi-a dat prin cap:baitta calda cu sare, masaj,crema, stat cu picioarele in sus, etc si nimic , m-am trezit tot butoi si ma dor cumplit impreuna cu tot sistemul osos:)

Ilenutza, 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Pineapplefelicitari pentru fetita!Ce bine ca recupereaza, sa fie sanatoasa si manacacioasa!

Mirela, tinem pumnii, ne gandim la tine, o sa fie bine

Eu noaptea asta am cam avut contractii...dese si dureroase, m-am speriat putin pentru ca nu sunt pregatita...Cand m-am trezit am inceput sa-mi fac bagajul, sa spal hainele pentru bebelusa...just in case. Eu am aproape 37 sapt, asa ca...ar fi cazul...

Cum ramane cu intalnirea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata,

Pineapple, felicitari, sa va traiasca fatuca si sa fie sanatoasa, iar tu cat mai mult laptoasa!!!!
Mirelei ii tin pumnii, sa vina cu vesti bune si cu poze cu bebelica al ei.
Simina, curaj, mai este putin si va fi bine! Asculta ce spun toate fetele, nu stii ca aici e un card de nostradame? :))

Ripley, 37+5Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, am scris un mesaj lungut, nu l-am salvat si fiindca in alta dfereasctra eram logata ca mamicanoiembrie, l-a,m pierdut Sa vedem acuma, exercitiu de rabdare, sa-l scriu din nou!

In primul rand pineapple felicitari !!! Totul e bine cand se termina cu bine! Sa cresca sanatoasa micuta si sa va aduca numai bucurii!

Ce greu trebuie sa-ti fi fost 3 luni si jumatate in spital... E foarte bine ca acum ai laptic si cea mica va creste mare si sanatoasa cu lapticul tau. O cheama Mirai sau Mira si ai gresit tu o litera? Daca poti, da-ne si lungimea la nastere si scorul Apgar, sa le trecem in lista.

MikeyD sarcina trecuta mie mi-a facut un control vaginal mai pe la inceput si unul in luna a IX-a, sa vada cum e colul. Acum am avut unele probleme cu colul, asa ca am avut parte de mai multe, a trebuit sa-l urmareasca. Si e vorba de acelasi . De-asta ziceam ca depinde.

Poti sa ne zici UM-ul (prima zi a ultimei menstruatii) si DPN-ul, precum si alte date daca vrei: varsta ta, sexul lui bb, numele pe care vrei sa i-l pui, sa completam in listuta?

Mirela Anca iti tin pumnii!! Nastere usoara si bebe sanatos! Deci azi e ziua cea mare pentru tine!

mamica noiembrie mie imi place mai mult cum ai modificat lista, prima sa fie mamica si apoi bebe, pentru ca de fapt noi, mamicile, ne conversam pe aici si nu mititeii; plus ca asa ne gasim mai usor. Desi ei sunt in prim plan, desigur! Ce vreu sa te rog: cand naste o mamica sa scazi 1 din nr total de care apare la sfarsit si 1 din nr de fetite, baietei sau surprize din burtica, dupa cum mama respectiva il declarase sau nu. Acum am facut eu numaratorile. Mai intru si eu ca mamica noiembrie, dar nu promit nimic pt dupa ce nasc.

Lavi02 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

subiect nou

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60447

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu nu ma avant sa cumpar tot felul de lucruri sau accesorii pt. bb.Cred ca e mai bine sa le iau pe parcurs in functie de necesitati.Mi-am cumparat mama si copilul de Capraru si fac tot ce spune acolo, inclusiv cu baia si articolele necesare.Stiu din experienta ca daca iti cumperi ceva in avans ai toate sansele sa nu iti trebuiasca.Despre cartea asta toate cunostintele mele mi-au dat recomandari f. bune si mi s-a spus sa nu ma iau dupa mama sau matusa sau bunica ci numai dupa carte.

Ce parere aveti?

Am constatat ca nu stiu sa inserez iconite vesele in mesaj.Si nici culori!!Uf!Cine ma invata si pe mine, pliizzz!

Ilenutza, 33

Mergi la inceput