Bebelusi de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cred ca am nebunit de tot, ma tot ingrijorez ca Aidan nu mananca si dr spune sa nu imi fac probleme ca este cat se poate de normal.
Mi-a spus ca nu se poate sa fi scazut in greutate, mai ales ca poarta numai haine de 6-12 luni.Si marimea pampersului - mi-a spus ca cei mai multi copii, aici, abia incep nr 3 la 4 luni iar noi il folosim deja de o luna.
Gata nu ma mai obosesc cu ganduri aiurea.
Luni am programare la doctor la vaccinuri si o sa aflu atunci.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adriana, verisoara mea a alaptat exclusiv fetita pina la 4 luni, iar atunci a trecut-o pe formula si cereale pt ca nu a mai vrut sa suga la san. Am citit ca asta este "semnalul" ca bebe este gata sa treaca la solide.
Incearca sa ii dai sa pape cereale inmuiate cu formula, ca sa se invete cu gustul de formula.
Si Eva a avut citeva zile sapt trecuta cind nu a vrut sa manince aproape deloc, nici san, nici formula, nici cereale ... Acum recupereaza ce a "pierdut" saptamina trecuta

In seara asta am facut prostia sa o trezesc pe Eva sa manince, la 10pm. Adormise la 7:30pm, iar eu m-am gindit ca poate i-o fi foame, asa ca am trezit-o; doar a supt putin, i-am dat si formula si nu a vrut-o, asa ca nu i-a fost foame; macar i-am schimbat diaperul. Problema e ca este 11 pm si ea nu poate sa adoarma; sta mititica si maraie in patutul ei ; promit sa nu mai fac prostia asta Nu stiu ce m-a apucat in seara asta . Sper sa adoarma curind.
Si i-am mai facut si vaccinurile si a fost maraita toata ziua, de n-am stiut cum sa o impac; atunci cind nu a dormit a marait aproape tot timpul, iar acum cred ca o dor si piciorusele de la vaccinuri si e si obosita. Gata, merg la ea, ca incepe sa urle

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Adriana nici mIhnea nu a vrut biberonul cu formula. Am incercat tot felul de tetine pana le-am gasit pe cele care ii plac lui si am schimbat doua feluri de lapte praf. Vezi ca poate nu ii place laptele praf schimbal.

Monai multumesc frumos de urari . Am trecut prin multe ca sa am globuletul meu d eaur dar a meritat si pe cuvant ca am uitat. Parca as luao de la capat si cu o surioara peste un an.

OanaC multam si tie de urari. Frumoasa si grasunica Eva. Bravo sa o tineti tot asa. Cand ai timp poate imi dai si mie pe PM exercitiile pe care le faci cu Eva ptr torticulis. Desi la mIhnea nu s emai vede eu continui s aii fac exercitiile in fiecare seara.

Laura25 multumim de urari la fel si celor doi strumfisori. Te admir sicer cu doi . Eu care am slabit cu Mihnea 20 kg in 3 luni ma gandesc ce as fi facut daca ramaneau amandoi embruionii care s-au prins si la noi. Eu am avut 4 embrioni bagati si s-au prins 2 iar la 8 saptamani al doilea nu s-a mai vazut cica s-a absorbit. Asa a vrut Dumnezeu.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by nique15

Tia, ce fel de ceai ii dai lui bb si in ce cantitate? Mi s-a sugerat si mie sa incerc rezolvarea pb cu kk prin ceai de musetele si/sau tei.

Multumesc pentru raspunsuri!

Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina

Noi avem pregatiti clondirul de ceai in fiecare zi si bb bea cat vrea, mai putin cand se apropie ora mesei. De regula ii fac anason combinat cu fenicul, la inceput ii faceam si chimen, dar am renuntat ca se constipa. Acum nu mai avem probleme. Pentru constipatie ii dadeam ceai de musetel, tot asa, cat vroia, intre mese.

Cum ti-am zis, cand stiu ca n-a dormit si devine plangacios de oboseala ii dau ceai ca-l calmeaza si de cele mai multe ori il si adoarme. Dar nu cred ca bea mai mult de 20ml si Cand ii este sete ajunge si la 40-50ml, dar se intampla rar sa bea asa mult.

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata fetelor!

Am fost ieri la vaccin si toata ziua am plins cu lacrimi de nu a mai stiut mami ce sa-mi faca...I-am pus batista uda, rece pe piciorus, da' cind dadea sa sa se miste...era jale! Abia aseara cind a ajuns acasa a inceput sa fie mai vesel. Insa de la ora 11 pm nu a mai vrut sa stea decit in brate. Asta o ora dupa care a picat de oboseala, a mai supt 30 ml ceai si a dormit pina dimineata la 6 cind a mincat 180 ml laptic...si daca ar mai fi fost...Insa eu nu am dormit mai deloc, din ora in ora ma ridicam la el sa vad daca mai face febra, aseara a facut 38,5. Cica e bine sa faca febra, isi face corpul anticorpi. Insa eu sint chiauna de somn. Nu stiu cum rezistati fetelor care nu va dorm bebeii noaptea. Eu m-am obisnuit cu program de somn noaptea si acum "sufar" Matei acum inca mai doarme, i-am facut lapticul si astept sa se trezeasca sa manince. Doctorita mi-a spus ca pot incepe sa introduc sucul de fructe. Nu-i cam devreme? Eu as mai astepta putin, macar pina la 2 luni jumate'.Voi cind ati inceput?

Cum au reactionat bebelusii vostri dupa vaccin?

Cristina , bine ai venit printre noi. Sa-ti traiasca bebelusii cei frumosi!

Cipcipcip, eu ii dau Topfer Lactana, cica are compozitia cea mai apropiata de laptele de mama. Are pe cutie scris dozajul. Pentru 60 ml - 2 masuri, pt 100ml apa - 3 masuri, pt 130 ml apa - 4 masuri, pt 160 ml apa - 5 masuri, pt 190 ml apa - 6 masuri si pt 220 ml apa - 7 masuri.

Anca si Matei ( 26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Ella, i-am pus comprese reci, dar nu stiu in ce masura i-au folosit. Am citit in caietele mele de pediatrie din liceu tabelul cu cresterile. In prima luna creste cu 4 cm, in a doua luna cu 3 si a treia luna tot 3. Matei a crescut doar cu 2 cm luna asta Cit despre soacre, eu nu ma pling ca am soacra rea, din contra, ti-am zis , cred ca din prea mult zel face asta
Pupici

Anca si Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Ella, eu folosesc Persil de cind l-a nascut si Matei s-a obisnuit cu mirosul si-i place sa stea cu nasucul in paturica

Anca si Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Monica, nu am mai intrat ieri sa vad ca aveti o zi asa mare...Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa cresti minunea de baiat pe care ai primit-o,sa fii fericita cu toti ai tai!

Anca si Matei ( 26 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neatzaaaa cu

tuturor sarbatoritzilor, sa fie sanatosi si voiosi

Monica, ieri am plans, asha de tare m-a emotionat povestea ta. Ce chestie sa fie Mihnea nascut in aceasi data (25) cu ziua in care s-au bagat embrionii

Monai, cum a trecut seara?!

Eu il trezesc pe Luca la baie, daca adoarme inainte, mai rar se intampla. Pt ca noi cu baia avem programul fixat, la 8.30 se face baia, si la ora 10 maxim doarme. Dar nu-l las sa doarma iniante de baie, fac ce pot sa nu-l las. Si e ok. Il obosesc, adek ma joc cu el, facem gimnastica, radem. Si il oboseste si probabil ca de-asta adoarme asha repede.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Azi noapte Tudor s-a trezit la 3.30 si apoi la 7.00. Poate in noaptea asta ii trece de tot.

Monica, sa iti traiasca Mihnea, sa fie sanatos si fericit!
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns in aceasta perioada a anului. Mai e putin pana pe 7 noiembrie cand s-a intamplat minunea care ne-a schimbat compelet viata si noua.

Laura esti binecuvantata cu minunile tale. Si o mamica eroina. Nu asculta ce zice lumea.

Cristina, bine ai revenit! Si cu ce vesti! Esti extraordinara. Cu 2 copii, serviciu si master! Cum reusesti?

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput