Lista alba !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si eu care habar n-aveam ca exista o gradinita asa grozava aproape de mine! La LittleOne ma refer. Planuiam sa-mi dau fetita la gradinita dupa 3 ani, dar o sa ma gandesc mai bine, cred ca ar merge chiar din toamna asta, la 2 ani si jumatate.
Deci, anul incepe la 1 septembrie? Am inteles eu bine ca au in permanenta un medic acolo? Dar medicul asta administreaza la nevoie tratamente cu de la sine putere sau doar iti comunica un diagnostic si recomandari? (eu am o pediatra foarte buna si as vrea sa merg in continuare pe mana ei. Daca e urgenta atunci intr-adevar n-am ce comenta).
La piticii vostri cum a fost perioada de acomodare cu bolile? Au fost raciti des? Au avut si ceva mai grav de atat, bronsite, pneumonii? Animalutze tip giardia, viermisori etc.?
Uf, am o gramada de intrebari. Dar revelatia a fost atat de mare! Cum, sa am eu o gradinita particulara (si buna, din cate ziceti) la 1-2 statii de casa si eu sa nu stiu?

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

aurelia - buna! eu il am pe stefan la little one. sunt multumita cum au grija de ei. anul incepe la 1 septembrie, dar ei au deschisa gradinita pe tot parcursul anului, doar ca pe timpul verii nu au activitati didactice( doar se joaca...nu stiu sa spun exact ce mai fac!).
domnisoara doctorita nu sta acolo. vine luni dimineata sa-i consulte pe toti copii. daca sunt probleme este sunata si vine la gradinita.
daca mai vei sa stii ceva, da-mi pm.
pupare.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Buna mamici de gradinari !
Eu am o fetita de un an si 8 luni si incepem sa ne interesam de gradi ptr. toamna.
Fetele care au copii la little One spunet-mi si mie cat costa ptr. program lung/luna si cat ptr. program scurt si dati-mi si mie va rog un nr. de telefon de la gradi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by vladcelvechi

Vreau sa mentionez si eu pe aceasta lista Gradinita Nr. 38!

Acum, cind se apropie finalul perioadei in care am beneficiat de serviciile lor, le multumesc aici pentru tot ce au facut in toti acesti ani si mai ales pentru cum au facut.

Pentru toti cei care cauta o gradinita in zona Dristor, Rimnicu Sarat, Parc IOR o consider de departe cea mai buna varianta posibila.

First, they ignore you.
Then they laugh at you.
Then they fight you.
Then you win.

Buna!
As vrea si eu cateva detalii in legatura cu aceasta gradinita(zona mai exact,un punct de reper,eventual adresa si un numar de telefon ,daca nu cer prea mult)
Multumesc mult!

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Pana la urma ne-am hotarat la o gradinitza mai aproape de noi si care ne-a placut mai mult decat Little one; se numeste Kids Club si e pe strada Chopin in Floreasca; o sa o ducem de saptamana viitoare; din discutii am aflat ca Little one a fost deschis de educatoare care au lucrat la Kids Club......ce mica e lumea

De Kids Club stie cineva ceva?

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

am auzit pareri proaste de kids club......mai ne interesam

de Clara Kindergarten nu stie nimeni nimic? e tot in zona Floreasca

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Stiu cate ceva despre gradinita din curtea fostului leagan - este de stat, dar cam de fitze. Camerele cam mici si inghesuite, termopane, gresie.....Daca vrei sa mergeti acolo va recomand sa va grabiti. Stiu ca trebuie sa dai ceva, habar n-am ce si cat, ca sa reusesti sa inscrii copilul acolo. Oricum,daca stati in zona, merita incercat, stiu ca sunt conditii bune.

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoneta spune:

Mersic mult de informatie gio.O sa trag o fuga la gradi sa aflu mai multe...si cu fitzele o rezolv eu cumva,ca doar nu o fi asa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by kamiska

Buna mamici de gradinari !
Eu am o fetita de un an si 8 luni si incepem sa ne interesam de gradi ptr. toamna.
Fetele care au copii la little One spunet-mi si mie cat costa ptr. program lung/luna si cat ptr. program scurt si dati-mi si mie va rog un nr. de telefon de la gradi.
Pupici

kmy

Am facut si eu o vizita la Little One. Din toamna "scorurile" sunt:
150 program scurt (8-12:30 cu mic dejun)
170 program normal (8-14, cu mic dejun si pranz)
200 program lung (8-18, cu md, pranz si gustare)
Transportul se plateste separat (nu m-a interesat)

Mi-a placut, in general. Am incercat sa trec peste faptul ca gradina este la fel de mare ca si curtea pe care o are pustoaica mea acum acasa (copiii care stau la bloc nu au deloc si in curtea de acasa nu are copii). Tot asa, camerele mi-au lasat un pic impresia de inghesuiala, dar, iarasi, trebuie sa ma gandesc ca noi suntem un caz mai aparte, stam la curte, intr-o casoaie mare (care ne si rupe buzunarele cu intretinerea), la bloc unde am trait pana la 21 de ani era inghesuiala si mai mare.
Copilasii mi s-au parut bine ingrijiti, erau curatei si veseli. Am vazut si un bebe care a inceput sa planga in momentul in care a iesit pe usa gradinitei si l-a vazut pe taica-sau (noi am fost la 17 acolo, deja unii plecau acasa).
Ei, un singur incident m-a intristat, mai ales ca noi, vizitatorii am fost cauza: ramasese una din educatoare(ingrijitoare?) singura cu doi copilasi (cealalta ne conducea pe noi prin gradinita). Unul dintre cei doi copilasi era o fetita mica-mica si a cerut "apa, apa!". Ei, ingrijitoarea i-a zis stai ca-ti dau si a continuat sa o imbrace pe cealalta (putin mai mare), in timp ce gagalicea mica a inceput sa planga. Acum, nu pot sa o acuz pe ingrijitoare, nu putea sa le lase singure pe amandoua si sa se duca dupa apa, dar mie tot mi s-a rupt sufletul de aia mica. Cred ca totusi este un incident izolat, iar eu stau linistita ca a mea fata e infipta si nu plange daca nu i se da ce cere: insista pana ti se face lehamite si ii dai sa scapi de ea.

Una peste alta, eu tot la Little One am ramas, din toamna.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Fetita mea a implinit 2 ani si 7 luni chiar in ziua cand a inceput gradinita.Era cea mai mica din grupa.De atunci au trecut 7 luni,se descurca foarte bine,s-a adaptat bine(au fost cateva zile cu plansete si urlete,dar plecam pur si simplu si se potolea ca prin farmec imediat ce nu ma mai vedea).A avut nas infundat,mucisori,dar nimic grav.Cat a fost mica,am stat foarte mult cu ea afara,prin parcuri.Bafta!

Mergi la inceput