Pachete spre Romania!

Pachete spre Romania! | Autor: oanaXandy

Link direct la acest mesaj

As vrea sa trimit un pachet sper Ro din zona Miami sau Tampa prin intermediul bisericii. Are careva un nr de telefon, o adresa de contact? Ce stiti despre siguranta transmiterii pe aceasta cale? In cat timp ajunge pachetul? Se plateste vama pe produsele electronice trimise?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

pai ce bagi biserica in pachetele tale, ca doar nu mai esti pe vremea lu nea nicu ? ajung oricum si daca le trimitzi cu posta normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

narancea, asa am zis si eu si am trimis acu vreo luna niste poze intr-o scrisoare. care n-au ajuns nici in ziua de azi, si nu cred ca vor ajunge vreodata...unde trebuie!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

poate e vorba de o donatie, mai raule!

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

poate e vorba de o donatie, mai raule!

... si bursuca 08.05.05

daca e donatie atunci pot sa las si adresa mea din Militari? Prefer electronice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Oricum prin posta costa mult mai mult decit daca le trimiti prin biserica sau prin alte firme!

Succes!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

naaaaaaaaaa ok, punetzi-i lu isus si pachetele voastre in spate ! asa ceva...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Si eu am trimis poze de la o nunta care nu au ajuns nici in ziua de azi! Pachetele au ajuns insa toate! Cum adica trimiteti voi prin biserica? Si biserica cum trimite, nu tot prin posta ca doar nu exista servicu separat postal al bisericii? Taxele ar trebui sa fie aceleasi caci in cele din urma tot usps este, nu? Daca voi stiti altfel lamuriti-ma pliz si pe mine ca doar nici eu n-am inebunit sa trimit pachet de Craciun la ai mei si sa dau pe transport $$!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Pentru toti cei deranjati de subiectul meu rectific: as dori sa trimit un pachet de dimensiuni considerabile prin intermediul CONTAINERELOR , poate asa suna mai elevat, desi mie initial mi s-a parut a fi un "limbaj de mahala". Auzisem ca bisericile presteaza aceste servicii.
Prin intermediul postei nu se poate trimite orice dimensiune si cantitate, stiam doar de aceasta varianta. Firmele Atlas si Carpati sunt in NY, iar eu din pacate in Sudul Floridei. Oricum, multumesc anticipat celor care imi pot furniza o sursa de informatie utila.
Celorlati succes deplin in impanzirea romanului "Din ciclul celor plictisiti de viata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Oana, noi am primit de la biserica, inainte de Pastele de anul asta, ceva "fluturasi" cu numere de telefon si cu preturile pe lbs si era f. avantajos. Numai ca noi deja trimisesem cite ceva prin cineva (culmea, tot de la biserica). Ei nu trimit prin USPS sau UPS, nu stiu ce metode au, poate inchiriaza direct serviciu de cargo. Oricum, merita sa te interesezi la vreo biserica romaneasca din zona ta (poate fi si de alt rit decit ortodox, ca romanii se ajuta intre ei, asa cel putin am constatat noi!). Din pacate, noi stam tooooocmai in California, deci pe coasta ailalta.
Succes!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

oana americana ............. sa nu ne faci pe noi plictisitzi de viatza hahahahahahahahaha nu esti in stare sa itzi cari singura containerele hahahaha apelezi la sfintul duh sa te ajute si ne zici noua plictisitzi de viatza ? da cu ce le umplii mama ? ai gasit ceva vechituri pe acolo ?

my god ! lumea nu mai are nici o limita, aduna din gunoaie, umple containere si face din biserica noastra un fel de dhl. deh au activitate, nu se plictisesc hahahahahahaha

Mergi la inceput