Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pentru mamicile din USA: unde, la ce raion se pot gasi tampoane, mai bine zis nursing pads, ca eu am iesit o singura data, simbata si mi-a fost extrem de rau dupa aia. Asa ca tre' sa-l trimit pe tati sa caute si tre' sa-i iecsplic iegzact ce si cum si unde, sa nu-mi vina cu altceva acasa.

Multumesc.

Felicitari pentru printesuca, Pineapple!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

pineapple, felicitari pentru printesa mirai! sanatate voua, amindoua!

simina, daca te referi la tampoanele pentru tzitzi atunci cind dai pe de laturi de atita lapte:) - doamne-ajuta - se gasesc la babies r us, sa intrebe sotu' tau de 'nursing pads'. de asemenea, se gasesc la orice walmart/eckerd/target/etc la raionul de bebe.

cu 3 ore de somn dulce de dupa-amiaza la bord, ma preumblu pe-aici ca un huhurez.....

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (39fix)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

simina-la babies'r'us au un raion de "breast care"-pompe, creme si nursing pads...asta stiu eu cu siguranta...

cat despre problemele tale dar sunt sigura ca vei fi bine...nepoata mea -mama lui Madison- are 37 de ani si mult mai mult de 90kg- hipertensiva, diabet gestational, probleme cu inima si a nascut ok, e ok acuma-i-a sazut tensiunea, inima i-a revenit la normal, la fel si glucoza ...

monet- ninge deja?. wow...la noi ploua mocaneste de sambata si nu s-a mai oprit...
eu zic ca nu de la cazatura am contractii ci de la efort...burtica mea a fost lenesa cu Lia-lucram in birou, stateam toata ziua pe scaun, ma plimbam putin in fiecare zi si gateam.Sotul facea majoritatea prin casa impreuna cu Alex. acum ca lucreaza doar el si mai ia si schimburi duble eu am ramas singura cu tot...si aspirat si spalat rufe si curatat bucatria, baile, intrarea...plus de cand cu casa mereu pe scari...a fost si petrecerea Liei...eu chiar ma mir ca cu tot efortul care-l faci tu nu vine si Maya . da ce sa le faci-ca din burta-s cu personalitate...vin cand vor...
eu de abia astept sa vad cum reactioneaza a mea la prima zapada -ok, a vazut zapada si acum un an dar era prea mica sa realizeze ce si cum...

pineapple
-felicitari!!! din cate am citit dupa 35 de saptamani riscurile de probleme de sanatate la un prematur sunt minime. imunitatea e mai scazuta, dar chiar daca Mirai e in spital poarte poti sa pompezi ca nimic nu-i mai bun ca alptatul pentru imunitate in primele luni...succes...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-33

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Pupici ! Sint pe fuga ,in drum spre spital .
Felicitari mamici si BB-i de Noi-Dec .Sa cresteti mari si frumosi .
Cred ca urmez .La ora 8.30 trebuie sa ajung la spital.Tratamentul a fost foarte bun ,BB a luat bine in greutate (acum la sfirsit) si atunci s-a hotarit sa aminam cit mai mult momentul .
Pupici pe burtici!
39 Sap + 2 zile

Mirela si Cosmin 3 ani
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ai vazut Bicule ca fetele care disparusera vin doar cu vesti bune?

Sa ne traiasca! Minunat pineapple, felicitari pentru darzenie si sa ai fetita cat mai repede acasa!

Atena si Andutzy, calde salutari!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Oau Mirela, urmatoarea veste de la tine cred ca ne va emotiona.

Dar pe bune, la noi chiar a inceput sezonul, ar trebui sa ma agit si eu cu bagaj de spital, alte achizitii pentru bebe, aranjata patut, alea, alea...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

PINEAPPLE sa-ti traiasca MIRAi, sa fiti sanatoase si sa ai mult mult mult laptic!!!!!
UAU..deci se lungeste si la noi listuta....ce ma bucur si inca ce emotii ma-nconjoara....birrrrr

joy + bocanila34+
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

ma pompez, sigur ca da, cam la 3 ore, si este laptic. Il congelz si il duc la spital, azi nu am reusit sa ajung ca tati e ocupat si singura nu ma tin picioarele dar maine mergem. Intr-adevar, bubulina nu are nici o problema, a avut perfuzie pana ieri, i-au scos-o ca nu mai era nevoie, mananca deja bine iar ieri am alaptat-o la san pentru prima data. A fost superb!!! M-a vrajit cu totul, radeam singura de se uita asistenta la mine lung, dar cred ca ma intelegea...

A avut 2300g aproape la nastere, dar in prima saptamana pierde cam 10 % din greutate, e normal, dupa care incepe sa creasca. Abia astept sa o vad acasa.

Problema mea acum e cu picioarele, sunt umflate, si ce ma nedumereste, stangul mai tare ca dreptul. Aveti idee de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Uite ca a mai aparuta o printesica la noi..Pineaple felicitari si sa fie totul bine cu tine si cu micutza ta!
Azi am si eu 35+1...maine merg la control..sper sa mai stea fetitza mea inca vreo 3 saptamani...asa am facut planul sa nu vina mai repede de 38 de sapt..dar acum ramane de vazut cum vrea si ea.
Buna faza cu silvia...Lavi02 intr-adevar copilasii sunt o minune iar cand incep sa scoata si perlutze...sunt si mai si.
Azi dimineatza mi-am luat inima-n dinti si m-am suit pe cantar..nici n-am curaj sa zic cat am luat...m-am speriat de-a dreptul,am trecut pe regim de fructe...am terminat-o cu painea si cu alte chestii care se depun..gata cu ele pana nasc ca nu vreau sa ajung chiar balon...acum chiar am emotii maine,poate-mi spune ca e fetitza grasutza si-apoi sa vezi emotii la nastere....
Sanatate tuturor!

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, inca o mamica!! Felicitari Pineaple, sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare, iar tie refacere cat mai rapida!

Mirela-Anca, ce vesti bune!! Sa va bucurati de un bb sanatos si grasutz, iti tinem pumnii!

Dienutza, privind cosmeticele lui bb, cam astea au fost instructiunile pe care le-am primit noi la curs:
- emulsiile hidratante nu sunt in general utile
- uleiul de bb e necesar doar daca face iritatii
- pentru iritatii, crema cu zinc, nu stiu nimic de panthenol...
Acum se poate sa nu fie in ton cu cele mai moderne cosmetice de pe piata, fetelor cu experienta, voi ce ziceti ?

Si ne-a mai spus ca mai bine nu ducem cosmeticele cu noi in maternitate ca sa nu se contamineze cu germenii lor cei rezistenti; acolo se pare ca au cosmetice profesionale. Si din acelasi motiv sa nu cumva sa-i taiam unghiile pana ajungem acasa.

Coralia, nu cred eu ca-i chiar asa de tragica situatia, stai linistita! Si eu ma panicasem dupa ce am luat cate 1kg/sapt, imi ziceam ca in ritmul asta unde o sa ajung?? Dar uite ca au urmat si saptamani in care bb a crescut bine (din cate-l simt eu, e tot mai voinic ), iar eu n-am mai pus nimic. Plus ca in luna 9 se pare ca nu mai iei in greutate, vezi pe site-ul T.

Tania, ai reusit sa intri la echo ieri? De-abia astept sa ne povestesti.

Eu m-am trezit tare bine dispusa azi dupa ce am visat ca-l tineam deja pe bb in brate. Chit ca, daca ma gandesc bine, tare prost mai aveam grija de el in vis

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput