Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Na hai ca mai intru si eu scurt azi ca e rost de si de ,La multzi ani sarbatoritelor si beau si eu o cana de supa de gaina ca ma doare gatul,recomandat ar fi penisol dar nu e sotzul acasa asa ca bagai gaina in oala si acu beau zeama.
Doruletz scumpa foc Alexandra si cred ca e si cuminte,un pentru ea.
NN ai grija cu rolele sa-ti pui genunchiere si ce mai trebe sa nu te lovesti pe unde nu e voie sa mai stai si in medical .
Lilanda vad ca te-ai simtzit bine la Wiena acum sa vi si la Salzburg sa faci o poza si cu Mozart,si pentru restul trupei e valabil.
Alba si eu am fost vineri prin Tirol si tare fain aratau muntzii in amurg de seara,pacat ca nu am fotodigital ca va saturam de poze.
La restul trupei de scandinaviiii un de la noi si nu cantatzi asa mult sa va doara gatul ca pe mine ca e de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

wow, sariti oameni buni ca o ia razna narancea al nostru. . da' are si de ce.

nu ma pot aduna sa scriu nimic ccc ca sunt batuta la cap (si la propriu si la figurat) , asa ca va las si revin mai tarziu.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna seara!

Intru repede sa va spun ca nu am nascut si nici nu am uitat de voi si de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Va multumesc si sper sa ma dumiresc si eu din ce aluat mi sunteti.

La multi ani sarbatoritelor si distractie placuta!

Dupa cum ziceam nu am nascut, de fapt chiar am cazut la pact cu fii-mea sa amanam evenimentul pana in noiembrie sau decembrie pentru ca deabia azi mi-am dus ultimele mobile si bagaje in casa in care urmeaza sa ma mut. Asa ca mai dureaza pana pun totul in ordine. de trei zile parca lucrez la manastirea lui Manole. In timpul zilei frec si lustruiesc iar seara mai vine cate o serie de bagaje care strica toata munca mea pe ziua respectiva. cand mi se pare ca prinde si casa un contur, tzust de sub nas orice impresie de normalitate. Trebuie sa precizez ca eu sunt de fel o imprastiata si o dezordonata insa mi-am gasit nasu' respectiv pe barbati-miu care de fel pune caruta in fata boilor asa ca imi revine mie responsabilitatea de a fi creierul operatiunii casa, masa, copilu'. SI nu e usor sa vorbesti cu orele cu peretii asa cum fac eu. Ma scuzati ca ma plang, asa sunt de fel...Da banuiesc ca altfel nu prea aveti cum sa ma cunoasteti.

Asadar nu mai nasc sambata cum stabilisem inainte...Amanam pana la o data necunoscuta.

Noapte buna de pe palpitantul taram romanesc...Banuiesc ca nu va e asa dor...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Viku, wow, nu eshti frumoasa, eshti superba, ca shi-acu to' la fel iejti Hihi, daca nu mi-erai draga, inkideam pozele-alea, asha, de invidie, ca-n alba ca zapada

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by sofia_misicu
Dupa cum ziceam nu am nascut, de fapt chiar am cazut la pact cu fii-mea sa amanam evenimentul pana in noiembrie sau decembrie pentru ca deabia azi mi-am dus ultimele mobile si bagaje in casa in care urmeaza sa ma mut.

Uite, inca o data ca te poti intelege cu femeile...chiar si nenascute, insa daca e sa te lase pina-n decembrie, io cred ca de-acu e vorba de incaptinare...si nu de aminare !!! Noi, destul de multi de pe-aci, sintem proaspat muta(n)ti asa ca te-ntelegem la nivelul acestei operatiuni...si te sprjinim si virtual , daca e cazul...:-)))
Alba, da' voi n-ati mai sarbatorit o data Halloweenul anul asta?? Iar aveti liber???...asa ceva e nemaipomenit!!!
itsmenutzo si mie mi-e dor de tine si chiar am sa-ti zic o vroba in legatura cu mirosu' meu de soacra batrina...daca iti mai amintesti!!!
Toria, chiar discutam cu Niels ca-i musai sa repetam experienta austriaca...asa c-o sa ne vezi-ntr-o zi prin Salzburg :-)))
mara, de ce zici ca esti batuta-n cap ???
mihaela...lasi titlul ala tot capitolul??? (Nu de alta, da' ne-o crede lumea sclerozati!! ) si....edit: asta-i specialitatea lui iren

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hihi, Lilu, pe faza asta o sa-mi scot shi atestat, da numa daca nu uit

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

iar m-a ratat mos ene si iar am fugit la voi.

de ce zic ccc ca sunt batuta in cap? pentru ca stau in fata calculatorului si nu stiu ce sa scriu. mi-e tare dor de voi, de vremurile bune cand stateam pe net ore in sir si stiam fiecare ce si cum face. desi erati departe de mine erati mult mai aproape ca acum cand intru o juma de ora chinuita, citesc ce-ati mai scris, vad poze si nu stiu ce sa va zic pentru ca nu-mi gasesc cuvintele si locul printre voi. e tare greu, e si asta o problema pentru mine, fara gluma. offf serviciul asta, te cam sclerozeaza...nu tu forum, nu tu o carte buna, nu tu un film bun... poate inca nu stiu eu cum sa-mi impart timpul pentru ca sunt alte mamici care au si mai multe pe cap decat mine si se descurca de minune. dar sper sa invat sa-l impart in curand.
maine m-am hotarat sa merg cu ionu la film, la moartea domnului lazarescu (cred ca sunt ultima persoana din romania care n-a vazut filmul) pentru ca la noi e oferta aia cu "daca e miercuri e filmul orange" sau cam asa ceva si poti lua doua bilete la pret de unul. ma rog, nu e asta motivul pentru ca oricum nu e scump biletul dar poate asta a fost un impuls. ziceam dara ca m-am pregatit sufleteste de mers la film dar nu stiu daca voi ajunge...

asa ca sunt supatata si invidioasa pe voi, astia care aveti timp si de distractii si alte chestii mai importante decat munca.

hai ca ma opresc ccc ca nu e locul de bocit aici la scandinavi.
va pup, noapte buna, somn usor, sapte purici pe-un picior...

andreea cea

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

s-a terminat chefu?
Nu conteaza io vin sa mai trag o sampanie in cinstea fetelor noastre sarbatorite!!
Am vizionat pozele cu Vikinga si Ana Alexandra,si sincera sa fiu,e concurenta mare,care mai de care mai frumoase si mai dulci!Pupaturi la amindoua!
Marutzo,cum mai,nu te mai simti bine in poiana?ia intreaba-l pe ionu daca mai are un strop din tuica aia,sa vezi ca-ti revine pofta de viata!Si mai vrem si noi poze cu Tudor,si povesti,ce mai face ,ce mai vorbeste,alea alea!
Sofia,io atit iti zic:sa nu ai incredere in bebelusi,nici cind sint in burta!Pai io am zis ca tine ...aaaaa,nu am nascut pe 8 aprilie,cind aveam DPN-ul..nene..ioo nu mai nasc!!!Tu macar ai aminat data,dar eu m-am hotarit ca nu mai nasc deloc,stateam cu burtoiu si ma faceam ca nu-l vad(desi era cam greu).Si a venit Bubulina ,exact cind sa sting si io lumina si sa dorm nitel...foarte urit din partea ei,sa ma deranjeze asa,in miez de noapte!
itmiutza,cum asa beibi,suparata si nu vii aici sa iti versi ofu?Pai oameni sintem??Pe pasarica aia ,propun sa o expediem cu un mare timbru in frunte,spre tarile calde si cu urarea de bine:lua-te-ar gripa aviara!Asa!Sa rezolvam problema pasarelelor!
Alba si Anamaria,asteptam poze de la Halloween,cred ca e foarte haios pentru copilasi !V-am povestit ce am pati intr-o astfel de zi?ca si la suiedezi e popular.Locuiam singura,intr-un orasel mic,aveam un studio.Seara,stateam linistita la TV,habar nu aveam io de Halloween si povesti horror.Mai,si suna la usa un batalion de copchilashi,costumati in vrajitoare si stafii.Deschid usa...bre,am crezut ca mor de inima!Mi s-au taiat picioarele de frica!ma uitam la ei,realizam ca sint numa niste copii cu masti pe fatza,dar am rasufat tare usurata cind au plecat,le-am dat bomboane ,biscuti,si am scapat onorabil!

Gata ,va pupa mama Rayu,ma duc sa mai cetesc din Marin Preda(vedeti sint poienara autentica):M-am pus pe recitit Viata ca o prada.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hai ca vreau sa o inveselesc fetele triste si necajite,iaca va pupeaza Boubou,in niste poze facute in vara ,dar acum le-am gasit in computer ,uitasem de ele.Avertisment:manierele lu Bubu nu sint comune cu cele ale familiei din care provine ,nu sintem responsabili de apucaturile ei
Si acilea,iaca am primit o poza care mi-a placut foarte mult,cu doi barosani

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, sa stiti ca si mie mi-e dor de voi, dar si eu ca mara, nu mai am timp nici sa mor! (ceea ce nu e chiar un inconvenient, deocamdata).

intreba careva din voi mai devreme daca aici sarbatorim in fiecare zi Haloweenul, la care raspunsul meu e da, cel putin la mine la servici, ca ce se petrece acolo zi de zi e pur si simplu de groaza Rayou, sar'mana ca te gandesti la mine, dar nu ne apucam sa povestim acuma istorii de groaza de la servici ca plictisim internetul si dupa aia ne da afara... BouBou e dementiala, iar m-a facut sa zambesc cu mutrisoara ei... Sa stii ca la unele din sedintele astea prin care ma preumblu eu zi de zi, si la care se discuta niste idiotenii de sta matzu' in coada si se falfaie drapelul, imi vine si mie sa-mi bag pur si simplu degetele in nas in timp ce vorbesc ei, asa ca Bubu! (nu sunt sigura ca nu o sa o fac zilele astea, va anuntz cum a decurs, ca sunt in pragul de a nu ma mai putea abtine )

lulutz, baga cu intuitzia la privata, ca am incredere in ea (intuitia) si sunt numa ochi, urechi si alte organe de masini

mihaela, pupici speciali si tie...of, unde e vara?

in rest, sa dau si eu un raport scurt, ca tot omul....
la week-end am fost in musafirie sambata (am dansat salsa!) si duminica am avut musafiri (no salsa this time).
sambata care vine mergem la Haloween party la cineva, joi merg in New York la tzara cu niste treburi, si in rest umblu cheauna in j' de mii de directii, da o gaina fara cap!

sofia, bine ai venit la noi, esti o mare figura si pe mine m-ai cucerit pur si simplu cu povestea ta de dragoste Nastere placuta si sper sa te simti bine cu noi aici (eu mai nou trec pe aici din Haloween in Thanksgiving = din Pasti in Craciun, asa ca mai bine sa zic decat sa treaca evenimentul si sa ramai neurata), si sa stii ca mie personal mi-e dor de Romania (aia care mi-o amintesc eu, ca alta nu stiu

Dorulets, Anitza ta e o frumoasa, sa va traiasca! Asa de mare si matura pare ca nu m-as mira saptamana viitoare sa o vad butonand alaturi de echipa ateista de pe forum

arboriq, donde esti?

mai aveam eu de zis si la alta lume, dar ma scuzati ca ma lasa memoria mai nou (sau e prea plina, saraca, nu mai incape nimic in ea)....cand va mai citesc pe fuga in cate o pauza, zic "ia sa tin minte sa raspund la asta"...dar pana sa ajung sa scriu, uit....

asa ca all, take care si aveti grija! Mii de pupici

PS. Rayou, chiar am dansat cu chinezul saptamana trecuta, ca ne-a pus sa ne rotim partenerii Saracu', eu ii dadeam semn cand ma invart, ca el era semi-mort, in loc sa-mi dea el mie, dar nici asa nu se prindea, de era sa mi-l infasor in jurul gatului ca pe fular cand m-am rasucit o data, ca nu mi-a dat drumul de mana saracul si era sa-l iau pe sus cu totul, cat era de mic si firav si imbracat frumos Ati fi murit de ras daca ne vedeati

gata, transmisia de pe acest stadion s-a incheiat, Minoiule, ai legatura.....

Mergi la inceput