Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Fetelor apropo de testul de glucoza ( ca m-a bagat la idei Denisa ) si voi il faceti au ati auzit de el sau cum se porcedeaza ca mie aici nu mi-a pomenit nimic si nu mai are cand avand in vedere ca merg la control la sf lunii a 8a.
Monica ce baita dragutz ai mereu se gandeste la fratiorul lui.Sa stii ca si eu am cam aceeasi parare ca si tine despre doctorul Tutunaru ori nu are ce face uneori ori e prea glumetz.
Denisa bafta maine la ecosi chiar dc e tarziu sa ne scrii ca intram si mai tarziu.
Irina 31+
Denisam spune:
Irina -mersi o sa va scriu.
Nu vreau sa te sperii, dar am citit ca e important, stiu ca Monicai ii e frica ca trebuei sa bea acea substanta dulce, dar dc nu e de dimineatza, e ok, sa stii.Mai suna medicul si intreaba-l!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Deni si Irina, sant in pauza la un serial
Mie dr. nu mi-a spus nimic despre testul de glucoza, imi convine ca vorba ta Denisa: chiar sant ingrozita la gandul ca ar trebui sa beau glucoza
Astazi stateam si ma gandeam oare ce este cu Ioana ca nu a mai dat nici un semn? Nu are nimeni cum sa i-a legatura cu ea? Cred ca are netul stricat, cine stie....Ma duc sa pun niste cartofi la prajit,pupici
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica- ma bucur ca estiok, eu in 30 min o tai acasa si o sa calc si poate apuc o plimbare inainte sa vina ploaia..
Noapte buna burtici!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
irinadum spune:
Monica am inteles ca Ioana nu ar einca net acasa si mai dureaza un pic pana il pune elputin asa zicea cineva aici pe net.E adevarat ca a trecut ceva timp de atunci insa poate ne spune cineva care e treaba.
Irina 31+
Denisam spune:
Ana-frumoase pozele, dar asa cald e acuma, sau sunt mai din septembrie?
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Ana_m spune:
Vad ca functioneaza link-ul, de fapt nu ma mir ca sotul l-a facut , nu eu, dupa ce l-am batut la cap de o luna
. Pozele sunt cam de acum o luna, la sf lui septembrie. Oricum v-am avertizat de mult ca sunt
. Burtica nu se vedea ea prea tare, din cauza
, acum e ceva mai vizibila.
Ana
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
J G spune:
Ana, ce poze frumoase...
Fetelor am mancat cam mult si prost, deja m-au apucat arsurile. Cand am venit casa muream de somn dar nu m-am culcat ca era prea devreme, acuma parca vad ca nu mai adorm pana la 2!! Stupid me!
Trebuie sa caut alt apartament - daca va puteti imagina am aflat ca nu exista caldura in bloc, fostul admin a dat tzeapa de 2,7 miliarde lei si Radetul a taiat caldura. Cred ca il omor pe proprietar. Acum alt cautat de apartamente, alt avans... Noroc ca e cald inca. Va puteti imagina asa ghinion?
Ma bag la dush, poate imi vine somnicul.
Noapte buna, ne auzim maine!
J aproape 25
irinel2005 spune:
Irina, mie mi-a facut doctorita mea un fel de plan de analize medicale si de ecografii, adica in ce saptamani ale sarcinii sa merg la eco, respectiv ce analize trebuie sa fac si cand. Pentru intervalul 22-24 saptamani am avut de facut, pe langa sumar de urina si hemograma, si testul de toleranta la glucoza, care in asta a constat: mi-au luat sange cand am ajuns la spital (am stat internata cateva ore), dupa care am baut un pahar de glucoza (50 grame), gretoasa, dar suportabila totusi, iar apoi din timp de 3 ore jumate imi recoltau din nou probe de sange din jumatate in jumatate de ora. Bineinteles ca nu m-au intepat decat o singura data, ci mi-au pus o branula cu capacel si din jumatate in jumatate de ora deschideau "robinetul". In tot acest interval de timp nu am avut voie sa mananc nimic si nici sa beau apa sau alte lichide. Cu mancatul a fost cum a fost, desi la un moment dat mi-era o foame (nu avusesem voie, bineinteles, sa mananc nici inainte), insa cu setea... Dupa glucoza aia.. Unde mai pui ca la fiecare recoltare de sange trebuia si proba de urina, da de unde atata?
Irinel
27+ si bebe
Ilinca