Rowenta Lissima
Raspunsuri - Pagina 4
michelle7 spune:
Eu mi-am luat placa acum 3 ani de la Top Line si am dat vreo 300Euro,dar acum s-au mai ieftinit.
placile la top line erau acu 3 ani intre 80€ si 140€ . dar asta pt saloane. poate ca persoana fizica trebuie sa platesti mai mult.totusi 300€ ! ti-au dat factura ?? sau a facut cineva un ciubuc????
michelle7
danamiha spune:
As dori sa imi cumpar un uscator pentru par si nu stiu de care. Cel pe care l-am avut l-am dat mamei. As dori unul care sa aiba difuzor cu dintii cat mai mari, am parul lung si ondulat (bucle).
Ce imi recomandati?
marcellinna spune:
Dupa esecul cu o placa Philips,anul trecut l-am rugat pe hair stilistul meu sa-mi cumpere de la furnizorul lui o placa GHD.
De atunci coafezul meu se plange ca trec rar pe la ei si eu sunt incantata de placa.
E foarte buna.
marcellinna spune:
Am cumparat-o exact acum un an,m-a costat 160 € si asa cum am mai spus sunt foarte multumita de ea.
Ma coafez rapid,pot sa-mi fac si par lins si bucle si onduleuri dupa bunul plac.
Daca pun la socoteala ca o folosesc de doua ori pe saptamana si eu si fiica mea si ca un coafat m-ar fi costat cel putin 11 euro /coafat macar odata la doua saptamani, cred ca deja mi-am scos banii de multa vreme.
Acuma mai mergem la coafor doar sa ajustam tunsoarea asa cam odata in fiecare anotimp.
Vrea sa-si cumpere si cumnatamea si l-am intrebat pe Riccardo cat costa placa...anul asta costa 180 de euro .Mi-a spus pretul doar dupa ce l-am linistit ca a mea cumnata nu-i clienta de-a lui.![]()
marcellinna spune:
Acuma nu stiu ce sa zic la capitolul uscatoare de par.Eu am Imetec Ion si sunt multumita.![]()
Daca te uiti la lista asta primul din lista e ca al meu.
http://shopping.kelkoo.it/ssc-100289623-phon-imetec-ion.html