Rowenta Lissima

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

parul:
- de lungime medie spre lungut
- culoare: saten-inchis cu fire albe
- firul e mediu ca grosime, mediu si ca desime, putin ondulat natural
- vopsit: negru, cu Pallette, Garnier, ActiviaPlant (nu prea am acordat importanta vopselei, in orice caz am folosit si L'Oreal si nu am fost multumita de ea), cam la 1 1/2 luna
- permanentat de vreo 2 ori in ultimii 15 ani
- cred eu destul de uscat pt. ca eu am si pielea cam deshidratata (mi-a spus si coafeza), "fashaie" intre degete si e cam rebel (varfurile stau aiurea, nu se aseaza cum trebuie; e posibil sa se datoreze si tunsorii, care e oarecum in scari, nu foarte reusita cred eu, atit cit ma pricep)
- ma spal cam la 3 zile pt ca folosesc produse de styling si pt ca in Buc e f. mult praf
- ma spal cu sampoane pt par deteriorat, uscat, vopsit tip 2 in 1 (sampon + balsam) (Pantene,Dove, Herbal essences); uneori mai dau si suplimentar cu alt balsam
- parul il uscam cam 5 min la prosop si ulterior la aer pur si simplu, pina acum vreo citeva luni; iar acum la propsop si apoi cu foehnul pt ca mi se pare ca se aranjeaza mai frumos; rar folosesc peria ca nu am timp tot la 3 zile sa stau sa ma coafez
- folosesc spuma, uneori fixativ, rar gel/ceara
- mai am ceva de la L'Oreal tip spray (hidratare/hranire) - care se da dupa si nu se mai clateste
- mai am o masca cu placenta pe care o folosesc din cind in cind - nu e ceva de marca, un no-name
- mai am si un ulei - italian (nu-mi mai amintesc acum numele, ceva cu A...) - tot profesionale, se gasesc doar in saloane - care hidrateaza, usureaza pieptanarea si coafarea

cam asta e, in orice caz in mod uzual folosesc doar samponul 2 in 1 si apoi spuma, ma usuc cu foehnul si apoi nitel fixativ;
mi s-a parut ca oricite produse de hidratare/hranire am folosit nu am avut un par mai frumos; chiar uneori din exces de zel si dorinta de a avea rezultate mai rapide si mai vizibile foloseam cam prea mult si multe produse si obtineam un efect contrar (par cam imbicsit imediat dupa spalare, greu de aranjat etc.)

of m-ai omorat!!!! ok parul tau este uscat dar nu deteriorat. deci nu ai nevoie de o masca intensiva . totusi pt parul tau eu iti recomand o masca care sa mentina echilibrul hidro-lipidic si in acelasi timp sa-ti netezeasca parul . pt tine ideal este sampon +masca ( nu balsam) MATRIX SLEEK LOOK . Produsul e mai scump decat sampoanele de magazin dar nu inaccesibil .Totusi vei descoperii cu surprindere ca vei folosi mult mai putin produs ( de exemplu sampon ai nevoie can cat incape intr-l LINGURITA la fel si masca . chiar daca nu face spuma samponul la prima aplicare va face loa a doua) E important sa clatiti FOARTE bine parul dupa samponare si anume 3 minute . la fel si masca trebuie clatita pana nu se mai simte produs in par. ATENTIE masca nu se aplica niciodata pe radacina ( indiferent ce prostii scriu pe cutie importatorii, gen masati bine produsul de la radacina pana lavarf).
Sampoanele 2 in 1 sunt a mare porcarie, duc la incarcarea in exces a parului cu reziduuri si obtineti exact efectul opus adica un par aspru, fara luciu si cu fire care o iau in toate directiile la periat.

michelle7

Mergi la inceput

puteti sa intindeti parul daca il puneti seara pe bigudiuri mari ( pt volum ). pe parul umed si le scoateti dimineata. incercat sa pieptanati cat mai puntin parul dupa scoaterea bigudiurilor pt a pastra aspectul natural. daca parul are prea mult volum il puteti disciplina cu peria rotunda si cu un pic de ser pt varfuri sau ulei pt intindere ) Nici intr-un caz cu spuma sau gel. De asemenea pt incepatoare , fixativul va poate salva ziua , dar nu-l folositi in exces pt ca o sa aratati ca si cum ati purta peruca. exista un produs vandut de firma ECOVITAL( sunati-i la sediu ) e un ulei pt intins parul e produs de ALFAPARF si se numeste SEMI DI LINO CRISTALLI LIQUIDI . E beton si o sa va tina cel puin un an. se aplica 1-2 pompe in palma , masati palmele intre ele si dupa aia pieptanati parul cu degetele ca sa distribuiti produsul uniform in par ( evitati radacina ) . la final de coafura mai aplicati o pompa pe vf degetelor si dupa aia aplicati prod pe lungimi ( insistati pe varfuri ) .netezeste firele rebele si da luciu. Tot secretul pt un par arajat este sa uscati fiecare suvita PERFECT inainte sa treceti la cealalta. La fel ca la permanent , asezarea suvitelor se face prin distrugerea si apoi refacerea legaturilor lantului de hidrogen. daca parul e inca umed , parul se va contracta in continuare in procesul de uscare iar legaturile de hidrogen se vor forma lasand suvita intr-o alta forma decat cea dorita ( atata timp cat exista H2O in par se vor forma noi legaturi de hidrogen) as fi vrut sa va explic altfel dar pe site sunt numai fete destepte asa ca nu ma indoiesc ca stiti ce vreau sa spun ...

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Michelle, tu ai dreptate dar acum nu mai am cale de intoarcere.
pana acum 4-5 luni bigudiurile erau suficiente, dar acum am o tunsoare cam ciudata si parul nu se mai aseaza; astept sa-mi mai creasca putin si sa revin la vechea tunsoare si sa renunt la placa.
si daca tot te-ai oferit sa me ajuti , spune-mi te rog o marca de sampon potrivita pentru parul meu (pretul nu e important, doar sa-l gasesc usor).

multumesc

Mergi la inceput

pt parul tau deteriorat ( o sa ignor faptul ca e ondulat pt ca momentan il intinzi) ai nevoie de un tratament intensiv. Personal cand am fost in situatia asta am folosit L`OREAL INTENSE REPAIR SAMPON + MASCA ,( e produs profesional se gaseste in saloanele de coafura . e in ambalaj galben) .cand scapi de tunsoarea minune si de parul distrus va trebui sa-ti cumperi un sampon pt bucle si balsam din aceeasi gama daca vrei sa scoti in evidenta buclele naturale (produsele care nu sunt pt parul ondulat ingreuneaza prea mult firul si duc la relaxarea buclelor)

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Hello cretzelor!!!!
Si eu sunt merinos de Palas.
Cand aveam 16 ani a aparaut prima data in Romania placa de indreptat parul.M-am trezit dimineata,de ziua mea si am gasit pe pat,langa perna mea,o asemenea placa de intins parul,marca Babyliss.Mama meau,"autoarea" cadoului,a stiut ca din totdeauna mi-am urat parul cretz.Pana la 16 ani cred ca am folosit tone de gel pt a-mi indrepta parul.Il lipeam de cap si il dadea cu gel si,chiar daca era tare ca o crusta (nu aveam nici o sansa sa imi sparg capul pt ca aveam "casca") eram multumita ca am rarul drept.
Nu stiu daca se bucura cineva mai mult ca mine ca s-au inventant aparatele de intins parul.
Azi am o placa profesionala (de la Top Line),lata de 8 cm,de care sunt fff multumita.Imi indrept parul cu ea atunci cand ma spal pe cap acasa.Am folosit cam toate produsele pt indreptat,relaxat,intins,etc,dar,ca si concluzie,am ales Intense Repair-L"oreal Proffessional,Oleo Relax-Kerastase,Matrix verde pt par ondulat si masca Dove albastra,dar nu cea din Romania.
Eu imi intind parul cam 1 data pe saptamana si,atunci cand o fac acasa fac asa:imi usuc parul cu prosopul(dar sa nu frecati pt ca,parul fiind ud,se rupe firul),il usuc cu pheonul(cateodata il dau cu vreun ser pt netezire sau protector),imi intind cu peria primul zmoc de par de la frunte,iar apoi il las asa peste noapte.Dimineata il intind cu placa si,datorita samponului si al balsamului,parul cedeaza imediat la contactul cu placa.Zmocul di fata il usuc pa ca eu imi pot parul pe spate si daca il las sa se usuce asa se increteste de la radacina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Michelle, multumesc pentru sfaturi
Anelize , ce vremuri cu Babyliss.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

hello, Michelle !

plizzzz spune-mi si mie ce este serul pt varfuri si ce vrea el ?! multumesc muuuuuuuult de tot si sper ca nu te-am

o zi buna !

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetelor, sunt ferm convinsa ca o sa par dar spuneti-mi si mie de unde cumparati produsele profesionale L'Oreal?
Anelize, pliiz daca ne poti spune si noua cat costa o asemenea placa?

Delia, Codrin si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by Delia

Fetelor, sunt ferm convinsa ca o sa par dar spuneti-mi si mie de unde cumparati produsele profesionale L'Oreal?
Anelize, pliiz daca ne poti spune si noua cat costa o asemenea placa?

Delia, Codrin si Iris

Eu mi-am luat placa acum 3 ani de la Top Line si am dat vreo 300Euro,dar acum s-au mai ieftinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Si cu Lissima cum ramane? Nu si-a luat nimeni? Eu am vazut aseara in Cora acel uscator Rowenta- 1.600.000 si unu braun la acelasi pret. Acum nu stiu ce sa cred or functiona uscatoarelel astea de intins parul? Ca eu nu vreau placa. Am parul f uscat, de ce nu stiu, si indiferent de tratamente, balsamuri sapoane etc tot se degradeaza si e uscat.

Uscatorul Braun- are mai multe ustensile de arannjat parul
Lissima- are doar un singur acesoriu...

Doamnelor care va pricepeti la d-astea ce ziceti?

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput