Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Ana nu-ti mai fa atatea probleme, ca poti sa-i pui plapumioara, daca e anti-alergica, anti nu stiu cum, sa nu transpire bebele, sau paturica, sau scutec, sau sac de dormit.Tur de patut=aparatoare, scuze, dar nu m-am exprimat bine.
Stiu doar ca perna nu e bine sa-i pui, dar cu ceva trebuie acoperit copilul ala.
Imi zicea o prietena ca in camera trebuie sa fie 25 grade C. Ce stiti de asta? Noi cum vom dormi pana in aug. cu el in camera, cred ca vom muri de cald, dar asta e.Din iulie, va avea propria lui camera.
Nu magazinul se numeste Prenatal, l-am vazut si in Grecia e si in Italia, trebuie s-o trimit pe sora-mea acolo sa vada.
Hai ca, acum chiar am plecat.
Pupici.
poze
gio
si bb Marco 28+
irinadum spune:
Ana pai eu am vazut cearceafurile pentru saltea cele cu elastic la 8 euro 2 cearceafuri iar chestia ai gen acoperitoare de care zici cu tot cu un fel de perna de decor sunt pana in 20 maxim 25 si chiar azi m-am uitat de ele.
Iar perna nu se pune deloc iar plapuma nu se pune pentru ca si-o poate trage pe fata si se poate sufoca sau diferite cazuri din astea . De aia au aparut asa zisii saci de dormit pe marimi unde il bagi si nu exista riscul de a aluneca in el .
Irina 31+
Denisam spune:
Burtici, aparatoarele d epat sunt f. importante, ele in genral vin cu un set complet de lenjerie d epat-care ar contine, cearsaf, pilota sau plapumica, aceste aparatori si inca o chestie pt saltelutza, care imbraca partea de jos, pernutze mici sunt optionale, cel putin asa sunt pe aici. Acele aparori se pun de jur imprejur la gratii sau la lemnul patutzului sa nu se loveasca bebe cand incepe sa creeasca si se suceste..
Eu o sa ridic setul asta cand merg sa iau mobila, ca e inclus in pretul care l-am negociat, si e f. fain.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Irina , 8 euro cersaf cu elastic
? Cred ca m-a vazut aia mai palida la fata de mi-a cerut asta. Ok maine ma duc cu hartia si pixul in mana si imi notez in fiecare magazin preturile si apoi aleg.
Giova, m-am uitat acum pe net, exista mag. Prenatal si aici in Spania, dar nu in orasul in care stau eu. el mai aproape e la vreo 90 km, poate peste o luna cand va pleca mama cu autobusul din orasul ala, o sa trec pe acolo.
Ana
28+
irinadum spune:
Ana da cearcefuri de alea se gasesc si in marketurile mari si chiar asa sunt la pret . Eu nu imi dau seama ce ti-a spus acolo pentru ca este scump vezi in raionele de nou nascuti din marketurile mari ca gasesti tot ce vrei de la pampersi pana la cearceafuri , aparatori de pat , pompe de san , absolu orice.Asta ca sa iti faci o idee. Apoi fiecare oras trebuie sa aiba magazin de nou nascuti trebuie doar intrebat.
Irina 31+
alina80 spune:
DANA, sper ca ti-a trecut durerea de cap si te simti mai bine.
CATA, felicitari pentru grasana! Ma bucur mult ca este totul foarte bine. Tu sa stai in continuare linistita acasa si sa nu stai prea mult in picioare. Chiar asa, ce inseamna ca sunt mai mari bebelinii? Inseamna ca nastem mai repede decat DPN-ul? Stie cineva?
ACINA, ma bucur ca si la tine este totul ok! Ai vazut ce emotionant este sa-l vezi asa de clar? Cred ca e misto sa-l vezi cum face pipi, as vrea si eu sa vad!
RALIRALI, e foarte frumos patutul, sa-l stapaneasca bebelina sanatoasa!
Bafta multa fetelor care merg maine la echo!
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
utocatalina spune:
Anca felicitari pentru RECLAMA ILEGALA...ma bucur ca si la tine a fost totul perfect...Alina nu stiu ce inseamna ca bebeii sunt mai mari, dar eu am un felling ca Bia va veni putin mai repede de 40 de sapt...asa simt eu...acum om vedea!Ralu felicitari pentru mobila achizitionata! Eu cred ca in noiembrie trebuie sa alerg sa definitivez bagajul de spital si apoi sa iau cosmeticele Biei!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Denisam spune:
Rali-f. faina mobila, aceeasi culoare avem si noi si comoda cu 5 sertrae si patutzul, ambele din lemn, abia astept sa le ridicam.
Monica esti bine?
Si eu vreau sa vina bebelina mai devreme de 40, dar dupa 35, sa vedem!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
CATA, si eu simt ca Ayan va veni inainte de DPN, dar nu cu mult inainte. Gabi imi zice mereu ca el simte ca o sa nasc de Revelion. Am inceput sa cred si eu asta! Acum sa vedem. Si eu vreau sa am cat mai curand facut bagajul de spital.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Da chiar asa Monica undeai disparut azi ce ai mai cumparat?
Rali asa e sunt super dragutze mobilele .
Irina 31+