Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine.
E un frig la Ciuc....Am inghetat azi dimineata. Au fost -8 grade si e abia inceputul. Nu stiu ce o sa fac eu in februarie la nunta. Cred ca voi ingheta pana ajung la restaurant. Ca macar acolo e cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

rochia pe care am probat-o eu era 16 mil. adica vreo 500 de EUR. Si mie mi se pare scumpa dar avand in vere preturile de piata......

Voi vedea dupa targ ce cumpar, ca nu ma apuc de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetele!!!!!!!!e luni!!!!!!!!
sunt foarte bucuroasa caci in acest week-end am facut ceva, sper sa nu ma credeti nebuna, dar am fost cu iubi si i-am cumparat costumul si pantofii de mire de la Alb si Negru. este super!!!! bine ca a costa o caruta de bani, dar o data in viata (sper) o sa fie mire.

Pupici la miresici!!!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele,

Si eu pe aici...desi cam rarut.
Am fost in week-end la munte si mi-au cam inghetat oasele dar peisajul era atat de frumos ca uitai de frig. Faceai poze pana ramaneai ca ala in reclama cu stabilizatoru' de imagine :))))).

Dyadya...cred ca pe drum am vazut si restaurantul unde faci nunta. Undeva la iesire din Bucuresti.
Mi-a parut rau ca nu am putut opri ca sa-l vad si in interior ca ma facusesi curioasa.

Dupa cateva zile departe de toata nebunia (eu inca nu am terminat cu zugravitul si schimbatul mobilei - cica maine vin aia cu lemnaraia), e asa de greu sa reintru in ritm. :((((

Vroiam sa raman acolo :((((

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neata fetelor....am reaparut si eu dupa o scurta pauza dar am avut activitati diverse (serbai ziua de nastere) si multa munca. Mi-a inghetat fundu de dimineata, brrr...
In fine vroiam sa va pup pe toate si spor la pregatiri !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza si de aici!
Azi parca-s mai treaza - avand in vedere ca dormi cu o ora mai mult - la noi vikendu' fu casnic , ca vorba aia, dupa atatea sarbatori - s-au adunat la rufe de spalaaaaat !!!

emily, Rallu, plici- poze poze pozeeeeeeee!!!!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata fetele. Zic si eu prezent pe aici si subscriu la faza cu scarbiciul luneaParca am citit pe undeva pe aici ceva de butelie cu heliu de inchiriat. Imi dati si mie cateva date de contact?

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

In weeck-endu asta am fost singura Dar totusi am mai bifat ceva pe lista cu pregatirile de nunta. Am rezolvat problema fotografului si a cameramanului. E 2 in 1. Nu prea as fi vrut, dar am vazut ca se descurca (poze si filmat la o alta nunta au iesit super). Si e coleg de munca cu tata, asa ca face si reducere de 1 milion (de la 3 milioane jumate la 2 milioane jumate). Pozele le pune pe CD, face o caseta video si un DVD. Eu zic ca e bine la pretul asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kateryna

Neata fetele. Zic si eu prezent pe aici si subscriu la faza cu scarbiciul luneaParca am citit pe undeva pe aici ceva de butelie cu heliu de inchiriat. Imi dati si mie cateva date de contact?

Nunta noastra
Cununie civila

Intra pe www.linde-gaz.ro si acolo gasesti localitatile unde au filiale sau colaboratori. Metru cub e 16 euro+tva. Eu i-am intrebat (la „intrebari frecvente”) daca au colaboratori in Ciuc si mi-au raspuns foarte repede pe mail. Mi-au dat datele firmei si numele si nr. de telefon al persoanei pe care sa o contactez. Dar se pare ca e o problema. Sau e doar politica firmei din Ciuc. Nu inchiriaza decat persoanelor juridice. Eu am noroc si seful e de acord sa inchirieze pe firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

pai... eu in weekend am fost la biserica si am platit taxa de inscriere 500 de mii ( Krelia la biserica aia pe care o stim noi ) am discutat cu nasii despre nunta ,cheltuieli etc si mi-am dat seama ca sunt super de treaba , a fost cat de cat bine........au fost si unele chestii nasoale care m-au enervat cum ar fi bineinteles socrii care sunt niste.....ma abtin . Pai la noi in casa nici noi si nici cumnatii mei nu prea avem timp sa vorbim la telefon...dar ei care stau toata ziulica acasa degeaba isi suna toate neamurile din toata tara si stau la telefon ore in sir... si luna asta s-au gandit ca nu au bani sa plateasca telefonul si au zis sa-l platim noi ca ei nu au bani (daca stiau ca nu au bani trebuia sa nu stea la telefon ore), alta faza ... stau de vorba ei (dar sa-i auda lumea) ca nu or sa aibe bani iarna asta asa ca la ei in camera nu or sa dea drumul la calorifer o sa lase sa fie frig bineinteles ca fi-su a auzit si a sarit in sus ca nici o problema platesc copii pt ei , alta : am intrebat-o pe soacra-mea de o mie de ori cati bani trebuie sa-i dau pt ca a pus muraturi si de fiecare data mi-a zis ca nu ii trebuie nici un ban ca a zis sotul ei ca sa nu dam bani pt muraturi si cand ii intreaba iubi vineri seara de bani zice "aaaa da trebui sa ne da-ti suma de ...." bine ca-mi mai ramasesera ceva banuti din salariu dupa ce mi-am platit toate datoriile (cat am avut bani nu a zis nimic si doar i-am intrebat de o mie de ori acum s-au gandit ca nu mai fac acte de caritate si de fapt vor banii) M-AM SATURAT DE EI dar nu pot sa-i zic nimic lui iubi ca zice " uite saracii parintii mei nu mai au bani si trebui sa-i ajutam" sunt niste ipocriti

Mergi la inceput