Bebelusi de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza fetele , mai pe la 10,30, asa....

Noi am fost ieri la vaccin, a trebuit s-o tin eu pe Ioana de genunchi ct i-a facut vaccinul.... mamaaaaaa!!!! ce-a mai plans draga de ea!!! Toata seara a fost agitata si mai era si rupta de somn pentru ca dimineatza la plimbare n-a dormit ca de obicei. Asa ca am adormit-o pe la ora 7 dupa ce a papat (la 2 ore dupa vaccin). Noaptea mi-a facut febra 38,3 iar dimineatza avea 37,9 si acum are 37,3. I-am bagat supozitor azi noapte si acum de dimineatza , acum asteptam sa vedem cand ii trece febra.
Bine ca am scapat si de asta!!!!!

Monica, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau, sa va traiasca globuletul de aur!!!

Simonique, de mult vroiam sa-ti spun ca ti-am vazut pozele, este super frumusel Mario!! Iar pisica ta este superba!!!!

Ella, ma gandesc ca poate nu au vaccinul la cabinet, nu le-o fi venit inca!! Nici doctorul meu nu l-a avut,l-a adus dupa 20 ale lunii si m-a sunat imediat cum l-a adus. Cine stie...

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Oana ce voinicuta si bunuta e Eva bravooooooo!!! Sa fie sanatoasa!!! Sunt curioasa cum a dormit in noaptea asta deja vad ca doarme ceva mai bine ca Andrei, care aseara abia la 11.30 a adormit si s-a trezit sa pape la 5.
Maine dimineata mergem si noi la vaccinul de 4 luni exact cand implineste cele 4 luni ....nu prea bun cadou dar daca e ca data trecuta (doamen ajuta) nu vom pati nimic!
Adriana eu am observat ca au o perioada in care incep sa pape ceva mai putin deci clar iau si in greutate mai putin. Dar zic eu ca nu ai nici tu motiv sa te ingrijorezi cu Aidan care e f bine dezvoltat. Sper sa reusesti cumva cu formula. Nu stiu cum ca noi papam de la inceput deci acum chiar nu stiu cum.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Ankak, e prima oara cind aud de dosajul asta (adica creste cantitatea de apa putin pentru fiecare capacel atunci cind faci o cantitate mai mare de lapte), dar cred ca e bine, ca nu se mai constipa bebeii. Ca in general e un capacel la 30 ml apa indiferent de cit faci, dar medicii te sfatuiesc sa dai apa intre mese.

In legatura cu trezitul bebeilor si impunerea unui anumit program, si eu am citit ca nu e foarte indicat. Toti bebeii sint haotici, mai ales in primele luni, dar cu timpul isi fac singuri un anume program. Eu niciodata nu i-am impus ore de mese sau somn la bebelina mea, dar acum doarme singura noaptea intre 1 si 8, apoi intre 9 si 12 dimineata si in rest depinde de cheful ei . Daca adoarme seara renunt la baie sau i-o fac mai tirziu, si cu mancarea la fel. Am incercat ce-i drept sa o trezesc pentru mincare de citeva ori, dar e atit de somnoroasa ca oricum nu maninca, deci o trezesc degeaba.
Nici eu nu maninc cu program si chiar m-ar enerva sa ma trezeasca cineva cind am eu chef sa dorm si sa-mi bage mincare pe git

Oana C pare super bun scaunul acela dar mi se pare putin cam scump. Ziceai ca scaunul cel vechi i-a ramas mic? Intreb pentru ca si eu am scaunul de la carucior (Graco) care ar trebui sa fie bun pina la 20 pounds dar pare deja mic si sta cam cocosata in el. Nu stiu daca sa iau altul sau sa-l folosesc pe asta in continuare, din moment ce ei zic ca e bun pina la 20 pounds. Daca iau altul n-o sa se mai potriveasca cu caruciorul...

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Mai, mie mi se pare extrem de devreme sa incepem cu suculete la 2,5-3 luni!
Daria are 3 luni jumate si dr. pediatra mi-a zis sa-i dau suc de mar si morcov de la 3 luni! Dar ea s-a nascut la 35 de saptamani si 2 zile!! Asa ca ma intrebam....are de fapt varsta BIOLOGICA DE 3,5 LUNI SAU DE 2 luni si 2 saptamani? (cat trebuia sa aiba daca se nastea la termen)

Eu sunt cam confuza la capitolul asta, dar oricum vreau s-o mai las cu san exclusiv pana pe la 4 luni implinite macar (asa scrie in "Pediatrie" suc de la 4 luni implinite)

Voi ce credeti?

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna, fetele ...

Multumesc tare mult de aprecieri !

Am venti la raport dupa ce m-am plans ieri. Asnoapte au dormit mult mai bine. Deci, am tras eu concluzia ca nu le prieste marul. Nu le mai dau un timp. O sa le bag supica de legume, sucul de portocale, compensam noi cumva ...

Am ajuns la concluzia ca pe Rares il mananc gingiile. Cu asa o disperare isi baga degetele in gura in unele momente ... si nu le suge, le roade ... la fel face si cu jucariile. Stiu ca ati discutat de glicerina boraxata, eu aveam o sticluta cunmparata mai demult si m-am riscat si l-am sters un pic in gurita (m-am gandit ca poate il manaca de la o ciupercitza ceva ...) si asa cuminte statea cand ii frecam gingiile ... E posibil sa se pregatesca sa ii iasa dintii??? Asa repede??

Fetele care mergeti la vaccin, am uitat sa va spun (am vazut ca v-ati plans unele ca i-a durut pe copilutzi picioarul), eu le-am pus un pic de cartof ras pe locul unde i-a intepat si nu i-a durut deloc piciorul. L-am schimbat de cateva ori in cursul zilei respective si a doua zi am pus mana fara nici o restrictie pe locul cu pricina si nu au dat semne ca ii deranjeaza.
Noi ne-am decalat o luna cu vaccinul si cel de 4 luni o sa-l facem la 5 .

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, o sa fac poze, azi noapte a nins ca lumea, s-a pus destul de mult, e frumos. Veve e incintata ca e rasfatata de bunica- ii cinta, ii spune poezii...e dragalasha, a inceput sa gingureasca, ride, apuca jucariile cu minutele si le trage sa le bage in gura. dimineata avea o problema- are doi elefanti: unul roz si unul mov, diferiti si incerca sa suga urechea unuia, trompa celuilalt si pumnul ei, in acelasi timp...am ris cu maica-mea de ne-am umflat.
eu am ceva probleme cu casa si numai nervi mi-am facut zilele astea...
in plus, incerc sa ajung la un numitor comun cu cei de acasa apropos de botez...sunt incordata ca un arc si am obosit, noroc cu fata asta a mea, ca tare e scumpa. o sa fac poze si cu camera ei, desi deocamdata acolo doarme mama, ca pe Veve o tinem inca cu noi in camera, fiindca noaptea ii dam noi sa pape.
la noi vaccinul e la 3 luni si abia astept controlul ala, sa vedem cum mai stam.

pupicei tuturor.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, multumim de aprecieri si urari!

Ioana, Eva tot la 11:30pm a adormit; dar asta, dupa cum am spus, a fost prostia mea ca am trezit-o la 10pm sa pape; pina la urma a papat (ca atunci cind am scris mesajul aseara inca nu mincase). S-a trezit la 6:30am, iar eu am intentionat sa-i dau un bibe cu formula; i-am facut 180ml, ea doar l-a bagat in gurita putin, a inceput sa traga, apoi si-a dat seama ce este si l-a scuipat afara; apoi a asteptat fetita cumintica sa scot eu sanul afara sa ii dau sa pape (ca asa am obisnuit-o de citva timp - dimineata numai san)

Cipcipcip, al nostru tot pina la 20 lbs este si 26", dar umerii Evei sint mai mari, iar picioarele ii atirna in afara. Oricum, la lungime a depasit limita maxima pt scaunel, asa ca acum chiar trebuie sa ii cumparam unul nou. Cind incerc sa o bag in scaunelul asta trebuie sa o imping bine inauntru, iar cind o scot afara trebuie sa o trag pe-o parte, iar ea nu este deloc confortabila in el. Cred ca limitele alea sint de-aiurea la scaunele, pt ca in realitate sint mult mai mici (cred ca ar fi cam 16 lbs si 23", peste care este muuuuult prea mic).

Monica, o sa mergem si azi la terapie; plecam in vreo 2 ore; iti scriu exercitiile cind ne intoarcem sau daca Ella2000 poate sa iti dea un Forward cu ce i-am trimis eu (sau sa copie si sa iti trimita); apoi vi le scriu si pe cele noi, pt ca a mai facut 2 exercitii noi.

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Albinuzza, ii mai dai sa pape dupa baita sau doarme imediat dupa? Ca eu am o problema cu mancatul. E tare maraita daca nu mananca inainte de baita. Asa ii fac baie dupa 1/2 ora dupa ce a mancat.
Noi am trecut cu bine de ziua vaccinului. Fara febra (i-am dat 1/2 paracetamol de 2 ori) sau dureri de picioruse.
Am mai puz pozici.... daca aveti timp si chef .....

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cipcipcip, eu de la 2 luni n-o mai tin pe Eva in car seat in carucior; o asez acolo direct, pt ca uraste car seatul asta!!! . Scaunelul asta nou o sa-l las numai in masina, iar pe Eva o sa o asez in carucior direct, ca pina acum. Vezi daca ai la carucior niste cureluse de adaptare pt alt tip de scaunele (al meu are, dar am vazut asta dupa ce l-am cumparat, ca daca stiam cumparam alt scaunel mai mare de la inceput).

Mamini, vreau si eu sa ninga ... vise ... dar sa fie caldut ca in Florida (ieri au fost 12 grade si mi s-a parut asa de frrrrrriiiigggg). Imi place f mult ninsoarea, dar m-am obisnuit cu caldurica; astea 2 nu se impaca

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Codruta, eu nu ii dau inainte sa pape. Eu stiu ca n le face bine. Dar eu tot am vazut ca la voi merge. Ii dau dupa baie si mananca200-250ml, depinde de zile, dar 210ml mananca sigur. Tu ai scoala de schi???

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput