Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Buna fetelor!
Unele dintre voi poate isi mai aduc aminte de mine, am intrat de cateva ori pe la Miresici 2005, eram chiar si pe listutza, AR FI TREBUIT sa am nunta pe 27 august...Din pacate anul asta a fost un an tare nefat pt mine si familia mea, intai a murit dragul meu bunic, cu 2 luni inainte de nunta mea, apoi, 2 saptamani mai tarziu, m-am despartit de cel care ar fi trebuit sa fie viitorul meu sotz...de fapt, el a avut curajul sa faca ceea ce eu nu as fi avut curajul niciodata: sa rupa o relatie care nu ar fi dus la nimic bun pt nici unul dintre noi...va inchipuiti probabil ca in conditiile astea, nu am mai avut puterea nici macar sa intru sa citesc nimic de pe site-ul acesta. Si acum, am niste emotii cand va scriu... In fine, cu ocazia asta am vazut ca Dumnezeu exista si ma iubeste...si ma ajuta sa trec peste o perioada groaznica din viata mea...Mi-a scos in cale un OM minunat, care m-a ajutat si fizic si psihic sa trec peste toate momentele grele, care mi-a suportat (si inca imi suporta) toate "traumele" ramase din relatia anterioara si care...m-a cerut de sotie sambata trecuta!!! Asa incat va rog sa ma primiti si pe mine la Miresici 2006, probabil pt data de 3 sau 10 iunie (ca sa ies din doliul dupa bunicul meu). Acum am (re)inceput cautarile cu restaurantul...o kestie buna rezultata este ca am deja "experienta" in materie de organizat nunti si totul (sper) sa mearga mult mai usor.
Va pup si o zi buna.
Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna cafelutza, aproape ca am terminat-o!
ralnied, nu'sh ce sa-ti spun despre flori...uite, eu am pastrat floricelele de la nunta care am fost in august (si parca am ceva si de anul trecut, nu stiu sigur, tre' sa caut) si nu li s-a intamplat nimic, sunt la fel de albe - ma voi uita in seara asta sa verific daca nu mint

ralu, sa-ti traiasca si sa-ti creasca - mare, sanatos si voinic!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Neata!!

Ieri am avut o zi groaznica. Azi, pana acum a fost bine, sper sa fie asa si de acum incolo.
Ieri a fost ziua lui Stefan, a facut 26 de ani.

Am primit ieri o oferta de aranjare a salii, flori, baloane si lumanari , buchete foarte interesanta. Trebuie sa apuc sa vorbesc mai pe indelete cu Stefan ca asa la prima vedere si lui ii place, dar tre facem niste calculele.

pentru Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Multumim.

La noi ziua de 2 noiembrie e de 3 ori sarbatoare:

Ziua lui Stefan
Ziua tatalui lui
Ziua noastra- am facut 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by ciciep

Buna fetelor!
Unele dintre voi poate isi mai aduc aminte de mine, am intrat de cateva ori pe la Miresici 2005, eram chiar si pe listutza, AR FI TREBUIT sa am nunta pe 27 august...Din pacate anul asta a fost un an tare nefat pt mine si familia mea, intai a murit dragul meu bunic, cu 2 luni inainte de nunta mea, apoi, 2 saptamani mai tarziu, m-am despartit de cel care ar fi trebuit sa fie viitorul meu sotz...de fapt, el a avut curajul sa faca ceea ce eu nu as fi avut curajul niciodata: sa rupa o relatie care nu ar fi dus la nimic bun pt nici unul dintre noi...va inchipuiti probabil ca in conditiile astea, nu am mai avut puterea nici macar sa intru sa citesc nimic de pe site-ul acesta. Si acum, am niste emotii cand va scriu... In fine, cu ocazia asta am vazut ca Dumnezeu exista si ma iubeste...si ma ajuta sa trec peste o perioada groaznica din viata mea...Mi-a scos in cale un OM minunat, care m-a ajutat si fizic si psihic sa trec peste toate momentele grele, care mi-a suportat (si inca imi suporta) toate "traumele" ramase din relatia anterioara si care...m-a cerut de sotie sambata trecuta!!! Asa incat va rog sa ma primiti si pe mine la Miresici 2006, probabil pt data de 3 sau 10 iunie (ca sa ies din doliul dupa bunicul meu). Acum am (re)inceput cautarile cu restaurantul...o kestie buna rezultata este ca am deja "experienta" in materie de organizat nunti si totul (sper) sa mearga mult mai usor.
Va pup si o zi buna.
Cecilia

SUPER SUPER ...ai vazut ca se poate ... ma bucur tare mult pt tine ca ti-ai gasit in sfarsit jumatatea tot raul spre bine...condoleante pt bunicul tau ...si al meu a murit anul trecut si a fost o pierdere imens de dureroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Cryssy, ai prima cafea de la mine!!!!
Faza cu vazutul altor flori mai tarziu, nu tine la mine! Nu imi permit (banii, bata-i vina!!!)! Si stii ce m-am gandit? Ma duc, pe iau acum si apoi nu mai calc in magazine de astea, sau, ma rog, nu ma mai uit dupa asa ceva. i nu imi fac inima rea.
Problema e: cum le pastrez ca sa nu prinda vreo culoare? Galben sau eu mai stiu cum?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mersi pt cafelutza.....si sa stii ca am in fata o a doua cescutza cu cafea si este calda ca inima ta ....
legat de flori eu zic ca este prea devreme...dar vb cu vanzatoare si poate iti spune ea cum sa faci...sau cel mai ine dute la o sera si roaga pe cineva de acolo sa aiba grija de ele sau intereseaza-te cum sa ai tu grija de ele.

multi de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:
Originally posted by ciciep

Buna fetelor!
Va pup si o zi buna.
Cecilia

Sa fie intru-n ceas bun si multa multa multa fericire si sa ai o nunta ca-n povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cecilia, bun venit in randurile noastre! Imi pare tare rau, dar vezi si tu: tot raul spre bine. Fii tare si multa bafta la cautari! Si eu vreau tot pe 3 iunie! Si poate ne impartasesti si noua din experienta ta, cel putin cat ai acumulat pana acum!

Ralu: LA multi Ani! pentru Stefan!!!! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna!

Giova, azi ce meniu ne oferi??? (ca si eu trebuie sa fac mancare si nu stiu ce)

A... pe 8 noiembrie facem si noi 3 ani de cand oficial suntem impreuna (prieteni, atunci, soti acum)...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fettelor, nu isi da nimeni cu parerea despre ideea mea de a avea buchetul de mireasa din flori de colt?

Cecilia, bine ai (re)venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata fetele! Tot vorbind asa de cafeluta, mi-ati facut o pofta, de cred ca o sa iau si eu o gurita. Eu sunt la dezintoxicare, ca sa zic asa, ca am fost mare cafegioaica, pana acum vreo 2 luni, cand am decis sa renunt definitiv, ca-mi face rau pe termen lung, si-mi ingalbeneste dintisorii, si apoi nu se mai asorteaza cu rochita de miresica. Am si eu cateva minute sa ma gandesc la nunta in fiecare zi, si atunci profit si mai intru pe la voi. Ca in rest, muncim cu drag si spor, pentru al nu-stiu-cui viitor. astept cu nerabdare luna decembrie, cand ori se schimba ceva, ori imi dau demisia!!!
Mai vorbim, macar asa, printre picaturi. Va pup pe toate.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput