Bebelusi de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Codruta, jaluzelele le-ai luat din comert? Sa-u le-ai facut pe comanda??? Scumpa foc, petra, am mai zis asta

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oana-multumesc de infromatzii, o sa avd dc mai schimbam carseat-ul, sa vorbesc si cu sotul, si voua nuami bine in continuare sa fie Eva bine!
Katink- Emma c emai face?
Irina- dar Ioana?
Pe 8 Noiembrie mergem la ecografie sa vedem dc facem C-section sau nu,in functei de placenta,sper sa fie bine Emma mea..
Va pupam pe toate si pe toti

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!
Azi am facut si noi 2 luni si avem 5 kg si 57 cm. Dr. zice ca e in grafic dar eu vreau sa fie mai grasut putin. Important e sa fie sanatos pana la urma.
L-am si vaccinat. A plans putin dar a trecut. Acum doarme. Sper sa nu faca febra.
Ne-a mai spus dr. ca putem incepe sa-i dam suc de morcovi. Sa incepem cu 5 ml sa vedem cum ii merge. Voi de la cat ati inceput sa-i dati sucuri de morcovi si de citrice?

Ankak, La multe luni inainte lui Matei! Sa creasca mare si voinic.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Oana C, eu daca iau un car seat nou nu o sa mai mearga pe carut si atunci va trebui sa o mut tot timpul din car seat in carut cind iau masina si nu-i prea fain mai ales daca doarme. Asa ca mai trag de asta cit mai merge...Nici nu prea-mi place asta pe care-l am ca e incovrigat ca o scoica, sta fata tare amarita in el.

Io mi-am comandat un set de 18 DVD Baby Einstein si abia astept sa-mi ajunga. Sint scumpe ale naibii dar eu mi-am comandat copii pirat (uups, sper ca nu ma bat moderatorii). O sa aiuresc copilul cu 3 limbi (romana, portugheza, DVD-uri in engleza)...

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
, super intuitia mea cu schimbarea orei de baitza, si-a decalat programul de noapte doar cu juma de ora (adica s-a trezit la 2.30 si la 5.30 - inainte orele obisnuite erau 3 si 6).

Fetele, experienta mea de mama (nu ce-mi zice unul sau altul) mi-a aratat ca daca respect cateva chestii in programul copilului nu fac altceva decat sa-l ajut, sa-l linistesc si sa-i fac mai usoara acomodarea cu lumea asta. Nu pot in nici un caz sa stabilesc cand sa manance sau sa doarma, dar pot sa fixez ora de baie, ora cand ne plimbam (mai ales ca acum de cand e vremea friguroasa o scot doar la amiaza cand e soare) si pot sa stabilesc niste ritualuri cum ar fi gimnastica de dimineata, toaleta de dimineata, programul artistic de dimineata. Nu vreau sa supar pe nimeni, fiecare face cum doreste, doar suntem aici sa ne impartasim experientele si bucuriile pe care ni le aduc cei mici, doar ca eu asa am procedat de la inceput si ne merge tare bine asa.

Irda, parerea mea e ca procedezi bine ca nu diversifici, chiar azi am fost la pediatra si mi-a spus si ea ca pentru copii alaptati exclusiv la san nu se incepe decat la 5-6 luni. Si mie doc de fam mi-a zis sa-i dau suc, dar eu zic pas. Daca se da completare, diversificarea se incepe de la 4-5 luni.
Va mai spun ce am vorbit cu pediatra, dar merg sa pregatesc masa pentru pizza ce-am comandat-o, ca acush imi ajunge barbatul acasa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetele mele dragi Mamini, ankak, Irina va multumesc din suflet. Scuze daca am omis pe cineva..

Mhnea mai este inca mucios si vad ca am luat si eu de la el . Nici nu stiu daca ii fac maine vacinul fiind inca musios nu are febra sau altceva doar ii curge nasucul.

Cipcipcip asa este la laptele topfer nu este ca la altele la 30ml o masura se pune cu 10ml mai mult la 100ml se pun 3 masuri de exemplu. Mihnea nu face constipat de la laptele asta ci face exact la fel ca atunci cand era alimentat doar la san.

Sunt cam ametita ptr ca se pare ca al meu sot nu va scapa de operatia pe coloana. Mai asteptam maine doua pareri pe langa ce avem si apoi hotaram daca se opereaza dar se pare ca da ptr ca nu isi mai simte piciorul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

Dar ce spor aveti!!! Abia am reusit sa citesc tot, sper sa nu se trezeasca Emma sa apoc sa si scriu cateva randuri..

Monica, felicitari pentru voinicul Mihnea, m-am emotionat si eu putin dupa ce am citit mesajul tau... si mie imi place sa imi notez anumite intamplari am un carnetel si dupa un timp cand recitesc ma trec fiori... imi imaginez cum este in cazul tau! Ma bucur mult ca v-a ajutat Dumnezeu sa aveti asa minune frumoasa. Sa va traiasca!

Denisa, noi suntem bine, Emma creste si devine din ce in ce mai activa, este super ultra cuminte Plange numai cu motiv si ultima criza de colici a avut-o la 6 sapt. de atunci nu ne-a mai plans fara motiv. Creste frumos si ii multumim lui Dumnezeu pentru asa un copil reusit!
Va dorim si voua o Emma cel putin la fel de cuminte si frumoasa! Sarcina usoara in continuare!

Oana,ma intereseaza si pe mine exercitiile, chiar sunt curioasa despre ce e vorba...

Cum spuneam si mai sus Emma e tot cuminte, avem cat de cat un programel, doarme peste zi cca 30-40 min maxim apoi mananaca dupa care sta treaza maxim 2 ore, apoi iar vrea somn si dupa somn laptic si tot asa... iesim afara o data pe zi si atunci de cele mai multe ori o fura peisajul si adoarme cumntica... vad ca i-a trecut criza de suparare pe caciulita si a inceput sa o accepte incetisor.. stie ea ca vine acusica iarna

Somnul de noapte il are tot de la 21.00-21.30 cu o pauza de supt pe la 2 si apoi la 5-6 dim...
Tot numai laptic de la mami bea si nimica altceva (scriu si rime )

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun ca azi am implinit 3 ani de casnicie!!!

Ce zboara timpul!!!
Daca vreti sa ne vedeti cum aratam pe atunci, puteti accesa poza din profilul meu personal... ce tineri si slabuti eram

Fug sa pregatesc prajituricile, ca cina romantica e dupa ora 21.30 ... stiti voi de ce

Pe maine!

Pupici,

Mergi la inceput

Monica, multa sanatate sotului si daca e de operatie sa ii ajute Dumnezeu sa reuseasca si sa nu aveti probleme! Va tin pumnii si sa ne mai spui ce ati hotarat...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele
Monica, sanatate sotului tau si voua.
Fetele, multumiri pentru felicitari si va pupicim mult.
Am mai pus pozici cu Sebi la 2 luni.

Mergi la inceput