Lista alba !!!
Raspunsuri - Pagina 6
Ela76 spune:
Gabi - nici n-am stiut ca voi n-ati vazut ca sala de mese era aranjata de la inceput cu platouri, prajiturele, apa, suc etc. Vezi, daca noi am stat mai in spate, am avut acces mai usor la papa
Oricum, mi s-a parut un lucru frumos sa aiba pregatit ceva si pentru parinti.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
cgaby spune:
ela - am glumit...stiam ca e aranjat in spate, dar noi am plecat repede ca stef nu era in apele lui teritoriale! asa ca...
pupici si sanatate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
vladcelvechi spune:
Vreau sa mentionez si eu pe aceasta lista Gradinita Nr. 38!
Acum, cind se apropie finalul perioadei in care am beneficiat de serviciile lor, le multumesc aici pentru tot ce au facut in toti acesti ani si mai ales pentru cum au facut.
Pentru toti cei care cauta o gradinita in zona Dristor, Rimnicu Sarat, Parc IOR o consider de departe cea mai buna varianta posibila.
PITI spune:
Eu va spun cu mandrie ca baiatul meu este la Olga Gudynn international school si sunt ffffff multumita .Noi am mai incercat si altele si nu s-a acomodat bine. Aici are tot ce-i trebuie ,nu-i preseaza cu absolut nimic ,dar reusesc cu delicatete sa faca din ei copii ascultatori ,veseli . Asa ca v-o recomand ! Dar nu prea sunt locuri !!!!!! Pupici!!
Loreena spune:
Buna,
azi am fost si am vazut gradinitza Little One; mi-a placut ; fata mea are 1 an si aproape 5 luni si vreau sa o dau de la 1 aprilie cand incep eu munca poate cateva zile inainte sa vedem cum e cu acomodarea cat timp eu mai sunt libera; o sa fie la grupa mica unde am vazut ca mai sunt vreo 5 bebici;;cine are copilasul la grupa mica?
Poze cu toata Familia
cgaby spune:
buna loreena!
eu am baiatul la grupa mica, azi n-a fost la gradi...abia astept sa fim "colege" de gradi!
pupici. sper ca ai facut o alegere buna!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
zanazanelor spune:
Si eu am fost ieri la Little One si am stat de vorba cu Mihaela. Vreau sa imi inscriu acolo fetitza de la 1 septembrie (abia atunci o sa aiba 1 an si jumatate)... Am vizitat toate camerele si mi-a placut. Ce nu prea mi-a placut, a fost ca au curtea cam micutza. Copiii cu ce se joaca afara?
cgaby spune:
buna.
au groapa de nisip...au casuta...si masinute si balansoar de plastic..pentru cei micuti.
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
simoneta spune:
Intrucat am revenit si eu printre cei vii,dupa o absenta de doi ani,bineanteles ca primul lucru a fost sa caut pe forum ...gradinitele,pentru baietelul meu de doi ani,care in toamna face doi si jumatate.Problema mea este ca eu si sotul meu lucram in invatamant,deci resursele financiare sunt limitate,asa ca nu ne permitem o gradi particulara,desi ne-am dori.Noi locuim in zona 1Mai si am auzit ca s-a deschis o gradi noua langa leaganul de copii de la Arcul de Triumf.Stie cineva ceva de ea?
merib spune:
Va rog ajutati-ma ! Sunt o mamica de gemeni: radu si teo care implinesc 3 ani in august si caut o gradinita in zona P-ta Muncii, sau in zona Foisorului, unde stau bunicii; of course ca una de stat, ca de particulara nu poate fi vorba ( la mine totul se inmulteste cu 2). Mi-a zis soacra mea despre una pe Olari, undeva pe colt; din pacate nu stiu ce nr. are; ma duc sapt. viitoare sa o vad , dar as vrea si parerile vostre, va rog!
Merci