Rowenta Lissima

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Eu mi-am luat placa acum 3 ani de la Top Line si am dat vreo 300Euro,dar acum s-au mai ieftinit.

placile la top line erau acu 3 ani intre 80€ si 140€ . dar asta pt saloane. poate ca persoana fizica trebuie sa platesti mai mult.totusi 300€ ! ti-au dat factura ?? sau a facut cineva un ciubuc????

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

As dori sa imi cumpar un uscator pentru par si nu stiu de care. Cel pe care l-am avut l-am dat mamei. As dori unul care sa aiba difuzor cu dintii cat mai mari, am parul lung si ondulat (bucle).
Ce imi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Dupa esecul cu o placa Philips,anul trecut l-am rugat pe hair stilistul meu sa-mi cumpere de la furnizorul lui o placa GHD.
De atunci coafezul meu se plange ca trec rar pe la ei si eu sunt incantata de placa.
E foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Marcellinna-ne poti spune cat a costat placa? Am auzit ca sunt foarte bune.

Mergi la inceput

Am cumparat-o exact acum un an,m-a costat 160 € si asa cum am mai spus sunt foarte multumita de ea.
Ma coafez rapid,pot sa-mi fac si par lins si bucle si onduleuri dupa bunul plac.
Daca pun la socoteala ca o folosesc de doua ori pe saptamana si eu si fiica mea si ca un coafat m-ar fi costat cel putin 11 euro /coafat macar odata la doua saptamani, cred ca deja mi-am scos banii de multa vreme.
Acuma mai mergem la coafor doar sa ajustam tunsoarea asa cam odata in fiecare anotimp.
Vrea sa-si cumpere si cumnatamea si l-am intrebat pe Riccardo cat costa placa...anul asta costa 180 de euro .Mi-a spus pretul doar dupa ce l-am linistit ca a mea cumnata nu-i clienta de-a lui.

Mergi la inceput

marcellinna, nu-mi recomanzi si un uscator de par bun?

Mergi la inceput

Acuma nu stiu ce sa zic la capitolul uscatoare de par.Eu am Imetec Ion si sunt multumita.
Daca te uiti la lista asta primul din lista e ca al meu.
http://shopping.kelkoo.it/ssc-100289623-phon-imetec-ion.html

Mergi la inceput

marcellinna, multumesc mult

Mergi la inceput