Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 33
cri. spune:
Buna fetelor! Am cam tras chiulul si abia am reusit sa citesc ce ati scris....voi scrieti mai repede decat citesc eu. Am fost plecata din Bucuresti, m-am relaxat....si acu' m-am intors sa ma stresez iar cu treburile cotidiene....si normal, cu nunta.
Dianette, daca tot ai experienta, spune-mi si mie te rog, cum ati aranjat cu luna de miere: cu cat timp inainte, cat a costat...etc., tot ce e de stiut...Mi-au placut mult pozele voastre din Albena, pare misto locatia.
ooana spune:
acicel....e super ideea cu buchetul din flori de colt!
Ralu 1.La Multi Ani pentru Stef
2.La Multi Ani pentru socrul tau si
3.La Multi Ani pentru cei 5 anisori!
Ciciep...se confirma vorba aia "tot raul e in spre bine!" Felicitari!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Neatza!!!!
intr-un tarziu.
M-am trezit devreme si am plecat la analize. De unde sa stiu eu, ca se fac gratuit ca sunt fonduri si ca va fi plin de lume. Asa ca am asteptat o ora jumate acolo.
Am ajuns acasa inghetata, ca am venit pe jos sa fac putina miscare.
Ralnied azi nu mai fac nimic, ca mai e de ieri.
maine fac o ciorbita si ceva cartofi copti la cuptor, cu oua, sunca, smantana. A facut vara-mea ieri si mi-a facut pofta.
Fug sa adun putin de prin casa si revin mai tarziu.
poze
gio si bb Marco 30 fix
krelia spune:
ciciep, fruntea sus si priveste inainte!!!
Eu te-am trecut deja pe listutza, asa ca acum esti de-a noastra!!! "Insemnata"
a.cicel, super idee cu buchetul din flori de colt - si mie imi plac mult, chiar am un medalion cu o floare de colt, primit de la "mama" lui din Bavaria (sudul Germaniei - cred ca ar da super un buchet de Edelweiss (in germana ) (asta ca sa ma dau amre ca stiu limbi straine )
Andita, sunashi acolo???
cri, atata vreme cat nu te dai la fund..de tot..se mai accepta "abaterile"
Fetelor, citind mesajul Ceciliei, si cu riscul de a deveni putin macabra - incet-incet, se nasc niste temeri in sufletul meu ...eu si iubi avem amandoi bunici batrani, care, doamne-ajuta inca sunt sanatosi, se tin pe picioare - dar, sunt totusi batrani....nu pot sa nu ma gandesc insa...daca, doamne fereste se intampla ceva tocmai in preajma nuntii noastre??? Ce facem, cum procedam?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
fetelor se pare eu sunt pe dos: eu nu mi-am mai vizitat singurul bunic pe care il mai am din 1997.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by krelia
ciciep, fruntea sus si priveste inainte!!!
Eu te-am trecut deja pe listutza, asa ca acum esti de-a noastra!!! "Insemnata"
a.cicel, super idee cu buchetul din flori de colt - si mie imi plac mult, chiar am un medalion cu o floare de colt, primit de la "mama" lui din Bavaria (sudul Germaniei - cred ca ar da super un buchet de Edelweiss (in germana ) (asta ca sa ma dau amre ca stiu limbi straine )
Andita, sunashi acolo???
cri, atata vreme cat nu te dai la fund..de tot..se mai accepta "abaterile"
Fetelor, citind mesajul Ceciliei, si cu riscul de a deveni putin macabra - incet-incet, se nasc niste temeri in sufletul meu ...eu si iubi avem amandoi bunici batrani, care, doamne-ajuta inca sunt sanatosi, se tin pe picioare - dar, sunt totusi batrani....nu pot sa nu ma gandesc insa...daca, doamne fereste se intampla ceva tocmai in preajma nuntii noastre??? Ce facem, cum procedam?
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Si eu traiesc cu teama asta in suflet. Mai am o singura bunica si saraca nu prea se poate misca. Are picioarele umflate si sta mai mult in pat.
Pe de alta parte, o verisoara a facut nunta la 6 luni dupa ce a murit bunicul. Nepotii tin doliu 6 luni (din cate stiu eu).
Eu sper sa nu se intamle nimanui asta, nu doar din cauza nuntii, ci pentru ca pierdem persoane foarte dragi.
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
fetelor se pare eu sunt pe dos: eu nu mi-am mai vizitat singurul bunic pe care il mai am din 1997.
Ce sa faci si tu..normal
pai....daca simti ca trebuie sa te duci la el...fa-o pana nu e prea tarziu...
daca nu ai avut o relatie foarte stransa... acea relatie bunic-nepot - atunci..... ...leave it as it is....
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
jesia spune:
quote:
Originally posted by krelia
Pai legat de asta hai sa va zic ceva...viitoarea mea nasa a facut anul trecut nunta si s-a intamplat ca sa moara tatal ei inainte cu 1 luna(sau cam asa ceva) va dati seama ca a fost distrusa dar nu a vrut sa renunte si au facut nunta asa in conditiile in care era gravida si avea ditamai burta si taica-su care saracu se prapadise inainte cu putin timp...eu nu stiu daca as fi facut la fel ...
Rexanne spune:
Krelia, si eu am aceleasi temeri in legatura cu bunicii...Din partea mea, toti sunt...in ceruri. Dar din partea lui Ubinstein, traiesc bunicile (la care si eu tin fff mult, pentru ca sunt niste super-bunici), si care doamne-fereste...Stiti voi ce vreau sa spun...Nu stiu, dar cred ca daca mamaia preferata a lu' Ubi moare inainte de nunta, cred ca se va amana nunta. Dar sper sa nu se intample asa ceva...
ralu_trancu spune:
M-am dus in 97 acolo la tara si i-a zis mamei mele ca sunt cu..a ca stau pana la 11 in sat la discoteca.