Nume ciudate
Raspunsuri - Pagina 4

slakje spune:
slakje spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Prietena mea lucreaza la politie si imi spunea ca a venit una sa-si scoata cazierul - o chema Masfute. (imi cer scuze ca scriu obscenitati)
Iar verisoara mea, profesora fiind, l-a convins pe sotul ei sa-i ia numele de familie pentru ca pe el il chema Sulea.
Tina siMaya
pozele noastre
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hahaaaaaaaaa NU CRED!

zozela spune:
zozela spune:

Eu cunosc Fam.Mociofleaca si Craciun... D-na Craciun poarta prenumele..Cruda...

http://community.webshots.com/user/zozela

Pegasis spune:
Pegasis spune:
 Da' de fotbalistul Sansiro Ciocoi n-a auzit nimeni? 
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Siminaf spune:
Siminaf spune:
 Dar de astea ce ziceti?
www.hotnews.ro/articol_32373-Nume-la-romani.htm" target="_blank">http://www.hotnews.ro/articol_32373-Nume-la-romani.htm
Am avut un coleg de servici - Buca. Prima oara cind mi l-a prezentat directoarea, am crezut ca face misto de mine. Bine ca n-am ris!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

scarmanus spune:
scarmanus spune:
 Vaai, mor de ras, fie-va mila!!! Cum sa treci prin viata daca te cheama Semafor, soro? Mie imi zgarie timpanul cand ma striga francezii Madame Muresan (pronuntat a la francaise), d-apoi daca m-ar chema un alt nume cu adevarat pitoresc?!
Adiacent cu subiectul, va spun cu mana pe inima ca aici sunt total lipsiti de proverbiala noastra creativitate in ceea ce priveste asociere nume-prenume. Anume, ii vei gasi pe majoritatea chemandu-i Lucas Luca, sau Andreas Andreu, sau Apostolos Apostolu. 
In orice caz, un subiect care te binedispune instantaneu, si chiar ca avem nevoie, chit ca facem haz pe seama bietilor oamnei.
pisici,  flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty

oanaiasi spune:
oanaiasi spune:
 la firma unde lucrez eu avem un Joacabine si Mesteru Manole
In liceu am avut in clasa o colega care se numea Cotet iar cel mai beton nume pe care l-am auzit a fost la un tigan care se numea Aragaz !!!
Oana

Yasmin spune:
Yasmin spune:
eu am avut un iubitel in liceu pe care il chema Tzaranu Samson Aris Ciprian. Noroc ca m-a parasit, altfel poate ma maritam cu el!!!!!

Rayuela spune:
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Am avut un profesor in facultate- Napoleon Rata! Un om foarte de treaba, dar parintii si-au baut joc de el cu numele asta.
Off topic:oare am fost colege?Si eu l-am avut pe Rata profesor,dar am terminat de vreo 10 ani facultatea, o mai profesa?Napoleon Rata era profesorul meu preferat,un om cu o cultura fantastica!

Elena
 si
 si  mademoiselle Amelie-Boubou
mademoiselle Amelie-Boubou 

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Am ras cu lacrimi 

Eu cunosc pe cineva pe care-l cheama Mosh Craciun, omu` fiind mai in varsta este carunt si si-a lasat barba mai lungutza  Cand lucreaza are salopeta rosie
 Cand lucreaza are salopeta rosie 

P.S. (ca e la moda) Mi-a placut bancu` MamicaDulce 

_
Leoaicele  Daria  &  Giulia (2004 08 16)
Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar Supercopiii iulie/august 2004
 Supercopiii iulie/august 2004

Iubika spune:
Iubika spune:
 Am cunoscut odata un tip pe care il chema Tzeposu  . Am avut si un prieten pe care il chema Curca.
. Am avut si un prieten pe care il chema Curca.
Intr`o vara am lucrat cu Dna Vulpe si cu Dl Iepure.  Iar pe profa de franceza din generala o chema Purice.
 Iar pe profa de franceza din generala o chema Purice.