Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
dyadya, acu' cred ca suntem numai noi 2...si singurele
zozel, gasii mesaju' de pe 8 iulie de la lumanari - acu' ce vrei, asta simt asta spun, nu??
conceptul, implicit credinta si oamenii care il slujesc, dupa mine sunt niste lucruri absolut diferite....acum ..ce-o fi mai incolo...nu stiu...pusi la fata si multa dragoste!
PS. sper ca azi n-a mai fost vreo sarbatoare ca astea 2 zile l-am pus p'al meu sa poarte a treia oara camasile pe care le purtase deja de 2 ori ....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Laura10 spune:
uf, gata... sunt pregatita si vreau si eu in listuta de miresici 2006... caci mi-am facut temele:
3 IUNIE 2006 la Biserica Domnita Balasa si apoi la restaurantul Parco Dei Principi!!!!!!!
sunt atat de emotionata si abia astept nunta... si cand ma gandesc cate mai am de facut... dar incet incet se rezolva toate. Voi cum mai stati cu pregatirile? suntem deja multe fete pe 3 iunie observ. sper sa fie o vreme taaaaaare frumoasa
pupici miresici
krelia spune:
Laura, te-am trecut pe listuta!
Felicitari ca ai rezolvat cu restaurantul si biserica!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Am avut o samabata cu multe realizari. Cea mai importanta, dupa cumpararea cadoului pentru Stefan a fost .... vizita la salonul gabriela. Mi-a placut mult ce am probat, imi statea bine. Preturi : la rochiile romanesti de la 700 la 2000 RON si la cele de pe afara de la 700 la 2000 sau mai mult dau EUR.
Salonul e ceva deosebit, e undeva intr-un apartament, asa cum vedeam in filmele romantice, nu doar un magazin.
Concluzia: Mie mi-a placut si imi voi cumpara de la ei dupa ce apare si colectia noua, adica la targul de la Marriott.
Laura10 spune:
si eu am auzit numai de bine de acest salon gabriela... O prietena de-a mea si-a facut o rochita model Demetrios la Levinta caci nu a gasit altundeva sa i-o faca... apoi a trecut la gabriela si-mi spunea ca daca mergea la salon inainte si-ar fi luat rochia de la ei... deci se confirma.
Ralu, spune-mi fac rochii si dupa modelul tau, adika daca vi cu poza iti pot realiza rochia? E nevoie de programare in prealabil pentru a proba?
ralu_trancu spune:
Laura, draga mea, asa ceva nu am intrebat sincera sa fiu. eu am probat o rochita care mi-a placut in revista mireasa si era din colectia rosemarie care cica se fac la noi la Oradea.
imi statea super si costa 16 mil
BlueEyes spune:
Fetele...n-am scris demult...din cauza timpului...dar....de citit va citesc...in cate o pauza...
Acuma insa....nu m-am putut abtine...tre sa va spun neaparat... Vine sora mea acasa....aseara... super emotionata...cu prietenu...care avea un buchet mare de trandafiri albi. Ii da trandafirii la mami meu....si ... mami ramane surprinsa... Ce ocazie? La care sora-mea ii arata inelu' Maica-mea sa pice jos de emotzie Concluzia...se pare ca o sa fie si suroara mea printre miresicile de 2006 Sper sa nu mi-o ia inainte
Nunta noastra
Marturii
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
tigrutz spune:
Buna seara fetelor.
Nici eu nu prea am mai scris, din acelasi motiv....serviciul Dar si eu va citesc si incerc sa raman la curent cu tot ce se mai intampla pe aici.
Ralu, si eu am fost la Salonul Gabriela prin iulie...mi-a placut ce-am vazut, am si probat ceva, dar fara sa intreb cat costa...mi-a placut, nimic de zis, dar rochita aia era 1000 de euro Poate pt altii nu e foarte mult,dar cand noi stam inca fiecare cu parintii lui, pt ca nu ne putem permite sa stam impreuna....in cazul asta zic pas si ma indrept catre ceva mai ieftin.Chiar am vazut niste rochite foarte dragute si la preturi mai mult decat onorabile, adica pe la 200 de euro.
Blue Eyes, felicitari pt sora ta si o asteptam si pe ea alaturi de noi pe
BlueEyes spune:
Hmmm...acuma o aflat si tata ... de sis' In orice caz...o reactionat mult mai bine k mama....care era galben-verzuie. Zice tata...ca numa n-avem de gand sa facem nunta dubla? N-o sa fie dubla...dar probabil o sa fie 5-6 luni intre ele...saracii parintzi
Nunta noastra
Marturii
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...