Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Am scris un mesaj lung si frumos care mi-a crash-uit tot comp-ul.

Vikinga , La multi, Multi si Fericiti Ani! Sa fii iubita si fericita alaturi de sotziorul tau si de minunea ta mica! Sa fii mereu vesela si exuberanta ca acum , frumoasa ca in prezent (mai mult nu e posibil)!

Fetele, va multumesc de urari si mesaje, sa aveti parte numai de bucurii si fericire! Uite ce mare e familia noastra scandinava!

Trimit repede sa nu crash-uie iar

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Multumesc de urari Ahh ce bine si cald e in familia noastra scandinava:) daca ieri a fost Moet azi un vinuletz rosu si sec un frantzuzesc din ala bun de la Doruletz, ca la vremea asta imposbila asta merge:))) Frig, ploua si bate vintul rau, intunecat afara...brrrrr.Iaca las numai pt astazi in album citeva poze din tineretile mele "alea" zbuciumate, sunt facute asa mai "artistic" chipurile, de o amica de a mea care-si incerca talentul de fotografa(acum lucreaza pt o revista), am unele si mai si:))) scuze de calitate sunt facute poze dupa original cu un web cam, acum vreo 4-5 ani de zile, deh asta era tehnologie mare la vremea aia http://community.webshots.com/photo/485960763/485960763AiIDbjLilanda super pozele!! Viena e un oras tare frumos! Dragul de Ilie sigur a fost cu inimioara frinta dupa voi:))www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

WOOw Doruletz ce minune de fetita! De la primele poze mi-a furat inima dar acum pur si simplu mi-o topeste..:))) Mai rar asa copil frumos cu numai citeva zile! AAh apropo de somnic, citisem pe undeva intr-o brosura data de spital cind am nascut ca hormonii responsabili cu cresterea se elibereaza cind copii dorm. Asa ca da, mult somnic e ok! Daca ea sare de 4 ore mai ales noaptea atunci e super! Nu trebuie sa-ti faci griji.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

wowww....poza asta mi se pare suuuper!!!!! (la fel de frumoasa esti si acum...chiar daca esti batrina!!! )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

intru pe fuga sa zic LA MULTI ANI VIK SI ALBA si sa beau un vinuletz cu voi.

doruletz, pup si eu obrajoru' durduliu' al alexandrei. pe mine una m-a topit pupicul ei.

lilanda, de-acum du si covorashu' cand il lasi pe ilie la casa straina.

restu poporului, pupici dulci. mai vin eu pe-aici!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Wow Vikinga!!! Super poze....da sa stii ca mie imi place mai mult acum cum arati, mai radioasa

Vin si eu la un pahar de vin...azi am o zi d'aia depresiva, totul vad in negru....

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Vikinga, uaauuu, asta e preferata mea! Pai cu asa ochi anihilezi pe oricine! Mai vrem poze!

Mihaela, asa cum spunea ocebine, Halloween-ul este in special placerea copiilor. Noi avem serbare sambata dimineata (inca nu ne-m ales costumul) iar apoi mergem la un party de copii la biblioteca. Cand o intreb pe Lorelei (3 ani) in ce vrea sa se costumeze ea raspunde: "In mama!" Halloween-ul se serbeaza in 31 Oct. Copiii se costumeaza si merg cu "Treat or Trick", de obicei primesc dulciuri si nu se mai ajunge la vreun trick. Noi sculptam www.fabulousfoods.com/holidays/halloween/jacktips.html" target="_blank">dovleacul pe care il punem pe treptele de la casa cu o lumanare aprinsa inauntru. Casa e luminata de jur imprejur, sa se stie ca primim. In general casele se impodobesc variat, dupa cum e gustul fiecaruia, de la panze de paianjen, dovlecei de plastic colorat, beculete, la schelete agatate, lilieci, etc. Colegii mei spun ca asta era sarbatoarea preferata a copilariei lor, mult inaintea Craciunului. De fapt si acuma am colegi oameni in toata firea care in 31 Oct vin la serviciu costumati(de obicei sint femei) si care isi pun tot soiul de schelete vorbitoare, cranii cu luminite, etc pe birou. Mie imi plac cei mici, (unii sint mici de un an) care vin si suna la usa dupa dulciuri, luptandu-se cu un costum prea mare sau prea greu. Sint namaipomeniti! Se mananca placinta de dovleac (la noi strudel de dovleac facut de mama ), se umbla din casa-n casa (in fiecare an gazonul din fata e harcea-parcea) si se amuza toti copios!
Ocebine, voi ce costume aveti? Probabil, Spiderman si Batman, febletea baietilor. Sa-ti traiasca voiniceii,sint frumosi foc!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

fetelor frumoase (ma refer in principal la AlbaIulia si Vikinga), dar lista nu se opreste aici!

va doresc o zi minunata, sa fiti iubite, fericite, implinite si vesele cum va stiu, acum si in veacul vecilor, amin si La Multi Ani!

mai, dar scrieti aici de parca sunteti la concurs de literatura...daca e omul ocupat si cu pasarici la creer (cazul meu), ramane de carutza una-doua!

revin eu mai incolo, azi am o zi mai neagra ca a lui ocebine, daca se poate asa ceva....e ocerau, ce sa mai!

pupici focoase la sarbatorite, si din alea regular la restul lumii si scuze de absentza, va asigur ca e motivata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa

vikingo nu mai pune poze din astea ca ma faci din om neom ! ce dracu, vrei sa te trezesti cu mine pe insula !

ma imbat, ma dezbrac si imi pun rotilele si ma duc pe sylt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hehehehe, narancik ai imbulinat-o cu vikingutza noastra! Da' esti frumoasa!!!!

ocebine si alba mersi mult de amanunte, foarte frumoasa sarbatoare! Am citit ca e mostenire de la imigrantii irlandezi. Sa faceti poze neaparat, albico eu vreau sa vad intrarea casei tale impodobita si bostanul. Si "muffin"-urile lui ocebine...
Super costumul dorit de Lorelai!

istme, sa treaca repede pasaricile si sa (re)vii mai des la noi cu povesti. Mie mi-e dooooor!

dorulets, pup grashunica mica, e asa de scumpa! Asa-i ca-ti vine sa stai tot timpul cu pe ea?

pup u ol!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput