Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Felicitari Anca pentru bebelusul grasut si perfect!
Cata, cred ca esti super fericita, chiar ca bianca este grasunica. Eu stiu ca atunci cand sunt mai mari bebelusii, adica cum este cazul tau cu 10 zile automat se schimba si DPN-ul cu 10 zile!
Ana mai lasa mai sacosile, nu mai cara atat ca obosesti!!!
Bafta la eco Giova, sa vii cu vesti bune!
va felicit fetelor pentru pregatirile ce le-ati facut pentru bebei, vad ca sunteti pe ultima suta de metri cu cumparaturile! eu nici nu am inceput...am primit si noi cateva costumase dar eu personal nu am cumparat nimic! O sa ma duc sa cumpar ce-mi trebuie pentru mine...iar pentru bebelusa ii las pe ceilalti...de, cu superstitiile astea!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DAniela- nu mai fii asa superstitioasa, nu are sens, e adevarat ca o sa primesti hainutze, dar rced ca salopete si body-uri ai nevoei mai multe ca nu o sa speli la 2 zile si plus ca lumea cumpara lucruri mai semnificative, vezi jucarii, costumase si altele.
ALina tu ce mai gatesti azi?
Merg si eu la banca si in pauza un pic!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, vreau sa va intreb daca stiti ceva de susan, daca e ok sa mancam. Mie imi plac niste batoane de susan si vreau sa stiu daca pot sa pap.
DENISA, azi n-am mai gatit si sper ca inca vreo doua zile imi ajunge mancarea. Si acum ma doare spatele la cat am stat ieri in bucatarie.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Alina eu nu stiu sa aiba nimic contrindicat susanul. Si eu mananc foarte multa paine care are susan si e ok.

Ana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Denisa, nu ma mai certa atat ca nu sunt chiar atat de superstitioasa!
Adevarul este ca si eu mi-am pus termopane, am zugravit camera in care o sa stea Ioana, dar pentru lucrurile mai mari il astept si pe robert sa le cumparam impreuna, ca doar nu-i numai copilul meu! Vrea si el sa participe chiar daca a lipsit atata vreme bietul de el!

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ma bucur ca va place mobila, fetele. Abia astept sa vad voi cum mai aranjati pentru bebei.
Alina, si eu mamanc batoane de susan, am citit ca sunt f bune pt ca au mult calciu si magneziu.

Ralu 29+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Daniela- nu te-am certat, doar ziceam asa prieteneste, uite- Normalk c atrebuei sa particiep si tatal, al meu a aprobat mereu din poze, doar la 2 chestii a mers, pe motiv d etimp si asa este, si zice lasa ca ii luam de toate, ca doar munceste tati mai mult pt Emma
Alina, asa sa-ti ajunag mincarea, si eu am gatit ieri tot cam pt vreo 2-3 zile. SI il mai pun pe Dragos sa faca intr-o seara peste si gata.

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina felicitari pt. vestile bune!!!Cred ca o sa fie Bianca cum este fetita Ioanei de la mamici sept-okt.Cred ca dr. T va arata de fiecare data cate ceva nou ca sa te faca sa te duci mai des la eco
Acina superbe pozele de la ecoPrima mai ales arata o fatzuca asa dulceeeFelicitari pt. bebelin
Denisa maine te duci la eco? Sper sa nu ma incurc cu mesajele citite, daca te duci iti urez sa iasa totul bine, sa fie super tot ce iti spune despre Emma
Giova te astept cu vesti bune despre MarcoPoate aduci si pozeSant curioasa ce greutate are ca e cu o sapt. mai mare decat AngeloEu zic ca este mai bine sa continui cu vitaminele, nu mai sari peste zile pt. ca este si interesul tau sa le iei, se compenseaza cu ce i-a Marco de la tine din organism
Ralu super misto mobila care ati luat-oIese foarte frumoasa camera bebeului
Irina astazi nu am iesit din casa in schimb a venit Robert cu un costumas bestial pt. fratele lui si cu 8 perechi de sosete superbeCostumasul este cred pt. 5-6 luni, este de iesit afara.
Mai fetelor eu va urmez sfatul si nu ma mai agit cu socrosenia, nu este obligata sa cumpere dar daca o sa vad ca face diferenta intre nepoti a taiat-o cu mineDaca avea placere putea sa scoata niste bani sa spuna ca atata da ea pt. unele hainute care deja le cumparasem noiva pup, intru mai tarziu ca ma uit la " La bloc "

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica- mersi, eu maine merg la medic, si iau trimiterea pt ecografei si testul de glucoza, stiu sigur asta, sa vedem ce-mi spune de contractzii.
Sa poarte Angelo costumasul si sosetutzele sanatos!Sie u zic sa o lasi in pace, si dc face diferente sa ii tai macaroana si gata!
Si soacra-mea e miere la telefon, sunt curioasa dc ne trimite ceva in ianuarie prin mama pt bebe, asa simbolic, ca nu astept altceva.
Vitamine eu nu mai iau d evreo 3 saptamini, asta e!Astept sa fac analize si dc iese ceve minus, voi lua iara.

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Burtici sunteti toatela nani, Monica nu s-a terminat emisiunea?

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput